Kristian Nairn

8,2
3 909 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristian Nairn

Widzę, że jeszcze nikt nie wypowiedział się o tym panu w roli jednej z najbardziej charakterystycznych postaci sagi Pieśń Lodu i Ognia.
Jak wam się podoba ten wybór w konfrontacji z książkowym pierwowzorem?
W mojej opinii jest to jedna z największych kastingowych porażek jakie zostały popełnione przy produkcji Gry o Tron. Oczywiście mam na myśli tylko i wyłącznie walory fizyczne i konfrontację z książkowym Hodorem, bo aktorstwa w tym przypadku nie da się w żaden sposób ocenić.

nightly

W GOT był pomocnikiem Brana, nosił go i miał głupkowaty wygląd.. Ciężko okeślić tą postać jako "kastingową porażkę" bo i rola niewielka i wcale nie tak charakterystyczna...

kat_g

Jak nie charakterystyczna? Jak na pierwszy sezon pokazywania wacków, miał największego :-P

Cocaine

Hodor! Hodor hodor hodor, hodor? Hodor, Hodor.

alavelka

Hodor! ( :P )

alavelka

Hodor

użytkownik usunięty
Cocaine

Więc aktor dobrany prawidłowo, proszę Pani. Powieściowy Pan Hodor również mógł pochwalić się okazałymi walorami. Pozdrawiam serdecznie.

Cocaine

Już wiemy dlaczego, tak lubisz ten serial :D

Cocaine

Widać ześ dziecko jeszcze. Nie da się ocenić wielkości "wacka" dopóki nie stanie. Jednym się powiększa niedużo, drugim wręcz przeciwnie. Za dużo seksu to jeszcze nie było, co? Ale może to i dobrze, boś młoda.

nightly

Jedyna postać, której imie od razu zapamiętałam, no może zaraz po Drogo :)

nightly

Śmieszny ma wygląd wróże mu przyszłość w jakiejś komedii ;p

SaoSin

Sympatyczny duży człowiek :D,chociaż go nie poznałem,zazwyczaj tacy są sympatyczni.... tak myślę :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nightly

ciekawe jak wygladalo przesluchanie do roli:P Hodor Hodor- dobra jest, dostaje pan role:P

nightly

hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor

Ncfan96

hodor ?

andrew_20

hodor hodor

Ncfan96

Hodor hodor hodor hoodor!

nightly

Hodor budzi powszechna sympatie widza. Ile osób przeczytało sagę w stosunku do ilości osób oglądających serial? Ile filmów odbiega od swoich literackich pierwowzorów? Więc i Gra o tron nie jest tu wyjątkiem. Cytuję :"... bo aktorstwa w tym przypadku nie da się w żaden sposób ocenić.". Aktorstwo to wg Ciebie tylko wypowiadanie kwestii???? To masz . HODOR.