Przestańcie ciągle komentować jej śmierć czy wieszać na kimś psy z to że daje 10 czy 1,
szkoda że tak młoda osoba odeszła to fakt,
sama się popłakałam jak się dowiedziałam ale nie przesadzajcie,
skomentujcie filmy w których grała a nie tylko fatalny zjazd z góry,
po to grała - żeby coś po niej zostało, żeby ludzie mogli zobaczyć inny świat i jej talent,
to powinno przykuwać uwagę
to moje zdanie
może teraz będę wzięta za zimną i nie czułą ale myślę że warto wypowiedzieć się na temat
talentu i tym się interesować na forach bo ciągłe rozpaczanie przysłania nam to co zrobiła,
czego założę się by nie chciała
Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Jeżeli ktoś chce komentować śmierć aktorki, to niech sobie komentuje. To jest forum. Nikt ciebie nie zmusza do czytania wszystkich postów.
Jeśli tak uważasz to nie wiem dlaczego mnie krytykujesz skoro jak to napisałeś " To jest forum. Nikt ciebie nie zmusza do czytania wszystkich postów. "
; )
Jakbyś napisała " Nie rozumiem ludzi, którzy, komentują śmierć ......", tudżieź wyraziłabyś swoje zdanie, to nie miał bym nic przeciwko, natomiast Ty napisałaś " Przestańcie...", co ja odebrałem jako próbę narzucania własnego zdania innym. Poza tym nie wiem, czemu uważasz, źe Ciebie krytykuję. Napisałem po prostu, że Ciebie nie rozumiem, co jednak nie jest tożsame krytykowaniem Ciebie. :)