podobno pod wpływem alkoholu prowadzac samochud zabil nastolatka a 2 dziewczyny ciężko ranił
potwierdzam, 2 grodnia 2006r. uderzył swoim SUV'em w drzewo. Razem z nim jechało trzecha nastolatków, jedna osoba zgineła. Tweener dwukrotnie miał przekroczony limit alkoholowy oraz wykryli u niego jeszcze kokainę... Ogolnie przejebał sobnie trochę, ale ma kasę a jak wiadomo w USA jeśli masz cash wszystko Ci wolno (przykład O J Simpson)...
po pierwsze to nie jest avocado tylko avocaro ale na polski zlr tlumaczą debile! a po drgie to kazdemu moze sie zdazyc!! ciekawe jaki ty będziesz w wieku 27 lat!! ( crazy )
Buahahaha! Każdemu może się zdarzyć zabić samochodem nastolatka, przez to, że jest się pod wpływem narkotyków i alkoholu ? :)))
Facet nie ośmieszaj się...
Powinien dostać z 15 lat minimalnie i koniec.
Dopiero się przyjrzałem i widzę że jesteś kobita, więc wykreśl "facet" i wstaw sobie odpowiednik dla owjej płci.
PS I po jaką cholerę mnie poprawiasz, skoro sama nie wiesz jak się pisze poprawnie? Bo nie żadne Avocaro, tylko Avacado, dziewczynko :]
Jakos jak oglądałam z napisami to pisało AVOCARO... i nie wstawie se foty zadnych bab bo w nich nie gustuje i z reszta wszystkie są brzydkie a jak juz są łande to głupie.. :/ JAK TY!
Ale ty jesteś głupiutka dziewczyneczka :)
Masz tak od urodzenia, czy po prostu zaczęłaś dopiero gimnazjum?
ania coś tam każdemu może się zdarzyć?? dzieciaku o czym ty mowisz??? no tak codziennie ktoś przypadkiem wsiada po pijaku do samochodu i kogos zabija. przypadek. ja bym go wsadzila do takiego pierdla ze juz by z niego nie wyszedl. bo chyba wiedzial ze chlał a mimo to prowadził, spowodował wypadek i zabil nastolatka. za samo prowadzenie pod wpływem dałabym mu to kilkadziesiąt dni pierdla a nie za zabicie, powinien przynajmniej 20 lat dostać, ale jak wiadomo publicznym osobom się udaje. z pobytu w pierdlu zrobią reality show a on po wyjsciu dostanie kase za pierwszy wywiad. jak nie wiesz o czym mowisz to lepiej nie mow.
racja. jak to KAŻDEMU MOZE SIE ZDARZYC???!!! Tak to można gadać, jak raz w życiu "zdarzy ci się", że dostaniesz mandat za zbyt szybką jazdę. Ale tutaj chodzi o ZABITEGO NASTOLATKA!!! Ania lepiej zastanów się dziewczyno, co ty pieprzysz!!!
co ty pier**** każdemu może sie zdarzyć uchlać się,naćpać siąść z kółkiem i zabić człowieka? haaaa 10 lat powinien conajmniej nie oglądać świata,po takim czasie warunkowe może
Ale wy się podniecacie o boże... Ten nastolatek sam wlazł do jego samochodu i dostał zasłużoną nauczkę xP... Umarł i już nie popełni tego samego błędu xDD... Te dwie nastolaty też powinny zdechnąć!!! A Lane powinien zostać uniewinniony...
Buhaha a ja obstawiam wersję "samochut" :lol2:
A Lane'a bardzo mi szkoda, bo go lubię :( Zwalił sobie życie i karierę yhh :( ej kiedy ma byc wyrok? W sierpniu jakoś?
a mi go nie jest szkoda, sam sobie zasłużył chociaż wg mnie to żadna kara. Gdyby posiedział kilka lat to moze by to coś dało. Uważam im mniej takich osób tym lepiej