siemka!!!!
moze poprowadzimy ankiete na forum ?!?!
Temat
Hilary i Lindsey
kto waszym zdaniem jest : ładniejszy bardziej utalentowany ładniej śpiewa itp?!
Moim zdaniem HILLLLLL
siemka!!! wg mnie każda ma inny typ urody Hil jest taka barbie a lindsay trudno stwierdzić wiec wyglad jest taki sam. Każdy wie że linds jest bardziej utalentowana a ze spiewem u kazdej jest zle. No ale jak juz mialbym wybierac to linds. Pozdrowienia
Moim zdaniem Hilary z wygladu to taka barbie :) a Lindsay jest wyjatkowa nie ma zadnej innej mlodej gwiazdy, rudej z piegami na całym ciele :) myśle również ze jako aktorka jest o wiele bardziej utalentowana niż Hilary ale ze śpiewaniem to tak średnio ... lubie muze Lindsay ale chyba wole jednak głos Hilary Duff
Oczywiście, że Lindsay! Ładniejsza, bardziej orginalna i zdecydowanie bardziej utalentowana: zarówno jako aktorka i piosenkarka.
hm...obie ladne ...obie graja na takim samym poziomie...ale musze przyznac ze wole piosenki hilary a szczegolnie someone watching over me:D poprostu boska:D wiec wychodzi na to ze wole hill:)
Więc zacznę od tego że lubię je obie! Hilary jest fajna, dobrze gra, jest ładna. Ale Lindsay ma oryginalną urodę, rude włosy i piegi jak już ktoś wspomniał, nie ma takiej aktorki jak ona. Fajnie śpiewa i dobrze gra. Ma talent! U mnie remis! Uwielbiam je obie!
Pozdro!!!
Zdecydowanie lindsay, według mnie gra bardzo dobrze, a ze śpiewaniem i u jednej i u drugiej jest źle :P Za to Hilary to taka słodka barbie jakich nie lubię, bleah... :V
Hilary Duff górą, lubie oby dwie ale jednak na 1. miejscu obstawiam Hilarkie jest najlepsza osoba z vip'w jaka znam. |Hilary Duff|
Hilary dałam 10
a Lindsay 9 czyli
Hilary
Ale uważam że Linds jest ok mimo tego jej imprezowania. Oglądał ktoś ''Prawdziwe historie hollywod: Lindsay lohan'' ?? Cała prawda o niej. I świetnie tańczy. Naprawdę. Jej mama była instruktorką tańców a jej córka chodziła z nią na zajęcia jako malutka dziewczynka i teraz tego efekty. Dobrze tańczy ale czy nie za dużo. Chciałabym tak tanczyć jak ona.
A z Hilary duff ona się nie pokłuciła. To gazety (jak zwykle głupoty piszą) Hil pojawiła się na premierze filmu zakręcony piątek z chadem murraem (który grał w zakręconym piątku i u boku hil w cinderella story) gazety sie tak rozpisały o niby kłutni (którym powodem był Aron Kucher czy jakoś tak ex chłopak obydwu dziewczyn) że film odniusł sukces.
Linds odwdzięczyła się i pojawiła sie na Cheaper by the donzen a gazety pisały i pisały głupoty. Linds zadzwoniła do radia i opowiedziała Całą PRAWDZIWĄ historię swego życia czyli o ojcu i o hilary i niby kłutni. 9Słyszałam na własne uszy bo to też pokazywali , to była 100% L.L) Chciała tez zadzwonić do hilary i wyjaśnić że to co w gazetach piszą to nieprawda ale czy sie dodzwoniła to nie powiedzieli.
Więc żadnej kłótni nie było i nie ma a to że teraz niektóre fanki Linds nienawidzą Hilary i odwrotnie to jest spowodowane głupimi plotkami.
Wieżyce w plotki ??
Hilary była ładna zanim zrobiła sobie operacje plastyczną. Wolę Lindsay, bo nie wstydzi się swojej urody i jest oryginalna. Jej gra też mi się podoba. Ale najbardziej w niej lubie, że akceptuje siebie taką jaka jest, a nie robi operacji plastycznych.
Hilary nie dorasta do pięt Lindsay. Hilary jest beznadziejna, gwiazdka fimów dla dzieci. Lindsay jest śliczna, orginalna i jest świetną aktorką. Hilary jest strasznie sztuczna i w życiu w filmach. Ja jestem zdecydowanie za Lindsay!!!!!!!!!!
po pierwsze Lindsay pisze sie przez a, a po drugie Hilary jest o wiele lepsza, bo Lohan jest strasznie przemadrzala i do tego ćpa... a Hilary jest spokojna, ladna itd.
sorki, ze tak na ciebie najechalam, ale na poczatku nie do konca przeczytalam twoja wypowiedz, teraz juz wiem ze wolisz Hilary co oznacza, ze jestem po twojej stronie :)
Jestem w totalnym szoku. Siedzę przed kompem z rozdziawioną paszczą i nie mogę wyjść ze zdumienia. Wy sobie jaja robicie? To co piszecie nie jest żadną prowokacją? Jeśli nie jest, no to odmówię dzisiaj specjalną modlitwę o podwyższenie Waszego IQ. Z Bogiem.
Aha, nic Wam się nie stanie jak raz na jakiś czas spojrzycie do słownika ortograficznego. Możecie mi wierzyć. Tipsy się nie połamią.
Oczywiście że Lindsay ;) Jest ładna, gra w fajnych filmach,a krytycy mówią lepsze rzeczy o niej niż o Hil. Poza tym robi więcej szumu ;)
Oczywiscie ze Hilary!!!!!!! CO TO ZA POROWNANIE hahaha....;)) nie chce nikogo obrazic ale Lindsay jest do niczego... nie umie spiewac jedyna jej piosenka "Rumors" w miare mi sie podobala chociaz i tak muzyka zagluszala tam jej glos.... moze tak mialo byc... nie mam pojecia;)) Hilary jest sliczna, utalentowana a pozatym dobrze gra i swietnie spiewa;)) HILARY-10, LINDSAY-1
no to twoje zdanie ale ja się z nim nie zgadzam. NO cóz hilary nie jest brzydka ale nie jest tez ladna. Talentu nie ma i nie dziwie sie ze miala 4 czy 5 nominacji do zlotej maliny a lindsay jedna byc moze za jej zachowanie
a tak poza tym hilary jest typową lalką barbie i chyba chcąc tego uniknąc przemalowala sie na czarno, normalnie porazka. A i co do tej slicznosci hilary mam wielkie watpliwosci. Lindsay jest na 5 miejscu najseksowniejszych kobiet według magazyny "playboy" a na tej liscie (przypominam 25 kobiet) nie ma hilary... Mozesz sie nie zgadzac z moim zdaniem i nie zmuszam cie do tego.
ehh przecież one obie to gwiazdeczki filmów dla dzieci/młodzieży.Obie nie potrafią śpiewać i robią to gorzej niż grają w filmach,ale żeby im 10 dawać...jezu ;/ przecież one poprostu sie bawią narazie,a nie podchodza powaznie do tego co robią.Narazie nie ma za co ich doceniac,ich filmy są smieszne,łapliwe,takie typowe zwykłe młodzieżówki,a na ocene 8,9,10 to zasługują aktorzy/aktorki,które naprawde czegos dowiedli.
szkoda ze nie mozna edytowac postów,a przynajmniej ja tego nie potrafie zrobic...
więc chciałam jeszcze napisać,zebyscie obejrzeli np."pułapka" z młodą Ellen Page,ona ma talent i Lindsay mogłaby jej sprzątać na planie filmowym:)Ehh stwiersze nawet rzecz zapewne kontrowersyjną,ze Emma Watson jest bardziej utalentowana.Lindsay i Hillary napewno są ładne ale grac jeszcze nie potrafią,co widac z filmografii,że zaden naprawde dobry rezyser ich nie zatrudnia do naprawde dobrych filmów:)
bardzo prosze zeby głupie GóWNIARY na mnie nie wyskakiwały bo juz sie tak zdarzało
Ten temat jest juz powtarzany setki razy wiec skończcie te bezsensowne rozwazania. Obie sa na takim samym poziomie,chociaz Hilary wydaje sie madrzejsza, przynajmniej nie uwiklala sie w zadne nartkotyki i nie puszcza sie jak Lindsay, choc Lindsay chyba jest troche lepsza w grze aktorskiej. Ogolnie to zawsze jak sie pojawi jakas nowa uzytkowniczka, lub inny Wielki fan zaczyna sie ten sam temat, Kto lepszy?? To juz nudne naprawde,znajdzcie inne sensacje.. I jak moja poprzedniczka rowniez prosze nie wjezdzajcie ;)
Pozytywka
ja tam Cie popieram chociaż lindsay lubie. jak narazie czekam na jej role w "who killed me" to wtedy sie okaże jak lindsay gra ;) poza tym ona wcale tak źle nie gra, w bobby'm i w chapter 27 nie była taka zła chociaż miała krótkie drugoplanowe role ale mimo wszystko zaczyna wchodzić już w porządniejsze filmy.
pułapka cholernie dobry film i powiem tyle że robi klimat. a Emma watson no cóż ;P może i utalentowana ale snobka z tego co wiem. ale nie wiadomo :P
Ładniejsza jest ; Lindsay, ma oryginalną urodę która nie wszystkim przypadnie do gustu ale mi się bardzo podoba . Nie musi robić sobie operacji plastycznych żeby poczuć się piękna, natomiast Hilary ...jest ładna ale bez przesady, typ jej urody to taka słodka laleczka.
Bardziej utalentowana aktorsko jest ; Lindsay. Nie jestem specjalistką od filmów, ale jej filmografia, role które zagrała wskazują na to, że dojrzewa jako aktorka i kobieta.
Ładniej śpiewa ; Hmm ...zależy co się komu podoba ;DD. Obie śpiewają popowe piosenki, mają inne rodzaje głosów. Jeśli chodzi o śpiewanie to częściej słucham Linds. Ona ma charakterystyczny głos ...;***;]]
ładniejsza Hilary utalentowana Obie są jakbyniebyły to by ich nie można ani oglądać ani słuchać głos zawsze myślałam ze Lindsay ale ostatnio Hilary zaczela spiewać na zywo więc mam dyleam tale tak bardziej wole Hilayry