Marta Bryła

4,9
1 711 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marta Bryła

Aaa, ta dziewczyna wzbudza wiele emocji!!! Ma charakter! Widac osobowość;) jestem totalnie na tak!!!:-)

bonaparty

Poziom aktorski tej Pani jest dramatyczny! Drętwa, sepleni i nawet nie umie włożyć emocji w przedstawianą rolę. Od razu kojarzy mi się z fragmentem castingu w filmie "poranek kojota". Szkoda tylko ze Pani jednak miała telefon zeby oddzwonili...
Co do Pana bonaparty to WCALE NIE WIDAĆ kolega ze profil otwarty na potrzeby "poprawy oceny" wybranych aktorów/produkcji. Pozytywny pijar jednak tez trzeba umieć robić, co widać dla niektórych nie jest łatwym zadaniem ...

Endriudg

Dokladnie! Ona powinna 'byc usmiercona' po pierwszym odcinku! Przez nia maja takie zle recenzje!

użytkownik usunięty
bonaparty

Wzbudza emocje a zatem jsst genialnym materiałem na to, żeby osiągnąć sukces nie tylko w naszym kraju, ale i poza jego granicami! Najgorzej to właśnie kiedy aktors jest bezbarwny i przeźroczysty jak szkło, że nikt nie pamięta nawet gdzie grał. Pani Marta młoda, piękna i co najważniejsze
- ZAPAMIĘTYWALNA!!!!!!
❤️

Zapamiętana z FATALNEJ gry..oj tak !!?

użytkownik usunięty
Martim_M

Fajnie grała od początku, a już po 10 odcinku do w ogole wg mnie totalny sztos. Jak oglądał sceny porodu czy śmierci to byłem w szoku, ze tal młoda dziewczyna umie tak realistycznie zagrac takie trudne sceny!
Szok