Rutina Wesley

Rutina Lynette Wesley

6,2
2 631 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rutina Wesley

I właśnie za to ją lubię !!!!! Jest piękna, naturalna i oryginalna - chciałabym żeby było więcej takich aktorek ! Niestety, Hollywood jest zaśmiecone mnóstwem dennych pseudo-aktoreczek takich jak Rachel Bilson czy Kristen Stewart...

fanka_dextera

Zgodzę się z Twoją oceną co do Rutiny, lecz uważam, że Kristen też jest dobrą aktorką. Zapewne chodzi Ci przede wszystkim o film Zmierzch, bo została przez niego wypromowana i jest teraz z nim utożsamiana, ale on w ogóle nie ukazuje jej talentu. Warto obejrzeć film The Runaways (najnowsza jej rola) oraz Azyl {Panic Room}, kiedy miała chyba z 12 lat. Uważam, że zapowiada się na dobrą nie-plastikową aktorkę. :)

ulessa

ja uwazam ze kristen to śwetna aktorka, jedna z niewielu które potrafią przez większą część film mieć otwarte usta... nie no żart. Bardzo ją lubię, i wcale nie tylkoze Zmierzchu, poznałam ją wcześniej, z Speak... świetnie tam grała;

zmieniajac temat na właściwy, to jako Taraa, gra świetnie, jest seksowna.. i czarna i ogólnie, ale szczegolnie spodobala mi się w trzeciej seri w 4 i 5 odciku, w epizodzie z tym wampirem, chociaz jest stary to i tak mi sie podoba. uwazam ze jest świetna na serio, ni e moge sie doczekac kolejnych odcinków

fanka_dextera

ja jestem pod wrażeniem jej talentu tanecznego. W ogóle się nie spodziewałem, że ta dziewczyna umie tańczyć, a tutaj proszę, brawo!!
Jako aktorka to się jeszcze za dużo nie pokazała, ale w dramatach sobie dziewczyna na pewno poradzi, bo płakać to ona umie - w True Blood mamy festiwal łez i w tańcu ostatniej szansy również trochę wylała :)