Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

nie przepadam za nią...a tak szczerze mówiąc, to jej niecierpie :/ sory za wyrazenie, ale ona normalnie dała by d*py każdemu!! ;/ po prostu dzi*ka!! na dodatek odbiera chlopakow innym dziewczynom...do tego beznadziejnie śpiewa i gra =] do d*py z taką "aktorką"....nie to co Hilary Duff ;] Hil rządzi!!!

Piranha

Też za nią nie przepadam ale gra nieźle.Piosenki niektóre ma fajne.
No ale ja też wolę sto razy Hilary.

Piranha

Tak? Dała ci tyłka?
Nie? To się nie odzywaj, bo media zawsze huczą. Tak samo można powiedzieć o Olsenkach, Duff i innych gwiazdeczkach, tyle że o Lindsay mówi się więcej.
Zresztą Hilary nie stawia na oryginalność, bo idzie w ślady Britney i twierdzi że zostanie dziewicą do ślubu. Niech zgadnę - a za rok, dwa wielka afera w gazetach, bo Duff nie jest dziewicą?
ŻAŁOSNE. Nie wypowiadaj się w taki sposób, bo naprawdę poruszasz moje głęboko uśpione sumienie.

Tavion

Ja wogóle nie wiem jak można ją lubić, aktorka z niej żadna, brzydka jak noc i te jej "inteligentne" wypowiedzi są wręcz dobijające...

Piranha

"Lindsay dała dupy" - prawda, bo napisał tak "Fakt". Przytaczanie treści z tej gazety wydaje mi się śmieszne. Piszą tam co chcą, o kim chcą i jak tylko im się podoba. Jeśli piszą (brukowce), że Lindsay ma nowego chłopaka to pewnie dlatego że wywnioskowali to z jednego zdjęcia na którym szła ulicą z jakimś chłopakiem (może ochroniarz?!). Może i daje dupy, tak samo jak (może) wszystkie fanki Hilary razem z nią samą, ale nawet jesli tak jest to po ch** mam o tym wiedzieć, jej życie, jej sprawa.
Według mnie jest świetna i jedyna w swoim rodzaju, a z naturalnymi włosami wygląda zaj*******. :)

Piranha

Ludzie ... jak morzna nie lubie hilary albo Lindsay ... oby dwie są śliczne dobrze śpiewają i graja ... po za tym po cio pisze się takie tematy i tak nie przekonasz ich do lindsay ... niewiem za co ... za co morzna nie lubić lindsay ... albo Hilary .... to że od lindsay piszą coś takiego ??? same brdury?? A hilary ... morzna nielubić jej piosenek bo śpiewa inny gatunek muzyki ... i tylko to !! naprawde nie rozumiem was??:/

_Anka_

przepraszam nie przekonasz ich do Hilary ... miałam na myśli???
sorx
pozdrowianka

_Anka_

Lohan to dno,podobnie zresztą jak Duff i sławna Paris Hilton.Talentu za grosz,zero umiejętności aktorskich,zero głosu.I to mają być idole? Wstyd.
Kogo młodzi ludzie mają teraz za idoli(oczywiście nie mówię o wszystkich).Znam to z autopsji,bo mój młodszy brat jest zafascynowany Carmen Electrą i właśnie Lindsay Lohan.A mnie aż mdli,kiedy o nich słyszę.Mam tylko nadzieję,że wraz z upływem czasu zmądrzeją,dojrzeją i wreszcie znajdą sobie idoli,którzy naprawdę coś sobą reprezentują,są dobrzy w tym co robią,a nie jakieś beztalencia,których pełno jest w kolorowych pisemkach.

Piranha

jak można porównywać Paris H. do Lindsay, ludzie litości. Koleżanka na górze sama mogłaby się popisać swoim talentem aktorskim, pewnie dobrze gra. LOL. nie widzę sensu żeby ciągnąć ten temat, bo większość fanek Hilary i Lindsay to idiotki (co innego fani), tylko by się opluwały.