Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin

8,6
10 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Macaulay Culkin

Z całym szacunkiem, ale czy tylko mi przypomina Macaulay jakby miał zespół downa? W dodatku słyszałam, że jest z nim źle.. ćpa i inne różne rzeczy robi.
Obraz Kewina jakiego zagrał, i teraźniejszy poprostu mi się nie sklejają ..
Jako młody aktor kultowego Kewina zawsze wydawał mi się dobrym i słodkim materiałem na gwiazdę. A powiedzmy sobie szczerze, że natura nie obdarzyła go wyglądem wraz z mijającym u niego wiekiem.
Szkoda... bo mam wielki sentyment do Kewina, zawsze ten film kojarzył mi się z takim ciepłem rodzinnym i oczywiście magią świąt.

Diablicaaa

Dziewczyno, od nagrania Kevina minęło 25 lat, ludzie się zmieniają. Dorosleja. Poza tym dlaczego uważasz ze macaulay ma zespół downa? Po czym to stwierdzasz? Btw, gdybyś nie ograniczała się tylko do czytania pudełka i innych plot wiedziałas, że wcale nie jest z nim już źle - ma własny zespół, The Pizza Underground, śpiewa i stara się wyjść na prostą. Całkiem nieźle mu to wychodzi. Pozdrawiam :)

creature_character

Poczytaj o zespole Downa zanim zaczniesz kogokolwiek o niego podejrzewać. I nie, Culkin nie posiada żadnych cech fenotypowych charakterystycznych dla tego zespołu.

MyKindOfLove

Nie rozumiem,nie pisze.Diablica wyraźnie napisała JAKBY MIAŁ DOWNA.Mi także PRZYPOMINA on osobe z tym ,,zespołem"(creature character z początku myślałem że ,,ma własny zespół" jest tylko czarnym humorem)

Diablicaaa

Nie jest łatwe życie najbardziej rozpoznawalnego dziecka świata. Zastanów sie nad tym. Przez to właśnie tak mało grywa w filmach bo jest zbyt charakterystyczny a Kevin sam w domu mimo 25 lat od premiery cały czas jest najbardziej popularnym światecznym filmem świata. Jeszcze jedno, jego ukochana siostra pare lat temu zgineła na jego oczach. Wiec jego życie nie jest uslane różami. Na szczeście nie jest niewolnikiem i nie musi co rano zapier*&lać do biura czy innej pracy ;))))