Robert HoffmanX

Robert James Hoffman III

7,5
1 029 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Hoffman

w ST 2 był cudowny <buja w obłokach> ajjjjjj
ten UŚMIECH!!!
zakochałam się mmm ;D
cudo cudo cudo
ktoś się ze mną zgadza?

madeleiness

ja sie zgadzam w 100%%% to jego uśmiechu!!!! i jego przepiękne takie milusie oczyy takie brązowe...mmmmmm

madeleiness

Kolejna 14 latka...:/

Zabor85

hahaha zanim coś powiesz to się zastanów ;)
nie muszę mieć 13, 14 lat żeby podobał mi się jakiś aktor
jest przystojny
co w tym złego że mi się podoba ?
no cóż najwidoczniej komuś to przeszkadza
p.s. nie mam 14 lat ;]

madeleiness

Ja też się zgadzam ten jego uśmiech cudowny ;)

Frantic_Girl

spadaj ja mam 15 lat <lol> haha dałniarstwo sie poserza!

partyczja

Dlaczego?!

'Wybierasz' sobie faceta [aktora] i nasycasz się tym, ze póki co, mało kto o nim wie i, że możesz go sobie 'zatrzymać' jak pokemona [mam wielu takich]
A później przychodzi do niego agent i wręcza mu do reki kontrakt na hicior kinowy... i się zaczyna:

Robert to
Robert tamto
Robert sramto i owamto

i musisz oddać 'swojego' pokemona w ręce fanów/fanek - 15 latek, po czym znaleźć sobie nowego pokemona, którym sie nasycisz i którego prędzej czy później spotka taki sam los.

[Dałniarstwo O.o]

madeleiness

Ja mam się zastanawiać?Przecież to ty napisałaś, że się w nim zakochałaś...:/
Taki jest własnie filmweb - rejestruja się tu głupie dzieciaki i takie typy jak ten tutaj ma wysoka średnią, na jaką oczywiście nie zasługuje, za wygląd i głosy od napalonych 14 :/
Podobnie zreszta jak badziewia w stylu Stpe Up. Wejdxcie na Imdb i zobaczcie jak tam ten filmik ludzie oceniają.

Zabor85

przestań! nawet nie wiesz jak mnie denerwują takie wypowiedzi! pisz tak o Paris i o tych innych.
Step up 2 to film dla młodzieży, jak ty jesteś takim wielkim krytykiem filmowym to oglądaj ambitniejsze filmy...
wiem, że pewnie napiszesz, że na filmwebie powinno oceniać się wg. gry filmowej, ale ten chłopak ma inne talenty - świetnie tańczy i nie piszcie o nim jak o jakimś beztalenciu!
nie pisz, że ktoś jest głupi, tobie nie poboba się żadna aktorka??

Lovely_Paige

ech nie wypowiadam już się
bo pewnie powiem coś co się NIE SPODOBA
<lol2>
no cóż
jak już wspomniałam 14 lat nie mam.
mi aktor się podoba. przystojny, świetnie tańczy, ma piękny uśmiech.
i nikt nie będzie mi mówił kogo mam lubić
pozdrawiam ;DD

madeleiness

zgadzm się z tobą;) do tego Robert jest śmieszny (patrz np. jaego Urban Ninja) xD
pzdr;*

Lovely_Paige

może to aż takie śmieszne nie jest ale chłopak ma naprawdę do siebie dystans :) Lubie takich ludzi!

madeleiness

hmm, BARDZO BARDZO dobrze tanczy:) i tyle:)

Tatiana

Dobrze tanczy ale aktor z niego mierny prawda w oczy kole.

madeleiness

Dlatego mu wystawiłaś 10? Rozumiem, że może Ci się podobać, może nawet dobrze tańczy, ale 10?!