http://pl.youtube.com/watch?v=WGle4xRNPSM
znalazłam link do gali THE BEST KISS i zastanawiam się, czy pocałunek Roberta i Briany był tylko na pokaz, czy może wtedy byli ze sobą ? ;>
jeśli ktoś coś wie na ten temat - proszę o info :)
pozdrawiam.
Ja też wpadłam na ten filmik. Fajnie by było, gdyby byli parą, z resztą ten pocałunek nie wyglądał na udawanego. Szukałam info w necie i gazetach na temat tego czy są razem czy nie. Wygląda na to, że ta parka znalazła złoty środek na unikanie udostępniania informacji o swoich prywatnych sprawach. Znalazłam bowiem tylko kilka komentarzy ich wielbicieli piszących, że są tylko przyjaciółmi a tak na prawdę każde z nich ma swoją sympatię. Jeśli to prawda, to mogę powiedzieć tylko jedno: SZKODA:)
teraz to ja już sama nie wiem.
pytałam się kiedyś gdzieś na forum, czy Ryan i Rachel byli już wtedy parą. i dostałam odpowiedzieć, że jeszcze nie. więc wysunęłam wniosek z tego taki, że to miał być jeden z wielu punktów programu - na pokaz, pod publiczność ;)
Tylko że Ryana i Rachel nagroda jest z 2005r, a Roberta i Briany z 2008, może coś się zmieniło, bo na tym filmiku wygląda, jakby on jej przerywał cały czas i całował w szyję albo coś w tym guście, a ona w końcu nie wytrzymała i go pocałowała...:)
a mi się wydaje, że chodziło jedynie o lepszy efekt, bo był tu nawet jakiś temat na forum ze zdj. Roberta i jego dziewczyny ;) ale mogę się mylić oczywiście.
Robert ma już dziewczyne - Alice Greczyn. Kurde ma tyle samo lat,co Briana :) Ale dla mnie Briana pasuje bardziej do Hoffman'a. Widać robert lubi młodsze - Alice jest o 6 lat młodsza :D (22 lata).
A ten filmik też oglądałam. Oni na "The best kiss MTV movie awards" robią jakby krótkie przedstawienie,także to było udawane,ale fajnie im to wyszło XD
chociaż na jego oficjalnym myspace.com jest napisane,że jest w stanie wolnym,to tak troche jestem zagubiona. U briana'y jest to samo :D Albo nie chciało im się zmieniać XD
Ale jak widziałam fotki z kręcenia step up 2 to robert był z tą alice greczyn... (ale tylko na jednej fotce) :D
Wiecie co, nie zajmujmy się tym. To ich sprawy. Obojętnie czy są sami, czy razem, czy kompletnie z innymi osobami to nie ważne. Dobrze że są fajnymi aktorami, że nieźle im wyszło Step Up;)i jeśli są szczęśliwi to wspaniale bo każdy na to zasługuje i nic nam do tego. Tyle:)
jak ktoś tak bardzo jest ciekawy czyjejś prywatności,to niech się nią zajmuje XD tylko wtedy to są jakieś niedorośnięte małolaty czy coś takiego....XDDDD
ja też sie chciałam dowiedzieć z ciekawości :D ale chodziło mi o takie dziewczyny,co mówią np : on jest przystojny,więc powinien być z briana'ą :D to to już jest przegięcie troche :D
a jeszcze gorzej: 'o boże, on jest taki słodziutki! musi być mój, wyjdę za niego!' - to dopiero jest żenada.
:))
takie osoby ( no głównie dziewczyny) to robią z siebie pośmiewisko - kocham go...jest taki przystojny,oglądałam ten film,bo on tam grał. Przy takich tematach to padam a czasami zapluwam monitor...nie to z tym przesadziłam :D
mam to samo :DD
najlepsze jest jeszcze hasło właśnie 'kocham go! spadajcie, jest tylko mój! kooooooooooocham go!!!!!!' itp.
no żaaal normalnie xD takie wypowiedzi poprawiają mi nastrój w najgorszych chwilach życia :D [niech nie brzmi to zbyt dramatycznie, po prostu wtedy, kiedy mam tzw. doła ;)] i uzmysławiam sobie, że ludzie naprawdę są śmieszni :DD
śmieszni?
raczej żałośniesmutne(w tym co robią)/puste/nie nadające sie do dorosłego życia...skoro tak piszą to możemy życzyć im tylko powodzenia ;DDD
potwierdzam :D Takie dziewczyny to mają potem przesrane w głowie...robią sie jak ta głupia miley... (podaje przykład) Ale dzisiaj jak czytałam komentarze do jakiegoś filmu "już nie pamiętam jakiego" to myślałam że padne... to było coś takiego : Ten film jest super,a szczególnie mój bohater.Zakochałam się w nim. Nie moge spuścić go z oka,KOCHAM CIE MISIU !!... a komentarze do tego co ona napisała były jeszcze lepsze XD
że tacy ludzie jeszcze wogule żyją...O_o
będę jak sławetny kościotrup Achmed i powiem: I'LL KILL YOU. :)
śmierć pustym panienkom, trach! :DD
życzę im powodzenia i skutecznej masturbacji w siedmiu kolorach tęczy ;))