zagrał w paru romansach i od razu stado gimnazjalistek wzięło go na celownik :( a ja go i tak najbardziej lubiłem w "Fanatyku"
W sumie to wystarczył jeden film i od razu taka reakcja;) Bo raczej po Pamiętniku nikt się tu tak nie rozczulał (no i nasz FW nie był jeszcze na tym poziomie, na którym jest dziś). Wszystko rozpoczęło się po "Kocha, lubi, szanuje". Mam nadzieje, że to nie będzie długotrwałe.
Fanatyk jeszcze przede mną. Póki co oglądałam tylko cztery filmy z jego udziałem - "Drive", "Blue Valentine", "Wszystko co dobre" oraz "Kocha, lubi, szanuje".
polecam "fanatyka" "half nelson" i "stay" tam dopiero pokazał jaja :) daj znać jak się podobało :-))) pozdro
No sorry ja mam 21 lat. Pamiętnik obejrzałam 3 tygodnie temu. Był to pierwszy film jaki z nim zobaczyłam i właśnie w tym filmie zwrócił moją uwagę. Uwielbiam wysokich blondynów więc idealnie wpasował się w moje gusta. Co do klaty faktycznie fajna, ale mnie bardziej pociąga jego głos. Gdyby miał przeciętną klate nie zmieniłoby to mojego nastawienia.
Źle mnie zrozumiałaś. Chodziło o to, że coraz więcej jest tematów dotyczących jego wyglądu i mam(y?) nadzieje, że nie będzie się to pogłębiać. Bo wkrótce może stać się tak, że nie będzie już tu można porozmawiać o jego filmach czy też grze. Gusta jak gusta, ja sama nie twierdze, że nie jest przystojny;) Ale jednak to FILM(web).
a to spoko;-) może też trochę przesadziłam. przyzwyczajona już jestem do krytycznych komentarzy ze strony naszych rodaków więc ciężko jest odróżnić. Masz rację. Ostatnio większość skupia się na ocenie na podstawie wyglądu a nie gry aktorskiej. Od kilku lat, nie wiedzieć czemu, modne jest przesadne wielbienie znanych postaci.