To że jest niesympatyczna w telewizji dla ludzi którzy ją wyzywają i zazdroszczą jej urody i sławy nie oznacza odrazu że jest złą aktorką.
Skoro uważasz że jest niesympatyczna to znaczy że ją znasz osobiście i rozmawiałeś z nią ?
Ja osobiście ją znam co roku przyjeżdza na pasterkę i na rezurekcję do miejscowości w której się urodziła. Jest zawsze uśmiechnięta, skoromna i miła i nie szczędzi grosza na tacę. Potwierdzi to setki osób !!! z tejże miejscowości.
Tak więc człowieku nie oceniaj kogoś jeśli go nie znasz.
Oddzielmy dwie rzeczy -
1. Aktorką jest beznadziejną - moje subiektywne zdanie - mam do niego prawo i nie ma to nic wspólnego z tym cz jest sympatyczna czy nie.
2. W/g mnie jest zarozumiała. - kolejny raz mam prawo do takiej opinii
3. Miałem okazję obserwować jej zachowanie na żywo.
4. Zabawny jesteś. Napisz coś jeszcze bo poprawiasz mi humor :)
Myślę że używasz słów których znczenie nie jest ci znane. Zarozumiała to nie jest to samo co niesympatyczna.
Tak więc ogarnij się człowieku.
Foremniaczka jest beznadziejna jako aktorka (gdy tak na szybko chciałem sobie przypomnieć w czym grała to nic mi nie przyszło do głowy- a wiec swoją grą nie przekonuje i nie sprawia ,że w świadomości widza pozostaje jakiś pozytywny przekaz wynikający z jej gry) ale jeszcze gorsza jest Foremniaczka jako juror w popularnym programie TV- sprawia wrażenie osoby która nie ma pojęcia o czy mówi i to chyba jest jej najlepsza rola jak dotychczas próba gry jurora.Jeżeli chodzi o argument , że uczęszcza do kościoła i łoży na tacę grube pieniądze to tylko świadczy o tym jak jest próżna i że jest to działanie na pokaz które ma przynieść określone efekty w środowisku małej zapyziałej wioski