Mandy MooreII

Amanda Leigh Moore

7,6
6 182 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mandy Moore

ktoś mi powie kto to jest? W jakich filmach zagrała, bo jej nie kojarzę?

Stacy

generalnie to filmografię masz wyżej:P
Ja najbardziej polecam "Szkołę uczuć". Najpiękniejszy film jaki w życiu widziałam:)
Poza tym oglądałam z nią jeszcze "Córkę prezydenta" (z Markiem Harmonem), "A właśnie, że tak!" (z Diane Keaton)i "Uwierz w miłość".

gabiolka

Ja też polecam "Szkołę uczuć" i "Córkę prezydenta" oraz jej piosenki =)

Stacy

sprawdzilam jakie filmy masz w "ulubionych". same dobre. nie ogladaj "szkoly uczuc", dobrze? śliczna aktoreczka, ale po szkole uczuc sila mnie nie zaciagniecie zebym obejrzala cokolwiek z jej udzialem xP

ja_tu_tylko_sprzatam

Dobrze, nie obejrzę ;) I nie mam zamiaru ;)

ja_tu_tylko_sprzatam

do : ja-tu-tylko-sprzątam
Jeśli dziewczyna będzie chciała to z pewnością obejrzy film "Szkoła Uczuć" bo przecież nie każdemu podobają i nie podobają się te same filmy ;p
Ja polecam film "A właśnie że tak" :)

kasia093

święta prawda, jak będzie chciała to i tak obejrzy bez względu na to co ja o tym powiem

ja_tu_tylko_sprzatam

O nie, Szkoły uczuć nie obejrzę, ale obejrzę A właśnie, że tak :)
Po problemie :)

Stacy

ja tam bardzo lubie szkole uczuc... i nie uwazam ze ten film jest tandetny...lubie takie filmy..i nikogo nie bd przekonywac tak jak wy...zeby ktos ogladal...albo nie..;)

soker

Film A właśnie że tak jest baaardzo nudny według mnie. Nawet juz nie pamiętam co w nim było. Nie polecam. Szkoła uczuć to dramat dla młodzieży. Jeśli lubisz takie filmy to polecam ci Szkołe uczuć. (mój ulubiony film)