Niektórzy piszą że jest denna i Hilary Duff(pożal się boże aktoreczka) jest lepsza. CO ona wam do ku**y nędzy płaci za to że jedziecie po Lindsay a Hilary(zakała aktorstwa) jest super i w ogóle. Jak macie takie coś pisać to weście jakiś młotek jeb*****e się w te puste łby i pomyślcie masz napisać cos bez sensu to lepiej w ogóle nie zabierajcie głosu. I prosze mi kur*a nie pisać z łaski swojej żeby się odwalił i w ogóle bo was kur*a rozpier**le.
Pozdro.
No tak... zgadzam sie z tym, że Lindsay jest lepsza od Hilary, ale przeciez każdy ma swój gust i prawo do własnego zdania, więc nie denerwuj sie tym, że ktoś bardziej lubi Hilary niż Linds, bo nie każdy musi lubić to samo co ty;) Poprostu wyluzuj...
w sumie to masz racje... hill jest denna i zdecydowanie bardziej lubie lindsay... a ci ktorzy tak pisza to jej zazdroszcza
co wy wszyscy wszędzie z ta zazdrościa? może po prostu jej nie lubią, to że sie kogoś nie lubi jako aktora nie znaczy, ze się mu zaraz zazdrości
ps. nie cierpie duff ;P za lindsay tez nie przepadałam [ale była mi obojętna, nie jak ta duff] ale ostatnio ją polubiłam ;]
Lenka ale tu nie chodzi o gust tylko o to ze specjalnie przyjdzie fanka Duff i jedzie po Lindsay. I jestem spokojny :P
Przyszła fanka Hilary ... po pierwsze nie widzie za dużej różnicy między Hilary a Lindsay... Lubie oby dwie ... ale jednak bardziej wole Hilary . dla mnie lindsay jest troszecze za wyzywająca ... wiem rozumiem masz prawo do włsnego zdania ale po czym Hilary tak źle oceniać ?? Gdybyś był mądrzejszy to nie wyzywałbyś hilary bo to nie ma sensu i tak to nic nie zmieni ...
to po jaka cholere sam wlazisz...???? nie ogladasz jej filmow nie lubisz hill ani linsay nie znasz ich wiec sie nie wypowiadaj bo nikogo twoja opinia nie interesuje i w dodatku taka uboga!!!
w sumie to masz racje. Troche to głupie z ich strony, ale cóż na to poradzić... Dekle i tyle! I ciesze sie że jesteś spokojny;)
nieprzepadam za nią ale jest lepsza od hilary (tamta gra w samych komedyjkach dla nsjwyżej 15 latek a lindsay rozwinęła "skrzydła" i zaliczyła występ u boku min. Meryl Streep Tomy Lee Jonesa Virginii Madsen i Lili Tomlin w mądrym filmie muzycznym. Niedługo pojawi się też w dramacie Bobby (z całą plejadą hollywodzkich gwiazd) u boku Jane Fondy w filmie Georgia Rule, w romansie Speechless u boku Adriena Brody, w komedii (nie tylko dla nastolatek) A Woman of No Importance z Anette Bening i Seanem Beanem i kryminale Chapter 27 (w roli głównej) i narazie nie widać że zobaczymy ją w komedii dla nastolatek w najbliższej przyszłości. A Hilary ma narazie w planach głupiutką komedie, film dla dzieci i Material Girls który MOŻE być dobry bo gra w nim ANJELICA HUSTON ale sądząc po plakacie to komedia (dla nastolatek). Dlatego myśle że porównywanie Lindsay do Hillary jest zbędne gdyż ta pierwsza ma wiekszy talent i lepsze propozycje i wogule większe szanse.
Ale to nie oznacza że lubie Lindsay. Nadal uważam że jest KROWĄ ale myśle że jakiś tam talent ma i może jeszcze będzie z niej gwiazda (sądząc po filmach w których niebawem wystąpi). (Jennifer Conelly też zaczynała w filmach dla dzieci a teraz jest gwiazdą z Oscarem)
NODOBRA DOŚĆ TEGO WYCHWALANIA :/
zgadzam sie!!! linds jest lepsza od hill. Mam nawet 2 powody aby to udowodnic: po pierwsze linds zdobyła pare prestiżowych nagród np:MTV Movie Award najlepsza rola kobieca. A po drugie hilary 4 razy pod rząd została nominowana do złotej maliny wiec widać ze linds ma wiekszy talent itp.
Obie są siebie warte...
Lindsay jest straszna.. ani to ładne, ani utalentowane..
Niektóre moherowe babcie są ładniejsze od niej.
Gra w samych beznadziejnych filmach, jest strasznie sztuczna, plastikowa i nie godna uwagi.
Szajs!
Na stos z nią!!!!!!!!!
Zgadzam sie z przedmowca. Hilary jest taka plastikowa, ze pewnie dudni jak chodzi. I nie widze w niej nic ladnego, taka zywa lalka barbie.
A Lindsay jest jeszcze gorsza, muchomor przy niej jest jednolity, jak moza wogole uwazac ze ona jest ladna, wyglada prawie tak jak Zenek z Monopolowego jesli nie gorzej. O, przepraszam jak ja moge tak obrazac Zenka porownojac go z nia!
Jak dla mnie między grą aktorska Hilary a Lindsay nie ma właściwie żadnej różnicy. Ale bardziej jako osobowosć lubie Hilary, bo jest ładniejsza, lepiej sie ubiera i potrafi sie zachować. Nie lata tylko od imprezy do imprezy spóźniajac sie na plan zdjęciowy wkurzajac przy tym współpracowników i producentów.
i po jaka cholere porownijesz ja do hilary przeciez nikt juz o tym nie chce pisac mam juz tego dosc ludzie przestancue.........!!!!!!!!!! !!
przepraszam cię ewko ale czy ty na swoim blogu nie masz takiego temetu ??... :/ zastanów się lepiej co mówisz !! i bez przesady każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie !!
ja wystawilam taki temat i zaluje... no i iczywiscie wszyscy na mnie wyjezdzaja zee ten temat juz jest przereklamowany i wogole a ona te moze jakos wystawiac
ja wole Lindsay niz Hilary, jak dla mnie Hliary gra w każdym filmie tak samo i kazdy jej film jest praktycznie taki sam.