Misha Collins

Dmitri Tippens Krushnic

8,9
4 723 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Misha Collins

Jego Castiel w "Supernatural" zapowiada się interesująco, oby postać została pogłębiona, a jej wątek rozwinięty.

amk23_2

Ja też mam taką nadzieję - w końcu, jest Aniołem Pana, a w Spn nie często widuje się anioły ;)

użytkownik usunięty
amk23_2

Myślę,że Castiel na szczęście tak szybko nie zniknie z ekranu ;) Postać anioła w SN jest absolutnie świetna i wnosi wiele nowych wątków,więc twórcy postarają się wycisnąć z niej co tylko się da xD

Zwlaszcza, ze wiekszosc fanow zakochala sie w Castielu juz po pierwszym odcinku^^ Co jak co, ale CW TV definitywnie ulega wplywom publiki (dla przykladu - usuniecie Jo z serialu ;p).

użytkownik usunięty
Bellona

Może i tak,ale jak dla mnie to i lepiej xP Jo nie wniosłaby nic nowego,a męczenie nią widzów odbiłoby się na powodzeniu serialu.

Co do Castiela ... ^^ Naprawdę świetna postać.

a ponieważ już jest strasznie popularny, na pewno zagości w serialu na dłużej. OBY!

amk23_2

Mam nadzieje, że zostanie i nie tylko w tej serii ale i nastepnej (o ile taka bedzie)

użytkownik usunięty
kasienka_nikki

Musi być! Innej opcji nie przewiduje! xD

Czytałam, że jeśli powstanie 5 seria SPN to Castiel zostanie jedna z głównych postaci xD

kasienka_nikki

me hope so!

Giwi

Castiel na pewno będzie w piątym sezonie, bo aktor podpisał kontrakt na cały sezon :) jak dla mnie świetnie, bo polubiłam Castiela od pierwszego odcinka, w którym wystąpił.

madziak690

swietnie sie sprawuje w roli Castiela. milo ze bedzie mozna go zobaczyc w 5 sezonie

shen16

nawet w wywiadzie mówił, że będzie jedną ze stałych postaci w sezonie 5. A po tym jak się skończył 4 sezon można się spodziewać że może się zbratać z braćmi Winchester

amk23_2

tylko żeby nie zrobili tak jak z Katie Cassidy :/ wolałam ją jako Ruby. żeby nie było, że postać Castiela pozostanie, ale będzie w innym "ciele", bo Misha jest w tej roli świetny już od pierwszego odcinka ;)

użytkownik usunięty
dzemamer

Tak nie będzie,bo Misha ma kontrakt na 5 sezon,a więc nikt nie będzie go ''zastępował'' w roli Castiela.

amk23_2

Misha jako Castiel jest zajebisty. Po obejrzeniu 4 sezonu wolę Castiela bardziej od samego Deana, a to już coś! mam tylko nadzieję, że nie zginie na koniec:)

amk23_2

Misha będzie w SN jako jeden z trzech głównych bohaterów w 5 sezonie ^^ także nie ma co się martwić o Castiela :D

dzemamer

i bym zapomniała :) tutaj dowód:
http://spoilertv.iimmgg.com/image/150561ec52c60a0f83f7b60d09697715
na dole koło Jareda i Jensena jest Misha :D i tylko ta trójka ^^

amk23_2

Dzięki Cass'owi sezon czwarty był dla mnie najlepszym z dotychczasowych! :-)

Casstiel

Jestem podczas oglądania 4 sezonu i cholernie lubię postać Castiela. Jest bardzo jasnym punktem serialu, może nie ustawiłbym go na poziomie Mahone'a z Prison Break, ale wszystko jest możliwe, zwłaszcza, iż mam jeszcze sporo odcinków do nadrobienia.

amk23_2

Powiem szczerze, że gdyby nie postać Castiela, nie wyszłabym poza 2. sezon SPN (co oczywiście byłoby wielkim błędem, bo już 3. seria jest na poziomie, choć nie gra tam Misha). Niesamowity bohater, kiedy jeszcze w sezonie 4. nie był stałą postacią cały czas wypatrywałam, kiedy się pojawi, a i tak zawsze mi było mało :P. Cieszę się, że twórcy zdecydowali się zatrzymać Mishę na dłużej :). Prawda jest taka, że niektóre odcinki zwyczajnie kradnie Jensenowi i Jaredowi :P.

TheFuturist

Szacun dla Mishy za odcinek gdzie Castiel gdzieś zniknął i pokazywali losy Jimmiego. Inna mimika, tembr głosu. Rewelacyjnie to zagrał.

SC10n

czy ktos może mi powiedzieć w którym odcinku pokazywali losy Jimmiego bo mi jakoś umknęło pliss

ami_angel

To odcinek 4x20 "The Rapture".
<za krótki>

amk23_2

moge was uspokoic w sezonie 5 bedzie castiela pod dostatkiem uwielbiam tego goscia ;)a i dina obowiazkowo ;p

pusia_fw

jednen z moich ulubionych aktorów z supernatural ;))

olik124

Cudowny od poczatku i mam nadzieje ze tak bedzie do samego konca tego serialu.... Ja wlasnie koncze sezon 5 i mam nadzieje ze jego postac wciaz pojawia sie w sezone 6..... Nie wiecie moze czy sa plany na 7 serie....???