Moglabym miec, gdyby tylko byl hetero :) A tak, jest poza zasiegiem, niestety. Co nie zmienia faktu, ze jest po prostu swietny w "White collar"
Ja widziałam go w roli Graya ale kiedy dowiedziałam się ze jest gejem to niestety już jako Christian nie będzie pasował, przynajniej dla mnie ( będzie to nieprawdziwe)
Przecież to jest czysta gra aktorska, więc w jaki sposób ma być prawdziwa? Przecież oni tylko grają, udają.
Ok gra, tylko oglądając film lub czytając książkę identyfikujesz się w jakiś sposób z postacią, lubisz ją lub nie. Dlatego uważam, że gej nie zagra dobrze tak erotycznej postaci jakim jest postać Christiana- to nie będzie to. Ale to oczywiście moje zdanie.
on jest świetny, przystojny na za bój i już dawno nie myślałam, że ktoś tak potrafi wizualnie wpasować się w postać(bo on jest przecież wypisz wymaluj Greyem) - ale muszę przyznać, ze obejrzałam z nim jakiś filmik na youtube, akurat same zlepki jak całuje się z kobietami i niestety jeśli chodzi o pocałunki wypada blado. Obejrzyj koniecznie.
Ja dość niedawno się dowiedziałam, że Bomer jest gejem, a nigdy się nie kapnęłam. Wygląda na to że jest niezłym aktorem :)