Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
14 058 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

wiem, że tu się nie ocenia piękna aktorki, tylko aktorstwo, ale bez przesady... na 1/10 (jak tu wiele z was pisze) to zasługuje Paris Hilton(czyli aktorstwo zerowe), Megan chociaż rzeczywiście jest bardzo słabą aktorką to nie zasługuje na 1/10, bo naprawdę jest jednak lepsza od Hilton, przynajmniej brwi skrzywiła jak miała być zrospaczona, a Paris?? kamienna twarz i ton... :/
u mnie aktorstwo Megan to tak na 3/10

ArusArczes

Moim zdaniem Megan calkiem dobrze gra w porównaniu do paris i jest od niej zecydowanie lepsza aktorka swietna moim skromnym zdaniem ;p

ArusArczes

,,swietna moim skromnym zdaniem''
jezeli chodzilo Ci o to, że Fox jest świetną aktorką to... :/
Megan jest na planie, tylko po to aby być, wogóle nie widać w filmach, że się choć trochę stara i wygląda to mniej więcej tak: ,,najważniejsze, że tu jestem, a co do roli, to powiem to co mi napiszą i tyle''

z wyglądu jest piękna, ale... przez jej zachowanie i durnotę jej uroda coraz bardziej mi się zaczyna kojarzyć z urodą właśnie taniej dziwki...

ArusArczes

Świetna w sensie z wygladu ale jak chcecie mi ublizac to prosze bardzo mnie to nie rusza xD

Vesemir

Po za tym koles jestes zal kazdy tu wyraza swoje opinie a ty jak jestes taki cwaniaczek to mi sie az zal robi zeby tak ublizac Paris nie lubie Megan tak i to sa moje ulubione a ty to mnie o mdlosci swoimi tekstami przyprawiasz mr Wylogowany zal zal i jeszcze raz zal ;P

ArusArczes

,,Dla mnie jest to najładniejsza laska na Ziemi, dla tego ma u mnie 10/10.''
a ja się dziwię dlaczego ona ma średnią powyżej pięciu :/ bo przecież do 50% aktorskiej doskonałości jej daleko...

ArusArczes

Po pierwsze nazywanie pani o której prowadzi się żywa dyskusja, aktorką jest szczytem głupoty jak i brakiem wiedzy na temat owego pojęcia. Któryś z panów napisał, że niektóre aktorki są od grania a drugie od wyglądania. Niestety drogi panie, nie ma pan racji. Proszę wpisać sobie w najbardziej popularną bazę wiedzy www.wikipedia.pl pojęcie aktorka, a później modelka i je ze sobą porównać. Jest ładna, zgrabna, ale powiedzcie mi proszę, która kobieta po paru operacjach, otoczona sztabem stylistów nie wyglądałaby zupełnie inaczej?
Widać, że w dzisiejszych czasach najbardziej liczy się wygląd, nic poza. No cóż szkoda. Wstyd mi, że młode pokolenie ma tak niskie poglądy nie tylko co do aktorstwa i filmu, jak i pojęcia naturalnego piękna i klasy.
Ale podobno są różne gusta :) Pozdrawiam

enjoyme_

Dobra teraz mi troche glupio ale sie przyjzalem teraz dokladniej jej grze aktorskiej i jednak zmieniam ocene 4/10. Jest ladna ale jak sie ogladalem dwoch i pol po ang (gdzie grala goscinnie) i transformerow to jednak wygladal jakby miala paraliz ;/ Zbyt malo mimiki twarzy takie sztywne ruchy miala. Zrobilem troche zamieszania ale qrwa jednak teraz was popieram niech lepiej zostanie modelka jak aktorka ale chyba 4/10 to rozsadna ocena.
Pozdrawiam ponownie

Vesemir

Porobilem troche bledow sorka za nie ale post jest zrozumialy