Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
191 034 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

W moim osobistym rankingu jest na 4 miejscu, za Nicholsonem, Brando i Pacino(kolejność odpowiednia :D ). Moim zdaniem dał się zaszufladkować. Nie tyle gra w podobnych filmach, co postacie o podobnym charakterze. Oczywiście nie wszystkie role, ale dużo ma podobnych, szczególnie te w nowych filmach. Brak urozmaicenia, nie zmienia to jednak faktu, że jest na pewno jednym z najlepszych aktorów wszech czasów.

No, teraz Robert De Niro może po mnie jechać :)

Thug4Life

Wcale nie zamierzam:)

Robert_De_Niro

właśnie,ale za Gwiezdny Pył Robertowi należy się szacun!!!

Robert_De_Niro

Tak, dlatego zauważyłem że niektóre role ma inne, bo nie sposób przy takim dorobku artystycznym mieć wszystkie podobne postacie :)

Thug4Life

Tylko wikszosc NOWYCH ról De NIro jest podobna. Wczesniejsze lata to przeciez dominacja De Niro w rożnorodnosci kreacji jakie stworzył. Pacino ,Brando ani nawet Nicholson (chociaz jest chyba najblizej) Robertowi w tym nie dorównują.

goandrewgo_

no ja tez nie wiem jak mozna mowic ze kreacje sa podobne. 'Taksowkarz', "przebudzenia", "Przyladek strachu/fan", "Lowca jelenii" "Wsciekly byk" - bardzo podobne kreacje <lol>

predat0r

popieram panowie,mówiąc o gwiezdnym pyle miałem na myśli ostatnie role

Robert_De_Niro

Ale jak powiedziałem nowe role są podobne. Kiedyś miał wiele na prawdę różnorodnych(i świetnych) kreacji.