Rafał Mroczek

4,2
984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rafał Mroczek
Megi_29

Hahaha, dobra jesteś :D

Megi_29

Trudno się zdecydować, tyle superprodukcji i w każdej z nich niezapomniana, mistrzowska kreacja aktorska tego Mistrza......

Johnson_3

oooo można wymieniać i wymieniać, wszystkie są super, to może stara baśń?
popłakałam się z twojego postu;)

Megi_29

hmm. może no nie wiem. za duzo tego. sam chuck norris powstydziłby sie tyle produkcji:)

Megi_29

In fact: ja pana M. kojarzę tylko z ,,M jak miłośc",jeśli chodzi o film to nie przypominam sobie...A czy Ty naprawdę nie masz lepszych idoli? Bez urazy,nie chcę Cię obrazic, każdy ma prawo do własnego zdania,ale...;/

pola1212

nie zauważyłaś,że ten post to zwykła ironia???przecież ja doskonale wiem,że mroczek to żaden aktor,a jego filmografia jakoś szczególnie nie powala...

Megi_29

Dobrze zagrał Jolantę Rutowicz w mega koprodukcji Polska-Burkina Faso pt: "Gonzo na wolności. Ucieczka pawianów". Polecam tą pozycję właśnie ze względu na świetne aktorstwo tego komika o tak groźnie brzmiącym nazwisku Mroczek.

A tak przy okazji przytoczę sentencję Nowickiego z filmu "Jeszcze nie wieczór":
"...dziś być aktorem to wstyd, zobacz jakie są gwiazdy bracie: dzieci, debile, kobiety, jacyś prezenterzy, i spójrz w telewizor to zobaczysz"

Myślę że Nowicki miał przed oczyma m.in. Mroczków jak wypowiadał tą kwestię,bo są oni jakimś elementem śmieszności albo niewypału w dzisiejszej TV. Występując w M jak Miłość brną w zgliszcza własnej głupoty, marazmu, idiotyzmu, debilizmu....(nie wiem....wstaw jeszcze co chcesz) próbując zbudować na tej telenoweli swoją karierę a na występach w Tańcach (w łyżwach czy bez) pokazać swoją "zajebistość".

adammo1313

A teraz szykuje się Gonzo na wolnosci 3D Pawiany kontratakują. Mroczek zagra klamkę od drzwi.

bandolier

haha bandolier - rozwaliles mnie tym ;) de Mroczek Braders ar de best

Megi_29

mroczny rycerz

telewizor

Polecam "Pogoń Apacza dookoła sracza", wcielił się tam w postać płetwonurka amatora który uwodzi kobiety po 60-ce. Naprawdę pozycja obowiązkowa.