Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
10 061 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Czy Lindsay Lohan podawała się jakim operacjom plastycznym ???

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
princess_3

nie wiem ale pewnie tak mało jest w Hollywood kobiet które nie poddawały sie operacją ;p

princess_3

OFICJALNIE nie...

princess_3

Były takie domysły ale to tylko niepotwierdzone plotki... nie wiadomo ile w tym prawdy....

użytkownik usunięty
princess_3

No chyba mózgu a przydałoby się jej!!!!!!!!!!

Nie no kurwa ja juz mam dosyc... skąd sie biorą tacy ludzie... :/

Sonny

sory a co on ci robi? :D
to jego zdanie;P

princess_3

a właśnie, gdzie jest mój temat????
kto go zablokował??? ;P;P;P

użytkownik usunięty
princess_3

Tacy ludzie jak ja już byli tylko nie wiem skąd się biorą takie puste wytapetowane idiotki jak ona

dokładnie-nie cierpię tej Lindsay. Przy niej taki Mroczek czy taka przeciętna Cichopek mógłby zrobić karierę na Broadwayu.

princess_3

po co jej operacje plastyczne? jej i tak nic nie pomoże:)

Przemek

"po co jej operacje plastyczne? jej i tak nic nie pomoże:)"

Dokładnie, ta pani jest odrażająco obrzydliwa!

Nachtjager

to jest głos poparcia czy ironia??????
bo jakoś dziwnie pachnie ten twój komentarz.

princess_3

memek - Co do twojego tematu - mimo ze zostal usunięty ja i konrii dalej tam pisalismy :P

BTW szkoda go było, prawie 300 komentów... ;)

Sonny

Nie sluchaj memka bo nie warto czasu na niego tracic...

princess_3

memek BTW2 co do tego "swojego zdania" to ok, nie mam nic do goscia, tyle ze to portal internetowy, a poziom dyskusji jest tutaj po prostu żałosny. Jego texcior pasowałby idealnie na epulsa...

Sonny

ph......................................................................
jaki poziom, taki poziom
nic na to nie poradzisz

Przemek

""po co jej operacje plastyczne? jej i tak nic nie pomoże:)"

Dokładnie, ta pani jest odrażająco obrzydliwa!"

Mocny głos poparcia, naprawde nic nie widze w tej pani, Lohanka jest brzydka jak matka noc.

Sonny

SOnny, nie obraź się, ale poziom kultury jest tu taki, jaki jest. Dziwię się więc troszeczkę, co ty reprezentujesz, skoro niemal w każdym komentarzu bądź odpowiedzi nie możesz się obyć bez jakiegokolwiek przekleństwa. Może w tym temacie nie, ale w moim zablokowanym temacie-owszem.

użytkownik usunięty
princess_3

Tu nie chodzi o poziom dyskusji tylko o poziom jaki reprezentuje osoba o której wyrażam swoje zdanie.A ona oprócz umiejętności zrobienia sensacji jedynie przy pomocy własnej głupoty i całkowitemu braku mózgu nie do rasta do żadnego poziomu.

właśnie o to chodziło, Tato_Psychopato:)
świetnie ujęte, bo "wdzięki" nie wystarczą, potrzeba trochę oleju w głowie.

Przemek

To co ty tu robisz.

Misieq_krk_skate

co ja tu robię? chyba co TY tu robisz????
myśl sobie o mnie co chcesz, bo ja mam dawno wyrobioną opinię o tobie.

Przemek

Zaloz sobie dziesiote konto memku. Na kazdym forum musisz sie klocic. Jak jej nie lubisz to po co tu wchodzisz. Mam gdzies twoja opinie o mnie.

Misieq_krk_skate

kto się kłoci, ten się kłoci, chciałbym zauważyć. No, co za zarzut-memek sie na każdym forum kłóci-co ty nie powiesz?! tam mnie tym powaliłeś, że chyba sie zastrzelę!
Moją opinię miej se tam gdzie chcesz-nie zadzieraj lepiej ze mną, bo najpierw rzucasz oskarżenia, ja rzucę kontrargument, a ty wtedy zwyczajnie tchórzysz, i twierdzisz, że ja sie kłócę ze wszystkimi.

Przemek

Yyyyy Mr memek, nie Mrs memek :P No, chyba że jesteś kobietą... ;)

Sonny

sory, nie zauważyłem:)
starość nie radość:)

Przemek

Tchorzysz :D:D hahaha
lol
Idz placz gdzie indziej bo to nie jest to miejsce. Zle wbrales.

Misieq_krk_skate

ale mi sie to zawsze podoba jak czytam forum i ludzie zaczynaja sie klocic tak ze juz traca temat rozmowy. brawo ludzie! dzieki za rozrywke!

MutantChrist

a widziałeś temat "CO?????????" tam dopiero była jazda
konrii to psychopata;P

użytkownik usunięty
Przemek

Takich jak Lohan jest pełno w Hollywood jak nie ona to jakaś inna bez mózga różowa lala zrobi skandal by zwrócić na siebie uwagę.To są skutki imprezowania z Paris Hilton.