Lee PaceI

Lee Grinner Pace

8,0
22 554 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lee Pace

mam takie pytanie do Was. czy ktos próbowąl może wysyłac prośbe o autograf Lee?? albo
jakiegokolwiek aktora? czy otrzymaliście odpowiedz?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
majeranek2013

Jakoś do tej pory nie myślałam o tym. Oczywiście świetnie byłoby mieć ale ja osobiście nigdy nie próbowałam do nikogo pisać w tej sprawie. Po pierwsze dlatego że jakieś dane kontaktowe ciężko znaleźć, po drugie nie ma wcale gwarancji odpowiedzi... po trzecie byłam zbyt leniwa i szybko mi się odechciewało ;D

Emzz21

znalazłam jedną strone na której sa adresy wraz z całym opisem jak postapic. były też informacje od ludzi którym sie udało- akurat nie koniecznie od Lee ale od innych aktorów (nie czytalam wszystkich więc moze ktos dostał) i tak mnie kusi troche żeby spróbować. w końcu nie kosztuje to majątku :P

majeranek2013

Podasz tę stronkę? Sobie przejrzę bo kompletnie nie wiem co i jak, jeśliby chcieć się za to zabrać.

Emzz21

w w.fanmail biz

majeranek2013

oczywiście z "." przed biz ;)

majeranek2013

Hmm, mam ;) Wydaje się proste na pierwszy rzut oka mimo że ja ogółem nie mam zaufania do takich rzeczy. Aczkolwiek nie łapię jeszcze o co chodzi z IRC, muszę się wczytać :)

Emzz21

IRC to jest taki znaczek zwrotny. kupujesz go u nas na poczcie. kosztuje 5 zł o ile nic sie nie zmieniło;)
jest tam bodaj info żeby go wrzucic do koperty

majeranek2013

Kurczę, powiem Ci że podsunęłaś mi chętkę na uskutecznienie tego pomysłu ;P Nie ma co prawda żadnej gwarancji sukcesu, ale też nic by to nie zaszkodziło. Rozdarta jestem :DD

Emzz21

ja sie przymierzam juz od dłuzszego czasu ale jakos nigdy nie mam po drodze na pocztę :P
no własnie gwarancji nie ma ale w sumie nic nie stracimy ;)

majeranek2013

Zabawne, bo dokładnie wczoraj o tym samym pomyślałam :D Myślę, że informacje powinny być na str z autografami, ponieważ ludzie tam wrzucają zdjęcia autografów lub porady co pisać, a czego nie ;)

jogurcik007

ha ha ha to jest nas więcej ;)
ja nie miałam okazji poszukac tak dokladnych informacji.

majeranek2013

Właśnie kiedyś trafiłam na taką stronę ( nie po polsku), ale nie zwróciłam wtedy uwagi bo i nie myślałam poważnie o zdobyciu autografu... Ale nic straconego, podobne strony łatwo znaleźć gdy ma się trochę czasu.