Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
202 050 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

No i jest drugi!!! Przecież on jest bez wątpienia lepszy od Brando. De Niro zagrał chyba w połowie filmów na top 100

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
goandrewgo_

To, że zagrał w wielu filmach z Top 100 nic nie oznacza. Cały ten ranking to w większości zbiór przeciętnych lub słabych filmów (chociaż akurat te z De Niro są tymi nielicznymi, które zaliczyć można do dobrych). De Niro jest wybitnym aktorem ale to Brando jest najwybitniejszy.

goandrewgo_

popieram założyciela tematu , DE niro jest najlepszy ! Brando to aktor jednej roli , de niro to mistrz !

Michael_Scofield_3

Bo pewnie oglądałeś tylko jeden film z udziałem Marlona. Ja oglądałem cztery(jak na razie, ta liczba wzrośnie) i jego gra była wspaniała(Ojciec Chrzestny, Czas Apokalipsy). Może powiesz że Wentyl jest lepszy?(Aktor Jednej Roli i to kiepsko wykonanej, choc sam serial b. dobry).

Santino

akurat oglądałem 2 , a z De Niro chyba z 10 , może Brando gra bardzo dobrze , ale w welu filmach go niewidziałem . A co Do "Wentyla" to nie że jest lepszy , tylko poprostu lubie postaĆ którą gra ! pozdrawiam gorąco !

Michael_Scofield_3

Grać to Wentylek może sobie najwyżej w piłkę, bo o aktorstwie w jego przypadku mowy nie ma.

goandrewgo_

Obaj to wybitni aktorzy, choć bardziej cenię niewątpliwie Brando. Powiem tak. Mnie za bardzo rankingi nie obchodzą, mam swoją grupę 8-10 ulubionych aktorów, których mógłbym postawić na równi, jednak Brando uważam za najlepszego.

goandrewgo_

Porównywanie do siebie dwóch największych gwiazd kina to absurd!!!
Zarówno Brando i De Niro zagrali wiele znaczących ról,a ich gra aktorska nie pozozstawiała cienia wątpliwości,że posiadają ogromny talent!!! Bardzo ubóstwiam dwóch panów,lecz sądzę,że teraz panuje taka opinia na temat Brando tylko dlatego,że nie żyje...oczywiście nie obrażam De Niro!!!

goandrewgo_

Jak sam napisałeś na forum Brando - nie widziałeś z nim żadnego filmu... Dlaczego zatem oceniasz?

_Ja_

Oceniam ponieważ obejrzałem duuuuużo filmów z De Niro i ani razu sie na nim nie zawiodłem. A Marlon Brando zagrał kilka dobrych ról ale nie az tyle co Robert i w ciemno moge ocenic ze jest lepszy

goandrewgo_

No i znowu pierwszy.. De niro zagrał w 8. filmach z top100 świat, a Pacino w 9...