Glupio sie zrobilo... inaczej wyobrazalam sobie renesmee. Ona jest beznadziejna. ;/ Brzydka i nie pasujaca. Trudno. Zmierzch byl fajny, a teraz na psy zszedl. Juz lepsza bylaby komputerowa renesmee. ;/
Mi się bardzo podobają zdjęcia z "przed świtem" i moim zdaniem idealnie pasuje. Ta mała jest piękna wg mnie
Dysnomia ty jesteś raczej beznadziejna - nie ma dzieci brzydkich,pozatym jesteś źle wychowana,ah ta słoma z butów.Lepiej pasuje ona niż dziecko któremu wszystko wolno czyli -Suri
Brzydkie dziecko to to nie jest.. Zobaczymy jak sobie poradzi z grą. Podobno jest całkiem niezła. ;)
Dysnomia: To, że inaczej wyobrażałaś sobie Renesmee to ok, rozumiem, ale niby dlaczego od razu zakładasz, że jest beznadziejna?
Osobiście uważam, że jest ona śliczna i bardzo pasuje do tej roli. Jako młoda aktorka i modelka zarazem sprawdza się w tej roli świetnie. Oglądałam z jej udziałem parę serialów i takich jakby "wywiadów" do sesji zdjęciowych (nie wiem jak to dokładniej określić) i w serialach zagrała naprawdę dobrze, widać, że jest przyzwyczajona do kamer etc. sądząc też po "wywiadach" wydaje się być bardzo sympatyczną osóbką (;
No masz racje Leeleeth. Lepsza ona niz Suri, lub Bella Thorne. Poogladałam z nia wywiady i zmienilam juz zdanie. Ciesze sie, ze ona bedzie grac Renesmee, a nie jakis rozpieszczony bachor ;D
Hm,jesli mam byc szczera, to calkiem inaczej wyobrazalam sobie Renesmee,ale moze ta mala Foy sobie poradzi.
Dziwne usta ma,poza tym jest ok. Zobaczymy jak jej pojdzie . :)
Dla mnie to ona idelanie pasuje do tej roli!! identycznie ją sobie wyobrazalam. dlugie sliczne wloski, duze oczka... JEST PO PROSTU IDEALNA jak dla mnie :)))
Oni ja przerobią, zafarbują włosy, wybielą zęby, zamienią ją w cod aniolka Renesmme Carlie Cullen, ale moim zdaniem nawet się nada :]
HAHA, Mackenzie jest brzydka? To Ty chyba ślepa jesteś. To jest najpiękniejsze dziecko jakie w życiu widziałam.
Do najladniejszych nie nalezy. To moje zdanie i nie zmienisz tego chocbys nie wiem jak mnie obrazala. Najlepiej wygladalaby Elle Fanning, oczywiscie, jakby byla mala.
Ymmm.. Musieli by ją przefarbować, musiałby założyć soczewki a i tak by nie pasowała do tej roli... rysy twarzy itd.
Jeżeli ona jest brzydka to ja już nie mam pojęcia jak wygląda ładne dziecko.
Jej rysy twarzy, włosy - ona jest brzydka? Sorry, ale ktoś tu chyba zazdrości! W życiu nie widziałam piękniejszego dziecka! A po za ty idealnie pasuje do Kristen i Roberta.
http://imagebox.cz.osobnosti.cz/foto/mackenzie-foy/O501305-936a7.jpg
http://mackenziefoy.com/renesmee/gallery/albums/userpics/10001/the_cullens_ivy.j pg
Elle?! To chyba jakaś pomyłka! Przecież ona w ogóle nie pasuje do tego filmu! Nigdy by mi nie przyszło do głowy, zeby ona mogła odegrać tę rolę...
BRZYDKA? Ja cy wy ludzie jesteście żałośni z takimi opiniami.
http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=Renesmee#/d37r70l to ona jako Renesmee. Proszę ocenic czy jest brzydka... -.-
W filmie chwilami wyglądała, jak postać stworzona komputerowo. Wina charakteryzacji zapewne, czy coś, ale w sumie dlatego tutaj jestem... sprawdzić, kto i czy w ogóle prawdziwy człowiek, grał Renesmee :D
Oglądałam "Obecność" i tam wygląda normalnie, nie jest brzydka.
Aż musiałam się tym podzielić, mimo że temat sprzed 4 lat... ;))