nudzi mi się więc Ci odpowiem:D chociaż wiadomo,ze Twoim celem jest to,żeby ludzie zaczęli cię gnoić:D wiec będę pierwszy i mam nadzieje ostatni....Dupe to liżesz Ty!! w dodatku swojemu staremu:D
De Niro zjada takich jak Ty na śniadanie:D pozdrawiam chujku:D
De Niro zjada takicj jak ja na śniadanie? Wiedziałem że on jest pierdolnięty i w ogóle cienki aktor, ale nie wiedziałem że jest kanibalem! Widać próbuje być jak Hannibal Hopkinsa, jednak do Hopkinsa to mu dalekoooo, oj daleko. Kanibalowi (czego się teraz o nim dowiedziałęm) pierdolonemu.
De Niro zjada takicj jak ja na śniadanie? Wiedziałem że on jest pierdolnięty i w ogóle cienki aktor, ale nie wiedziałem że jest kanibalem! Widać próbuje być jak Hannibal Hopkinsa, jednak do Hopkinsa to mu dalekoooo, oj daleko. Kanibalowi (czego się teraz o nim dowiedziałęm) pierdolonemu.
Ojojoj, mam nadzieję, że się nie boisz kanibali. Och, daj spokój, DeNiro by cię nawet kijem nie szturnął......szkoda kija. Poza tym DeNiro nie je byle czego.
to jest totalne przegiecie - cienias, lize dupe Scorsese... 1/10? za co? ze lize dupe Scorsese? nikt sie tu nie bedzie znizal do twojego poziomu (z reszta juz pokazale(a)s swoj poziom na forum Ala Pacino) - Scorsese wykreowal de Nira - to prawda ale to dzieki filmom z de Nirem Scorsese stal sie znakomitym rezyserem bo dobrze wspolpracowali - wiec zastanow sie nad tym co piszesz czasem.
do reszty czytajacych - nie odpisujcie prosze bo to jest jeszcze jedna marna prowokacja...