Wstydziłem się za swój kraj kiedy Żydzi mieli radochę i mogli robić zdjęcia z Obamą,a Polaków poza kombatantami nie dopuszczono do prezydenta USA.Polański reżyserem dobrym jest nawet bardzo dobrym jest,ale jako człowieka to go nie za bardzo lubię.
tak ponieważ normalnego człowieka by wykastrowano i wsadzono do więzienia dla pedofilów,a więzienie,w którym był Polański to luksusowy dom,rodzinka i policyjna eskorta więc podobno wobec konstytucji jesteśmy równi.Zróbmy test prześpij się z 13 latką i zobaczysz równość w demokraci.Gdyby zlegalizowano prostytucje i burdele byłyby legalbnne takiego problemu,,by nie było,a dziwki zniknęłyby z ulic.
Ponawiam pytanie: Nie lubisz go, dlatego bo dziewczyna wyglądająca na 16-17-18-naście lat, mająca tak naprawdę 13 lat, go okłamała? Było to bez jego wiedzy, a to zmienia postać rzeczy :)
To,że się przespał z 13 latką to tylko świadczy o jego głupocie przecież miał żonę,ale poza tym ten pseudopolak mnie denerwuje.Lubie jego filmy,ale jak już powiedziałem zamiast przyznać się,że jest żydem to parodiuje Polaka nie mówiącego po Polsku.Ciekawe co by zrobiono z tobą powtarzam pytanie gdybyś przespał się z 13 latką,a powiedziała ci ,ż jest 17 latką.No nie wiem czy tak trudno w dzisiejszych czasach odróżnić 13 latke od 17 latki czy też głupota Polańskiego nie znała granic.Tak jak skrytykowano Merkel,że cieszy się,że śmierci Obamy tak pewnie mnie zjadą,że nie lubię Polańskiego i usuną komenta jak poprzednie,ale ja nie baran,żeby iść za stadem mam swoje poglądy,a ty obudz się ze snu,bo mówie tobie,by nie dali prywatej willi jako więzienia tygo przebywałbyś w zakładzie karnym o zaostrzonym rygorze.
bo co nie można skrytykować Polańskiego?bo się obrazi mniejszość żydowską mam to głeboko....Ja nie jestem Żydem i chciałbym wkońcu zobaczyć wolną Palestynę.
Mam pytanie. Dorosły lubiący 14-nastolatki czy 13-nastolatki - jak się nazywa? Bo to nie pedofil. Jak się nazywa taki człowiek, bo nie pamiętam.
Fachowo nazywa się to elebofil. Chyba, bo nie jestem pewien, czy przypadkiem nie dotyczy to tylko nastolatków płci brzydszej. Sęk w tym, że ona nie wyglądała na 13 czy 14 lat.
Mi się coś wydaje, że zaczyna się na literę H, gdzieś tutaj pisało na forum RP, ale nie mogę znaleźć. Jeśli Tobie się przypomni, to napisz jak możesz. .Dziękuję za ekspresową odpowiedź - nie tylko ja mam włączone gg :):):)
Dziękuję. Przydało mi się to w dyskusji na innym forum :) Tak poza tym, to warto zapamiętać.
Ja pierd.... Naucz się pisać, bo z trudem się czyta twoje wypociny. Nie zamierzam wgłębiać się w te brednie które wypisujesz. Nie wiem czy to trolling, czy ty tak na serio.
A ja nie wiem czy mam wychwalać Polańskiego pod niebiosy,bo jest och i ach czy też powiedzieć co o nim myśle naprawdę.No dobra jak ci się podobała wizyta Obamy w Polsce to gratuluje.Z szacunku do Polańskiego nie wystawiłem mu oceny,ale jak na forum nie można już powiedzieć kilku zdań to coś nie halo.To nie czytaj ktoś ci kazał komentować to moje zdanie.
Przypominam, że to jest portal filmowy a nie plotkarski. ja bedę wychwalał jego filmy po niebiosa.
Nie powiedziałem, że nie lubisz jego filmów , ja tylko powiedziałem, że bede wych...
O człowieku ja bym nie odróżnił większości dzisiejszych 14tolatek od dawnych 20stek. Chociaż to dzieci to robią się na niezłe laski. Spójrz dookoła. Tamta co oskarżyła Polańskiego wyglądała jeszcze dojrzalej. Coś jak młoda Doda z baru. Nie mów, że byś jej nie pyknął.....
ekmmmh nie wiem co by zrobili, w naszym kraju to zawsze facet jest winny, nawet jeśli to on został oszukany.......
dlatego nie radzę chodzić na żadne imprezki bo możesz się zdziwić, że zrobiłeś sobie dziecko z jakąś trzynastką choć ponoć miała 19tnaście.... nie dość, że dzidzi to jeszcze kwadratura....
w stanach to zależy od stanu tzn. w jednym za przespanie się z laska poniżej 21 roku życia idziesz za kratki, są takie co dopuszczają wiek 18tu, są i takie co 16cie lat nie jest już karane.... nie pamiętam w którym stanie, ale można nawet ślub brać z 12stolatką i legalnie z nią sypiać
tak jak legenda rock n rolla Jerry Lee Lewis
looknij na ten ciekawy artykuł
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jerry_Lee_Lewis
także praktyki są rózne i prawo w stanach jest rózne, wiec dlaczego się tak gorszycie skoro w jednym stanie można w wieku 12tu lat sie bzykać a w innym od 21? Chyba to że ktoś w jakimś stanie uznał, że można od 12stego roku życia i jest wszystko oki to o czymś świadczy, że zszokowanie jest tu nie na miejscu.
Co do Polańskiego to on był mieszkańcem Kalifornii a oni tam mają najsurowsze prawo, za błahe przestepstwo można tam posiedzieć latami.
Może,ale gościu nie przypadł mi do gustu dobra zamykam temat,bo widzę,że nikogo nie przekonam i nie mam ochoty odpisywać,że nie lubię Polańskiego,ale szanuje go za filmy,które zrobił.
Tu jest szerszy artykuł
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1021569/Great-Balls-Scandal-How-Jer ry-Lee-Lewis-marriage-13-year-old-wrecked-career.html
Dla mnie osobiście jest to kontrowersyjne, ale prawo amerykańskie jak widać to dopuszcza (w niektórych stanach) ale na pewno nie w Kalifornii.
Ja się dystansuje od życia prywatnego Polańskiego. Lubię jego parę filmów i tyle.
No nie przekonasz nikogo.
Ku..wa, przeczytajcie sobie, to co wysmarowaliście, albo lepiej nie, bo wyskoczycie przez okno. Ja p... ale żal. A pana nienawidzącego Polańskiego pozdrawiam z uśmiechem i zachęcam, żeby napisał jeszcze coś o sobie i swoich zaletach :)