Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

I strasznie jej współczuję tego co zrobił jej stuknięty mąż! Nienawidze tego kretyna! Jak taką kobietę można skrzywdzić???!!! I zdradzić Ją z taką wywłoką jak Michelle McGee, wytatuowaną puszczalską nazistką! Jeszcze ta bezczelna wywłoka specjalnie czekała do rozdania oscarów, żeby wyciągnąc wiecej kasy od reporterów czy tam kogo! Jessy'ego bym wykastrowała a tą głupią babe hmmm no nie wiem coś by się wymyśliło! Idiotka!
Mam tylko nadzieję, że Sandra sobie poradzi i pozbiera sie jak najszybciej. :*

Lilly878

He, ożeń się z nią! ;) Skoro teraz jest wolna a Ty ja kochasz... ;)

Picard

I adoptujcie jakąś sierotę z Afryki. Wiem, że za krótki brrrr

Lilly878

...........................ludzie to nie pudelek ;p

Lilly878

Gdybym była mężczyzną z wielką chęcią bym się z nią ożeniła! O co wam chodzi?? Macie z tym jakiś problem?!

Lilly878

Jaki problem? Jak na swój wiek wygląda świetnie, $250mln na koncie czego jeszcze chcieć?

odczepciesiedupa

ja jestem dziewczyna i i tak bym sie chetnie ozenila z Sandra Bullock.Ona jest piekna,wspaniala i tak niesamowicie sexowna ze normalnie mmmmmmm;))) i popieram Lilly878-z tym Jamesem to do kastracji;)

użytkownik usunięty
Lilly878

Mi tez jest szkoda Sandry! jak tak mozna postapic jeszczde do tego jak sie ma taka zone jak ona:piekna madra i do tego swietnie gra.tak postepuja najwieksi kretyni.bleeeeeee james jest glupim dupkiem !!!!!!!!!

Problem to majce Wy dziewuchy: podkochujecie się w kimś kogo nawet nie z ancie, kto jest pewnie dwa razy starszy od Was i jest tej samej płci co Wy. I jeszcze chcecie o fakcie tej egzotycznej miłości poinformować świat? Po co?

Picard

for fun!
jak widać nie ma moderatorów i każdy może założyć nowy temat od tak, jaki chce i o czym chce więc... co się czepiacie, ludzie, każdy może pisać co chce, jak się komuś coś podoba czy nie, kocha kogoś czy też nie i dobra. czepiajcie się lepiej tych co zaniżają poziom wulgaryzmami.
pozdro!

fraglespb

Wogóle poziom tego forum nie jest zbyt wielki - rzeczony brak moderatorów o tym świadczy. To znaczy teoretycznie są ale tak naprawdę nie wielu uświadczyło ich działalności. A zakładanie idiotycznych tematów; takich jak ten na pewno nie pomaga trzymać odpowiedniego poziomu.