Monika Dorota

7,5
34 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monika Dorota

ta to ma czym oddychac w 'pod mocnym aniolem' :D

white_rabbit

No ja też jestem po ogromnym wrażeniem. Szkoda że tak krótko i szkoda że prawie w ogóle nie gra. Powinna częściej grać w filmach.
Macie może więcej informacji o Niej ? Bo oprócz filmiku z na youtubie z filmu Konsumenci nic więcej nie ma.

Zyla_90

Monika jest na etapie zdawania do szkół aktorskich ;)

Cishevska

czyzby nastepczyni Kasi Figury?
z taka figurą...;)

Cishevska

A skąd wiesz ? A ile lat ma dokładnie ? Jeśli zdaje do szkół autorskich to już nie mogę się doczekać Jej w filmach. Z takimi atrybutami to na pewno na brak ofert nie będzie narzekać :) A wydaje mi się że jeśli Smarzowski już Ją zauważył to będzie coraz częściej występowała na białym ekranie :) I mam nadzieje że w podobnych scenach jak Pod Mocnym Aniołem tylko że dłuższych :)

Zyla_90

rocznik 88 :)

kubusff

A gdzie to wyczytałeś ? Masz jakiś artykuł o Niej ? Myślałem że jest o parę latek starsza ale jeśli Ona jest rocznik 88 to jeszcze bardziej mnie rajcuje i mówię że jest zajebista :) Nieźle rozwinięta jak na ten rocznik :)

Zyla_90

znam koleżankę osobiście :)

kubusff

No nie gadaj. Coś mi się wierzyc nie chce :) Ma fejsa?

Zyla_90

owszem. /monikafranciszkamarysia.dorota

kubusff

Jest zajebista! Obecnie chyba najlepsze młode cycki w polskim filmie, pozazdrościć znajomości.

Zajcevv

Ciekawe kiedy jeszcze je zobaczymy :)

white_rabbit

Można to zobaczyć tutaj:

http://nudografia.pl/Monika_Dorota

Oraz wiele innych polskich aktorek ze scen erotycznych;)

GustGustaw85

Nieziemsko uczciwe baloniki :)

white_rabbit

Monika mocno ostatnio schudła tak że ten... no...

white_rabbit

Scena z "Pod Mocnym Aniołem" niezapomniana, jej atuty zostają w pamięci na zawsze...