Małgorzata Foremniak

6,7
14 307 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Foremniak

Nie trawię jej.

użytkownik usunięty

Jest niesympatyczna jako osoba i do dupy jako aktorka.

To że jest niesympatyczna w telewizji dla ludzi którzy ją wyzywają i zazdroszczą jej urody i sławy nie oznacza odrazu że jest złą aktorką.
Skoro uważasz że jest niesympatyczna to znaczy że ją znasz osobiście i rozmawiałeś z nią ?

Ja osobiście ją znam co roku przyjeżdza na pasterkę i na rezurekcję do miejscowości w której się urodziła. Jest zawsze uśmiechnięta, skoromna i miła i nie szczędzi grosza na tacę. Potwierdzi to setki osób !!! z tejże miejscowości.
Tak więc człowieku nie oceniaj kogoś jeśli go nie znasz.

użytkownik usunięty
tomucho77

Oddzielmy dwie rzeczy -

1. Aktorką jest beznadziejną - moje subiektywne zdanie - mam do niego prawo i nie ma to nic wspólnego z tym cz jest sympatyczna czy nie.

2. W/g mnie jest zarozumiała. - kolejny raz mam prawo do takiej opinii

3. Miałem okazję obserwować jej zachowanie na żywo.

4. Zabawny jesteś. Napisz coś jeszcze bo poprawiasz mi humor :)

Myślę że używasz słów których znczenie nie jest ci znane. Zarozumiała to nie jest to samo co niesympatyczna.
Tak więc ogarnij się człowieku.

użytkownik usunięty
tomucho77

Dziękuję, że odpisałeś :) Od razu się zabawniej tu robi. Hehehehe

tomucho77

Foremniaczka jest beznadziejna jako aktorka (gdy tak na szybko chciałem sobie przypomnieć w czym grała to nic mi nie przyszło do głowy- a wiec swoją grą nie przekonuje i nie sprawia ,że w świadomości widza pozostaje jakiś pozytywny przekaz wynikający z jej gry) ale jeszcze gorsza jest Foremniaczka jako juror w popularnym programie TV- sprawia wrażenie osoby która nie ma pojęcia o czy mówi i to chyba jest jej najlepsza rola jak dotychczas próba gry jurora.Jeżeli chodzi o argument , że uczęszcza do kościoła i łoży na tacę grube pieniądze to tylko świadczy o tym jak jest próżna i że jest to działanie na pokaz które ma przynieść określone efekty w środowisku małej zapyziałej wioski

GawelMovies

Beznadziejnymi aktorami można nazwać pseudoaktorów z łapanki grających w gniotach zwanymi Anna Maria Wesołowska i Malanowski i Partnerzy.
Szkoda że nie odróżniasz aktorstwa beznadziejnego od średniego czy dobrego.