PejaI

Ryszard Waldemar Andrzejewski

8,2
197 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Peja

na jego mordę dochodzę do wniosku że naprawdę pochodzimy od małp

egzekutor5

Wooooow co za odkrycie,wyobraz sobie że ludzie myslący juz od dawna wiedzą że człowiek pochodzi od małpy.

Gratulacje przygłupie.

Razor_2

I ja o tym wiedziałem jednak nigdy nie widziałem jeszcze brakującego ogniwa ....po kształcie czaszki pei dochodzę do wniosku że może on stanowić formę przejściową między neandertalczykiem a homo sapiens
też niski poziom IQ go demaskuje

egzekutor5

Niski poziom tak ? A gadałeś z nim że tak o nim mówisz? Jakoś ludzie którzy z nim rozmawiali: Dziennikarze, publicyści i różni inni wykształceni ludzie uważają go za człowieka bardzo inteligentnego.

frycek49

".po kształcie czaszki pei dochodzę do wniosku że może on stanowić formę przejściową między neandertalczykiem a homo sapiens "

Nie obchodzi mnie wygląd artysty,może być żebrakiem lub kaleką,liczy sie to co tworzy i to jest najważniejsze.

W ogóle nie rozumiem jak facet może przypierdalać się do wyglądu drugiego faceta-ponoć to modne wśrod pedałków ty egzekutorze od siedmiu boleści.

Jedno jest pewne-jesteś głupim szczylem z dostępem do klawiatury.

Psycho_Daddy

po filmach które oglądasz dochodzę do wniosku że to ty jesteś szczylem

frycek49

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAAhahahahahhahahahha -peja inteligenty ?

egzekutor5

Tak. Tak o nim mówią ci co z nim rozmawiali, chyba oni go lepiej znają niż Ty.

frycek49

"po filmach które oglądasz dochodzę do wniosku że to ty jesteś szczylem "

loool kolejna twoja porażka smarku,teraz oceniasz kogoś po tym jakie filmy ogląda looooooooooool.

Po raz kolejny potwierdzasz że jesteś zwyklym spolecznym odpadem próbującym zakozaczyć na publicznym forum.

Po raz kolejny pogrązasz się a ja mam z tego ubaw.

Jestes fanem Tedego?-oceń jego wygląd, czy twoim zdaniem z nim wszystko ok?.

Ja nie lubie Granieckiego ale nie wpierdalam sie na jego forum i nie spamuje że brzydki,że gruby, że chuj wie co.

Krytyka jest potrzebna,ale ma swoje granice.

Wygląd to nie argument do krytyki,to brak argumentu.

Psycho_Daddy

Egzekutor pajacu,nie masz nic do powiedzenia to wylatuj stąd bo zaśmiecasz forum swoimi szczeniackimi postami.

egzekutor5

egzekutor5 jest festem. I przyciąga jak gówno muchy.

Anty Liroy jest także dla ciebie.