ludzie, dajcie sobie spokój z takimi tekstami, że... "to nie jej wina, że się tak stoczyła" no bo nie jej wina?? a czyja?? nikt nie kazał jej pić, brać narkotyków, ani imprezować co noc! to był jej wybór! i jeszcze w dodatku niedawno znowu zatrzymano ją za jazdę pod wpływem narkotyków... przecież ona mogła wtedy kogoś zabić! ale co z tego... przecież ważniejsza jest Lindsay, bo to jest gwiazda w końcu... :/:/ wiecie co? mam ją w du*ie i ma za swoje, że się tak stoczyła! a może to dla niej nawet lepiej? może ta rozpuszczona i głupia dziewuszka w końcu nauczy się trochę życia? szczerze w to wątpię, no ale życzę powodzenia.
Poczekaj chwile bo za bardzo się rozpędziłaś :) Spróbuj chociaz zaanalizować problem.. Lohan wbrew pozorom to osoba wrażliwa i słaba psychicznie bo tylko takie osoby popadają w alkoholizm. Bardzo wcześnie rozpoczęła kariere jak wkrótce się okazało owocna w sukces , zainteresowanie jej osoba wzrosło na ogromna skale , dziewczyna zaczeła sobie z tym nie radzić , była sledzona na kazdy kroku , gazety wypisywały o niej bzdury , pracowała a na dodatek była świadkiem codziennych rodzinnych awantur.. spokoju zaczeła szukać na imprezach.. spokoju nie w sensie ciszy , tylko bez awantur i mediów. Matka Lindsay w pewnym sensie wniosła ją na wyżyny i pogrążyła.. dzięki niej mamy przyjemnosc ogladania jej osoby na ekranach , ale w pewnym sensie tez doprowadziła do tego co stało sie z młoda aktorka. Teraz jest na odwyku wierze ze da rade w walce z sama soba i bedziemy mogli ja nadal ogladac na ekranach.
Pozdrawiam
ja popieram komentarz powyzej. Lindsay fakt faktem wciągnęła się w to wszystko jest młoda otoczona przez bezmyślnych paparazzi i ludzi którzy tylko by ją krytykowali, normalne. gorsze jest to że ci normalni ludzie nie spojrzą na to z tej strony bo gwiazdy to takie osoby z których my czyli normalni możemy sie wysmiewac obgadywać itp itd a ja radze spojrzec na to troche z innej perspektywy, przecież ona to też człek.
poza tym, jeśli wiesz a tak powinno być skoro wchodzisz tutaj i wypisujesz takie rzeczy, to linds już zdąrzyła się troche na tym odwyku poprawić i swoje urodziny obchodziła razem z rodziną bez żadnych ekscesów.