Lionel Messi

Lionel Andrés Messi Cuccittini

7,7
200 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Lionel Messi
TakeMeToBrasil

Chyba w bierki.

Labret

pewnie w bierki też.

TakeMeToBrasil

wejdź sobie na Transfermarkt i zobacz, który jest lepszy, Leo to numero uno, CR7 tuż za nim

Immortal_Stasin

hahahahahahahahhahaha ale jesteście śmieszni on wy was ograł w bierki i we wszystko inne też -.-''

LadyCrazy_

? Napisałem tylko, że Messi jest zawsze o krok dalej niż Ronaldo, gdyby nie on to Krysia byłaby obecnie najlepszym piłkarzem na globie, chociaż chłopak się starzeje a na horyzoncie widzę już konkurencję

Immortal_Stasin

yhy,,,-,-''

LadyCrazy_

Twoja wyczerpująca odpowiedź mówi wszystko o Tobie: kolejna małolata ze słabością do C. Ronaldo, szanuję Crisa również za to, że takie olewa ;)

Immortal_Stasin

nie wiadomo jak Messi poradzilby sobie w innej lidze, poza tym w reprezentacji nie jest takim liderem jak Ronaldo, ktory zreszta ma slabszych partnerow a gra coraz lepiej. Barca ma najlepsza pomoc na swiecie, zdobywanie bramek na pewno jest latwiejsze. w tym sezonie Cristiano osiągnął duzo i zabraklo tylko szczescia zeby zagrac w finale LM i Euro, dlatego zlota pilka powinna trafic do niego. konkurencja? Neymar, Sanchez, Aguero, Balotelli... nie ta liga.
Ronaldo i Messi to pilkarze legendarni jak Pele, Zidane czy Di Stefano.

Immortal_Stasin

Yyyy TO DOBRZE ŻE TAKIE OLEWA...A ZARAZ...PRZEZ TAKIE MAŁOLATY JAK JA MA WIĘCEJ FANÓW...A PO 2 TO NAWET NIE WIESZ CZY TAKIE OLEWA CZY NIE A RACZEJ NIE BO TO NIE JEST SŁABOŚĆ DO NIEGO BO GO ANI RAZU NA OCZY NIE WIDZIAŁAM...I MYŚLĘ ŻE Cris SZANUJE SWOICH FANÓW...