krzywa twarz, ale są i plusy tego, jest dużo pracy dla ludzi od makijażu (nie mają łatwo, nic nie jest tak proste).
skąd w was ludzie tyle nienawiści. Mnie tam osobiście laska jest obojętna, bo przed chwilą ją zobaczyłam w pierwszym filmie. Ale nie widziałeś chyba naprawdę brzydkiej dziewczyny
rozwaliłaś. ogólnie przejawiającą się niechęć do aktora, najczęściej ze względu na średniej jakości filmy w jakich się pojawiał bądź inne ukryte urazy. nienawiść czy niechęć czy jak to tam jeszcze można określić.
ja sadze ze najgłupasza z tego wszystkiego jest twoja rodzina bo nie potrafiła cie ani matka ani ojciec wychować tak żebyś nie obrażała innych
Co Wy od niej chcecie??? Bardzo ładna naturalna dziewczyna... I do tego super oczy:D co do jej aktorstwa nie wypowiadam sie bo widziałem ledwo 2 filmy... ale urody jej Pan Bóg nie pożałował... :D
to akurat jest mało obrażające.. poszukaj na fwebie... to uznasz ze ta osoba jest bardzo dobrze wychowana....
pokaż swoją gembe to porównamy.. Aktorka uważam jest śliczna i jedyna w swoim rodzaju.Żeby czepiać sie takich szczegółów heh.. może zaraz sie czepisz jej zmarszczki bo gdzieś zauważyłeś której nikt nie dostrzegł koleś wyluzuj zejdź na ziemie!
ja jestem pewyny że ty jestes brzydszy nawet od niej, i to jest moja niepodważalna własna subiektywna opinia
i nic nieda ze napisze ze jesteś ładny moja opinia jest niepodważalna i moge ją wyrazić
Widzisz kogoś brzydotę sugerując się avatarami? heh dobry jesteś. No jedynie możesz się nacieszyć swoją subiektywnością a ja mówię obiektywnie że takich szczegółów się raczej nie nikt nie czepia tylko ty. Czy ktoś cię wog. tu poparł? pomyśl 'obiektywnie' tym razem a nie subiektywnie.
"a ja mówię obiektywnie że takich szczegółów się raczej nie nikt nie czepia tylko ty." NO TO KŁAMIESZ wypowaidając sie za wszystkich
"Czy ktoś cię wog. tu poparł? pomyśl 'obiektywnie' tym razem a nie subiektywnie"
subiektywnie zauwarze że napewno poparła mnie część tych wszystkich co wogóle nie weszli na jej strone na filmwebie bo wogóle niechciało im sie zapamietac jej imienia i nazwiska, bo po co zapamietywać nazwisko kogoś tak brzydkiego
Niestety ale tak jest i mam racje, zdejmij zaślepki i popatrz na wypowiedzi, sam się nie okłamuj i nie wmawiaj nie prawdy innym. Człowieku zachowujesz sie jak dziecko tak pisząc, pokaż dowody na to gdzie ci twoi "wymyśleni" ludzie są? Wiele ludzi może wchodzić tu a nie wszyscy muszą komentować, zastanow sie co piszesz bo już od rzeczy nawijasz.
"ja mówię obiektywnie że takich szczegółów się raczej nie nikt nie czepia tylko ty"
kłamiesz to spostrzeżenie subiektywne
sam zrób to co napisałeś mi - "pokaż dowody na to" że jest to obiektywne spostrzeżenie
Jeśli spojrzysz na wypowiedzi jakie tu są to zauważysz ze jest obiektywnie i ciemnote to masz w głowie jeśli tego nie dostrzegasz wog heh.
"tu są to zauważysz ze jest obiektywnie"
TO JEST TWOJE SUBIEKTYWNE SPOSTRZEŻENIE
"ciemnote to masz w głowie jeśli tego nie dostrzegasz"
TO TEŻ JEST SUBIEKTYWNE
bonus pewno jesteś kolejnym zakompleksionym dzieckiem neostrady i po prostu nie wytrzymasz jak kogoś nie obrazisz :P jeżeli ona ci się tak nie podoba zostaw to dla siebie, bo zachowujesz się żałośnie prostaku.
Temat nie mający sensu. Dla jednych jest ładna, dla innych nie i tyle w temacie. Nie ma co się kłócić subiektywno - obiektywnie rzecz biorąc ;)
bardzo ładna dziewczyna nie wiem czego się czepiacie.w dziewczyna z windy podobała mi się najbardziej.rozbraja mnie wasza bezpodstawna krytyka.
Spójrz na swoją koślawą twarz !!!!!!!!!Ją bynajmniej pokazują w filmach ty byś musiał twarzowe zapłacić żeby cię pokazali !!!!!!!!!!!!Najpierw spójrz na siebie koślawcu a potem oceniaj innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spojrzałem potem ja jej... i napisałem komentarz, nie mów ludzią co mają mówić zanim sam nie wiesz co robisz, jak cie matka wychowała?
To co napisałeś żadnej logiki nie ma ""Spojrzałem potem ja jej... i napisałem komentarz, nie mów ludzią co mają mówić zanim sam nie wiesz co robisz, jak cie matka wychowała?"co ty piszesz chłopie naucz się pisać logicznie i stylistycznie!!!!!
Nie za bardzo tu ludzie Cię trawią inteligencie od siedmiu boleści i zapatrzony w siebie narcyzie !!!!!!!!
Naucz się na reszte życia, nie mówi sie innym co mają robić (MOŻE W TWOJEJ RODZINE ZWYCZAJ ALE NIE DO OBCYCH) to że cie mamusia wychowała na własność i swojego misiaczka któremu mówiła wszystko, a jak robił wbrew niej=źle to opiepszała to inni nie muszą nie są z twojej rodzinki i mają twoje zdanie gdzieś (nawet nie w d*** bo to za blisko serduszka), jak sie teraz nie nauczyłeś to sie nauczysz jak cie życie doświadczy, polemiki ze mną nie ma gdyż nie jestem z twojej rodziny, wiesz o mnie tyle co sobie wymyślisz co ci sie wydaje a ty mnie nie obchodzisz wiec bez polemiki. PS wszystko co napisałem wiem z tego co piszesz "szkoda czasu" znaczy że ktoś mam myśleć jak ty bo z nim nie gadasz, krytyka a tolerancja gdzie? ja sie chociaż nauczyłem samodzielnie myśleć nie kategoriami "ma inne zdanie to go nakur....amy"
Jesteś mdły aż mnie na wymioty bierze !!!!!!!Pedzi zawsze w ryj nakur............ za to kim są !!!!!!!!!!!!!!!!Tyle w tym temacie !!!!!!
zgadzam się z Tobą! także uważam, że jest brzydka, ma zdeformowaną dolną szczękę i nie ma co się tutaj oburzać, takie są fakty! jak komuś się podoba baba z krzywą gębą to ok, mnie nie, mnie się podobają panie z twarzą symetryczną i bez wad w budowie. I nikomu nic do tego co mnie się podoba a co nie! Amen.