wiem, że tu się nie ocenia piękna aktorki, tylko aktorstwo, ale bez przesady... na 1/10 (jak tu wiele z was pisze) to zasługuje Paris Hilton(czyli aktorstwo zerowe), Megan chociaż rzeczywiście jest bardzo słabą aktorką to nie zasługuje na 1/10, bo naprawdę jest jednak lepsza od Hilton, przynajmniej brwi skrzywiła jak miała być zrospaczona, a Paris?? kamienna twarz i ton... :/
u mnie aktorstwo Megan to tak na 3/10
Moim zdaniem Megan calkiem dobrze gra w porównaniu do paris i jest od niej zecydowanie lepsza aktorka swietna moim skromnym zdaniem ;p
,,swietna moim skromnym zdaniem''
jezeli chodzilo Ci o to, że Fox jest świetną aktorką to... :/
Megan jest na planie, tylko po to aby być, wogóle nie widać w filmach, że się choć trochę stara i wygląda to mniej więcej tak: ,,najważniejsze, że tu jestem, a co do roli, to powiem to co mi napiszą i tyle''
z wyglądu jest piękna, ale... przez jej zachowanie i durnotę jej uroda coraz bardziej mi się zaczyna kojarzyć z urodą właśnie taniej dziwki...
Po za tym koles jestes zal kazdy tu wyraza swoje opinie a ty jak jestes taki cwaniaczek to mi sie az zal robi zeby tak ublizac Paris nie lubie Megan tak i to sa moje ulubione a ty to mnie o mdlosci swoimi tekstami przyprawiasz mr Wylogowany zal zal i jeszcze raz zal ;P
,,Dla mnie jest to najładniejsza laska na Ziemi, dla tego ma u mnie 10/10.''
a ja się dziwię dlaczego ona ma średnią powyżej pięciu :/ bo przecież do 50% aktorskiej doskonałości jej daleko...
Po pierwsze nazywanie pani o której prowadzi się żywa dyskusja, aktorką jest szczytem głupoty jak i brakiem wiedzy na temat owego pojęcia. Któryś z panów napisał, że niektóre aktorki są od grania a drugie od wyglądania. Niestety drogi panie, nie ma pan racji. Proszę wpisać sobie w najbardziej popularną bazę wiedzy www.wikipedia.pl pojęcie aktorka, a później modelka i je ze sobą porównać. Jest ładna, zgrabna, ale powiedzcie mi proszę, która kobieta po paru operacjach, otoczona sztabem stylistów nie wyglądałaby zupełnie inaczej?
Widać, że w dzisiejszych czasach najbardziej liczy się wygląd, nic poza. No cóż szkoda. Wstyd mi, że młode pokolenie ma tak niskie poglądy nie tylko co do aktorstwa i filmu, jak i pojęcia naturalnego piękna i klasy.
Ale podobno są różne gusta :) Pozdrawiam
Dobra teraz mi troche glupio ale sie przyjzalem teraz dokladniej jej grze aktorskiej i jednak zmieniam ocene 4/10. Jest ladna ale jak sie ogladalem dwoch i pol po ang (gdzie grala goscinnie) i transformerow to jednak wygladal jakby miala paraliz ;/ Zbyt malo mimiki twarzy takie sztywne ruchy miala. Zrobilem troche zamieszania ale qrwa jednak teraz was popieram niech lepiej zostanie modelka jak aktorka ale chyba 4/10 to rozsadna ocena.
Pozdrawiam ponownie