Natasha Richardson

Natasha Jane Richardson

7,6
2 394 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasha Richardson

Blagam was forumowicze. Niech smierc aktorki, ktorej do tej pory nawet nie kojarzyliscie, nie sprawia ze poczujecie ze trzeba jej dawac 10 i wbic ja do top! A jak ktos chce napisac ze ja znal z filmow i jest fanem to z gory moze sie wstrzymac. Wyzyjcie sie w tematach kondolencyjnych i za tydzien zapomnicie ze ktos taki istnial.

Dman

jestem tego samego zdania-nie znam jej więc nie daję oceny.
Żal mi Liama Neesona :(

Dman

ja ją znałam z filmów. wielką fanką może nie byłam ale doskonale wiedziałam kto to i bardzo ją lubiłam. i niby czemu miałabym się wstrzymywać? to że ty jej nie znałeś nie znaczy że nikt jej nie znał.

Dman

Zgadzam się z Dman, teraz niektórzy ludzie będą dawać jej same 10, pomimo tego, że jej nie znali, tylko dlatego, że zmarła.

e_w_a_

Ja jej w sumie widziałem chyba w jednym filmie z Liamem i w "Nie wierzcie bliźniaczkom". W sumie to nie była to najlepsza aktorka w rodzinie, ale umrzeć w taki sposób, dajcie spokój, to już naprawdę pech.

Dman

Tak to już jest, po jej śmierci na forum zapanowało wielkie poruszenie, ale minęło kilka miesięcy i cisza... Zresztą, na filmwebie to częste zjawisko, śmierć podnosi mało znanego aktora do rangi wielkiego artysty. Pani Richardson nie mogę ocenić, bo znam ją z jednego filmu - w którym zagrała dobrze. Przykre jest słyszeć o takiej śmierci...

"Ripów" nie będzie. Świeczek też. Uważam, że to po prostu idiotyczne, takie "plastikowe" współczucie. Pozdrawiam.