Wg . mnie było wiele ładniejszych dziewczynek od niej i ona nie ma żadnego doświadczenia , sztucznie gra ponieważ byla scena gdy się śmiała i myślałam że ona płacze . Nie lubie jej za bardzo ma mało lat a już obcasy i robi sobie taką "Super Ikoną Modowej Nastolaty" Co mnie osobiście wkurza bo niektóre rzeczy są okropne ale "modne" lecz to dziewczynka na pewno się czegoś od życia nauczy , bez oceny lecz bym dała 4/5 na 10
całkowicie się zgadzam, jest taka sztuczna,że się patrzeć nie da. Dużo lepiej od niej gra ta mniejsza dziewczynka. zresztą cały ten serial jest żenującą próbą zastąpienia rodzinki.pl. Może to kwestia beznadziejnego scenariusza bo przecież mają tam paru fajnych aktorów... PS: tego Karolaka to muszą wszędzie wcisnąć.
""Nie lubie jej za bardzo ma mało lat a już obcasy i robi sobie taką "Super Ikoną Modowej Nastolaty" Co mnie osobiście wkurza bo niektóre rzeczy są okropne ale "modne" lecz to dziewczynka na pewno się czegoś od życia nauczy""-----takie coś wg mnie napisał patafian i patałach !!! a ty to potwierdzasz więc,sorry winnetou...załapałeś się do składu.....
No spoko ale jak na razie jesteś sam , nikt cię nie poparł ... To jest moje zdanie , gra słabo i sztcznie i pewnie nauczy się lepiej za serialach em.. nie rozumiem zbulwersowania ale ok ... dziwne O.o .. okay....
he he zbulwersowałem się bo znam osobiście jej ojca więc.......rozumiesz :)) ale swoją droga to jest tak jak mówiłem,,był casting,wygrała,,na 100 % było 0 protekcji,,,zwykła szara myszka którą zauważyli i docenili,,,z czasem pewnie się wyrobi i może zrobi dziewczyna karierę...............pzdr.
Karierę... może kiedyś stanie się popularna, mało to co prawda prawdopodobne, ale może (świat bywa dziwny)... tylko dlaczego teraz robią z niej taką mega-gwiazdę? Zaczęła grać w jednym srialu i już piszą o niej w gazecie "gwiazda". Zresztą ona chyba o sobie też tak myśli. Wystarczy wejść na jej bloga (http://blogeli.blogi.kotek.pl/) i zobaczyć pierwszy dodany przez nią filmik. Mało tego że uważa się za wielką skarbnicę wiedzy na temat pracy ludzi na planie (oświeca ociemniały naród tego kraju- oczywiście nikt wcześniej nie miał zielongo pojęcia kto pracuje przy powstawaniu serialu). Ma się jeszcze za specjalistkę od mody (ubierajcie się tak jak mówi Natalka- ona o modzie wie wszystko!). Jak zaczyna mówić o tym jak się modnie ubrać bawi się swoją bluzką (to jest modne tak macie się ubierać, noście to co ja!).
A na konic tego filmiku pokazuje znak szatana z palcy. Ja rozumiem że może jest jego wyznawcą bo różni są ludzie i różne poglądy, ale nie musi tego tak publicznie prezentować. Bardziej prawdopodobna jednak jest wersja że pokazuje taki znak bo "wszyscy tak robią". Pokazywanie znaków i symboli których znacznia się do końca nie zna dlatego że "to jest fajne i popularne" o niczym dobrym raczej nie świadczy.
Niestety się zgadzam z poprzednikami, dziewczynka wielkiej kariery nie zrobi bo słabo gra, rozumiem że to jej początki ale nie wróżę jej wielkiej aktorskiej przyszłości:P Reznik- albo jesteś jakimś psychofanem nie wiem kogo, albo po prostu jej znajomym, lub nawet samą Natalią skoro tak zawzięcie jej bronisz, a bronić nie ma czego, prawda jest taka ;)
gwoli ścisłości to nawet na żywo jej nie widziałem chociaż mieszkają na tej samej dzielnicy......................ojca znam,witam się ale kolegami jkimiś nie jesteśmy
Jak dla mnie nie jest brzydka, ale aktorką to profesjonalną nie jest. Nie że za młoda, ale po prostu nie potrafi wczuć się w rolę.
Ja osobiście nic do niej nie mam. Nie znam jej i w przeciwieństwie do was nie będę jej oceniała. Ale sorry bardzo, chyba producenci są bardziej doświadczeni od was i lepiej wiedzą czy dziewczyna się nadaje, czy nie. I ona nie ma wpływu na to, co piszą o niej w gazetach. Więc się najpierw zastanówcie, a nie piszecie tu jakieś bezsensowne posty;/;/
hejterzy. nie gra super, bo nie grała nigdy wcześniej. nie robi sławy, bo chodzę, w sumie chodziłam z nią do szkoły, jest jak każda inna osoba. wygrała casting, gra w chu_jowym serialu, co tu dużo gadać. aktorką może kiedyś będzie.
Ludzie, to jest żenujące że nie znając jej, gadacie o tym, jaka ona jest naprawdę. Ja ją znam i wiem, że nie jest żadną "Super Ikoną Modowej Nastolaty", jak 90 procent komentujących stwierdza na podstawie jakichś domysłów i najwyraźniej charakteru postaci, którą gra. To, co piszecie, nadaje się na Demotywatory
A według mnie ładna, gra też dobrze, może widać brak doświadczenia, ale całkiem fajnie udaje się jej oddać osobowość Elki, co prawda czasami ma gorsze momenty, ale to debiut teraz może być tylko lepiej.
Po 1. Każdy musi od czegoś zacząć. To jej pierwsza rola. Chyba ma prawo nie grać od razu na jakimś arcydobrym poziomie?
Po 2. "Nie lubie jej za bardzo ma mało lat a już obcasy i robi sobie taką "Super Ikoną Modowej Nastolaty" yyy tobie chyba chodzi jak mniemam o postać jaką gra, a nie o Natalię.
Po 3. " wiele ładniejszych dziewczynek od niej " zastanawia mnie skąd to wiesz. Czyżby córka nie dostała roli? I do tego co ma uroda do jej umiejętności?
Ludzie!! Wy jej wogóle nie znacie. Nie chcę tutaj obrazić nie których ale ci co piszą że ona jest za młoda na obcasy nie mają racji. Gdybyście weszli na inne strony i trochę o niej przeczytali to wiedzielibyście, że Natalia nie lubi się malować, ale na planie tłumaczą jej, że makijaż jest konieczny. Nie nawidzi spódnic czy sukienek. A tak wogóle to postawcie się na jej miejscu... Jak Natalia przeczyta to wszystko co wy o niej pisaliście myślicie że nie będzie jej przykro. Ona nie jest ze stali. Jak wy byście się czuli jakby teraz ktoś napisał 10 kom nawasz temat i nie byłyby one miłe. Napewno by was to ruszyło. Jak jej nie znacie i nie wiecie jaka ona jest naprawde to nie piszcie takich bzdur....
.....rozumiem każdy może mieć własne zdanie ale niech sobie je zatrzyma do siebie a nie obraża PUBLICZNIE osobe o której nie ma sie pojecia i ktorej sie nie zna.
popieram, niestety 90% naszego wspaniałego społeczeństwa nie potrafi odróżnić aktora od odgrywanej przez niego postaci, i przez pryzmat roli ocenia człowieka,
mi osobiście bardzo się spodobała, do tego czytając cały wątek stwierdzam to samo co Shake33: komuś tu po prostu żal, że to nie on/ona czy jego/jej dziecko nie trafiło do serialu. ot Polacy i ich mentalność skoro to nie ja/moje tzn że jest do D$%^
A mnie ta Twoja wypowiedź SuperGofer brzmi jak żale dziewczynki która też startowała do tej roli i przegrała w rywalizacji :)