Mackenzie Foy

Mackenzie Christine Foy

8,1
9 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mackenzie Foy

Ale glupio

użytkownik usunięty

Glupio sie zrobilo... inaczej wyobrazalam sobie renesmee. Ona jest beznadziejna. ;/ Brzydka i nie pasujaca. Trudno. Zmierzch byl fajny, a teraz na psy zszedl. Juz lepsza bylaby komputerowa renesmee. ;/

Mi się bardzo podobają zdjęcia z "przed świtem" i moim zdaniem idealnie pasuje. Ta mała jest piękna wg mnie

catarinka71

on jest śliczna :) Nie wiem o co ci chodzi, może widziałaś zdjęcia innej dziewczynki :)

catarinka71

nie tak ją sobie wyobrażałam, ale ładna jest chociażby na zdjęciu profilowym

Dysnomia ty jesteś raczej beznadziejna - nie ma dzieci brzydkich,pozatym jesteś źle wychowana,ah ta słoma z butów.Lepiej pasuje ona niż dziecko któremu wszystko wolno czyli -Suri

Brzydkie dziecko to to nie jest.. Zobaczymy jak sobie poradzi z grą. Podobno jest całkiem niezła. ;)

Dysnomia: To, że inaczej wyobrażałaś sobie Renesmee to ok, rozumiem, ale niby dlaczego od razu zakładasz, że jest beznadziejna?

Osobiście uważam, że jest ona śliczna i bardzo pasuje do tej roli. Jako młoda aktorka i modelka zarazem sprawdza się w tej roli świetnie. Oglądałam z jej udziałem parę serialów i takich jakby "wywiadów" do sesji zdjęciowych (nie wiem jak to dokładniej określić) i w serialach zagrała naprawdę dobrze, widać, że jest przyzwyczajona do kamer etc. sądząc też po "wywiadach" wydaje się być bardzo sympatyczną osóbką (;

użytkownik usunięty
Maxine_

No masz racje Leeleeth. Lepsza ona niz Suri, lub Bella Thorne. Poogladałam z nia wywiady i zmienilam juz zdanie. Ciesze sie, ze ona bedzie grac Renesmee, a nie jakis rozpieszczony bachor ;D

Heh, cieszę się, że zmieniłaś zdanie ;p A ta Suri i Bella Thorne eh, szkoda słów.

Hm,jesli mam byc szczera, to calkiem inaczej wyobrazalam sobie Renesmee,ale moze ta mala Foy sobie poradzi.
Dziwne usta ma,poza tym jest ok. Zobaczymy jak jej pojdzie . :)

mrs robinson

Dla mnie to ona idelanie pasuje do tej roli!! identycznie ją sobie wyobrazalam. dlugie sliczne wloski, duze oczka... JEST PO PROSTU IDEALNA jak dla mnie :)))

Oni ja przerobią, zafarbują włosy, wybielą zęby, zamienią ją w cod aniolka Renesmme Carlie Cullen, ale moim zdaniem nawet się nada :]

użytkownik usunięty

HAHA, Mackenzie jest brzydka? To Ty chyba ślepa jesteś. To jest najpiękniejsze dziecko jakie w życiu widziałam.

użytkownik usunięty

Do najladniejszych nie nalezy. To moje zdanie i nie zmienisz tego chocbys nie wiem jak mnie obrazala. Najlepiej wygladalaby Elle Fanning, oczywiscie, jakby byla mala.

Ymmm.. Musieli by ją przefarbować, musiałby założyć soczewki a i tak by nie pasowała do tej roli... rysy twarzy itd.

Moim zdaniem jest zdecydowanie ladniejsza niz Elle i pasuje do roli.

Jeżeli ona jest brzydka to ja już nie mam pojęcia jak wygląda ładne dziecko.
Jej rysy twarzy, włosy - ona jest brzydka? Sorry, ale ktoś tu chyba zazdrości! W życiu nie widziałam piękniejszego dziecka! A po za ty idealnie pasuje do Kristen i Roberta.
http://imagebox.cz.osobnosti.cz/foto/mackenzie-foy/O501305-936a7.jpg
http://mackenziefoy.com/renesmee/gallery/albums/userpics/10001/the_cullens_ivy.j pg

Elle?! To chyba jakaś pomyłka! Przecież ona w ogóle nie pasuje do tego filmu! Nigdy by mi nie przyszło do głowy, zeby ona mogła odegrać tę rolę...

BRZYDKA? Ja cy wy ludzie jesteście żałośni z takimi opiniami.
http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=Renesmee#/d37r70l to ona jako Renesmee. Proszę ocenic czy jest brzydka... -.-

W filmie chwilami wyglądała, jak postać stworzona komputerowo. Wina charakteryzacji zapewne, czy coś, ale w sumie dlatego tutaj jestem... sprawdzić, kto i czy w ogóle prawdziwy człowiek, grał Renesmee :D
Oglądałam "Obecność" i tam wygląda normalnie, nie jest brzydka.

Aż musiałam się tym podzielić, mimo że temat sprzed 4 lat... ;))