Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

jest w niej coś takiego, co mnie odpycha, nie wiem cvzemu- tak samo zdaje mi sie przy kirsten dunst. uważam ją za średnia aktorkę, a co do wyglądu, to lepiej wyglądałą przed schudnięciem i przefarbowaniem włosów, teraz wygląda jka anorektyczka. ale uwielbiam wredne dziewczyny!!! i w tym filmie mnie nie dopycha tak bardzo.
pozdro

wybryk_natury

jeśli chcez wiedziec to Lindsay jush nie jest tak chuda i od października ma jush swoje rude wlosy :):):) Jak zawsze Pozdro for Linds:)

Annie_Bunton

dzięki za Pozdro :*:* :) Linds ma rację Lindsay Lohan już nie jest taka chuda i ma swoje rude włosy :):)

unikalna

o jej wyglądzie to była tylko taka drobna uwaga... chciałam zwrócic uwagę na jej gre aktorską i filmy z nią

wybryk_natury

czyli miałaś na myśli że niby źle gra w filmach ? że jest złą aktorką??jesli tak to nie masz gustu

unikalna

nie powiedziałam że źle gra, powiedziałam ze gra srednio, przeciętnie, i jakoś mnie odpycha
gustu może njie mam, aloe sie pocieszam, że kilka osób - z tobą włącznie- tez go nie mają

wybryk_natury

uazasz że nie mamy gustu jeżeli lubimy Lindsay ?? Wiesz nie będę zniżać się do twojego poziomu i skończętę dyskusję

unikalna

zauważ, że napisałaś podobnie: jeśli uważasz że źle gra to nie masz gustu
więc jesteśmy na tym samym poziomie ;p

wybryk_natury

podobnie ale nie tak samo ..więc cokolwiek napiszesz nie będę tego komentowała bo naprawdę sbyłabym głupia gdybym zniżyła się do twojego poziomu

unikalna

nie musi byc dokładnie tak samo, ale o to samo chodzi - nie lubisz jej nie masz gustu, lubisz ją - nie masz gustu. i czemu piszesz, że nie będziesz tego komentować - przecież już skomwntowałaś ;p
zreszta głupio mi, nie powinnam pisać, że nie masz gustu - staram sie o gustach nie dyskutować, ale widze ty bronisz swoich racji obrażając innych

wybryk_natury

o bony... słuchaj każdy ma własny gust to dlaczego mówisz do kogoś kto nie lubi Lindsay że nie ma gustu... a jak ja jestem fanką innego aktora a Ty nie to mam Ci powiedzieć, że nie masz gustu czy jak? Bo nie lubie takich ludzi którz potrafili by zmusić kogoś do tego co sie Tobie czy komukolwiek podoba więc nie przesadzaj... nie jestes gwiazdą... nie jestes jedyną fanką Lindsay Lohan... pa!

wybryk_natury

Ja za nią nie przepadam, ale nie mam nic do tych, którzy ją lubią, bo ktoś tak kiedyś mądrze powiedział, że o gusta nie należy się spierać;)

pink_lady_2

Ooooo... masz racje...kimkolwiek jesteś ;)