Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 240 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

ludzie zawyżacie jej ocene jest stanowczo za wysoko;/ mierna aktorka i oscar jej się nie należał

Gosiaczek_fabel

ciekawe jak ty byś se poradziła na ekrani;d;d Sandra jest świetna.

nie poradziła bo nie jestem aktorką. Po prostu krew mnie zalewa że Sandra Bullock która jest przeciętna stawiana jest wyżej niż np. Susan Sarandon, Emma Thompson czy Kathy Bates

Gosiaczek_fabel

a widziałeś chociaż ten film, za którego dostała Oskara czy oceniasz to, że go dostała na podstawie innych?

Ten ranking to jest śmieszny ogólnie, ale nie uważam, że Sandra jest mierną aktorką, ale dla przykładu Meryl Streep jest najlepsza aktorką świata i możecie sądzić inaczej ale taka jest prawda a nie jest na 1 miejscu więc odpuście mówiąc, że jeden jest za wysoko , a drugi za nisko.

atonement_1

'Meryl Streep jest najlepsza aktorką świata i możecie sądzić inaczej ale taka jest prawda'
Przepraszam, ale to Twoje subiektywne odczucie. Tak naprawdę każdy ma swój własny ranking i nie można powiedzieć, że ktoś żyje w błogiej nieświadomości, bo co by nie myślał, to Meryl Streep jest najlepsza. Szanujmy cudze opinie i nie przywiązujmy zbyt wielkiej wagi do filmwebowego rankingu. On odzwierciedla gust mnóstwa ludzi i często nie zgadza się z naszym własnym.

jak już coś to widziałaś;) tak widziałam i mogę powiedzieć że to jej najlepsza rola jaką zagrała ale moim zdaniem w tym roku Oscar powinien trafić do Meryl Streep która zagrała rewelacyjnie. Niestety raz na jakiś czas Akademii Filmowej zdarza się wpadka;]

Gosiaczek_fabel

no taaakkk... ale ile razy Meryl już go dostała? Nie chcieli być monotonnii albo chcieli dać szansę komuś innemu

co się stało to się nie odstanie. osobiście nie mogę się doczekać kolejnej Gali Oscarów. Czuje że Meryl otrzyma w końcu trzecią statuetkę już niebawem:) Wracając do roli Sandry Bullock w The Blind Side, jej kreacja mnie nie przekonała po prostu to nie było prawdziwe czegoś zabrakło...

Gosiaczek_fabel

Sandra Bullock jest beznadziejna.

Gosiaczek_fabel

jak dla mnie Sandra jest dużo lepsza od takiej Keiry Knightley, którą wszyscy się zachwycają tylko dlatego, że zagrała u boku Deppa.

Gosiaczek_fabel

Zgadzam się, że jest przeciętną aktorką -ma lepsze momenty, ale OSCAR to nie jest nagroda za wybitne kreację na boga!!!! - więc czemu miałaby go nie dostać. Gorzej gdyby zaczęli jej przyznawać najbardziej prestiżowe nagrody europejskie!

Gosiaczek_fabel

Moim zdaniem Sandra Bullock jest świetną aktorką... Wcale nie jest taka przecietna, gra b.dobrze, ludzie ją kochają, ją i jej występy... Czy możecie mi uzasadnić dlaczego twierdzicie, ze Sandra jest beznadziejna? Moniia wytlumacz mi Ty... W 2009 r Bullock włozyla duzy wklad w pracę, nagrała 3 filmy, rok 2009 wgl. został ogłoszony rokiem Sandry Bullock, na boga ja już nie rozumiem czemu tak gadacie, gdyby była "taka przecietna" to magazyn people z nia na okladce nie sprzedawalby sie tak rewelacyjnie... Co do Meryl Streep uważam, że jest najlepszą aktorką, ale ona to co innego, ma doświadczenie...

TheWhyski

popieram tu TheWhyski :) ma racje Sandra jest świetna i oskar jej sie nalezal a nie mowie to tylko dlatego ze ja b.lubie.Meryl tez gra rewelacyjnie :D

założyciel tematu ma racje: wasza kochana Sanderka jest - co najwyżej - przeciętna aktorką. Jej sposób gry aktorskiej jest powalający: dwie miny, na krzyż: wesoła i smutna Sandra. Przez te wszytskie lata w Hollywood wcale się nie rozwinęła: wciąż gra na jedno kopyto, wciąż odtwarza te same rolę, w ten sam sposób. Tu raz zagrała przeciętną role w przeciętnym dramacie i od razu zgarnia Oscara. Nóż, się w kieszeni otwiera!

Picard

Nie skalecz się. Moim zdaniem Sandra jest rewelacyjna. Każda rola, epizod, każdy dialog, wychodzi jej idealnie!!!! Miny o których wspomniałeś są moim zdaniem w sam raz ( oceniam z punktu siedzenia widza - z tej strony, można się i posmiać i popłakać) Nie mam co do tego wątpliwości. W moim subiektywnym rankingu jest na miejscu 1, 2, 3 a 4 zajmuje Meryl. Dziękuję

aqata

no cóż ja ją uwielbiam i moje zdanie jest takie jak aqaty,świetne miny,we wszystkich filmach gra rewelacyjnie! nie wiem czemu ludzie maj do niej takie nastawienie,kazdy ma prawo do innego zdania,a oscar jej sie nalezal !! ;)

Dokładnie, szczerze mowiac nie mozemy porownac pani Sandry do pani Meryl gdyz to byloby niedorzeczne, Meryl Streep to po mojemu najlepsza aktorka na swiecie....... Jednak ja wole Bullock, za talent aktorski, za jej przemowy... Nie mówcie mi , że jest przecietna.... Jeżeli tak to czemu caly czas jest do roznych nagrod nominowana? Ponadto, jej osobowośc. w sumie jej nie znam, ale po wszystkich publicznych przemowach, widać , że ona mowi co czuje, amerykanie ją kochanie... Baa! nie tylko amerykanie... Ostatnio odbylo sie glosowanie w USA pt. "Która z podanych gwiazd napawa was dumą i godnie reprezentuje " czy jakos tak... I kto wygrał? Nasza kochana Sandy... Ona jest utalentowana, inteligentna, jak dla mnie szczera, piękna.... Nie ma na świecie ludzi idealnych, ale Sandrę Bullock możemy zaliczyć do grupy osób "prawie ( na maxa jak się da :D ) " idealnych. To tyle odemnie ;] Dyskutujmy dalej.... Pozdro ;]

TheWhyski

TheWhyski uwielbiam Cię za te twoje wypowiedzi! he he zawsze się z nimi zgadzam i mam takie samo zdanie ;)
a co do naszej Sandruni-ona jest najfajniejsza i już a komu się nie podoba niech siedzi cicho,a nie ja wyzywa bo to i tak nie ma sensu! l;P

Dziekuje Ci bardzo, jednak ja poprostu bronię wspanialej osoby jaka jest Sandra, nie pozwole nikomu jej oczerniac, gdyz ludzi tak uczynnych, pomocnych na swiecie duzo nie ma, chciałabym również dowiedzieć kto jest idolem nast. osób ; boguslaav , Picard podajcie mi swoje ideały aktorek.... Zobaczymy któz to taki. PS > Nie podawajcie pani Streep gdyż jak już wspomniałam porównanie byłoby niedorzeczne,...

TheWhyski

Moje ideały: Blanchett, Kidman, Weaver, Sarandon chociażby :) A jeśli uważasz, że niedorzeczne jest porównywanie Meryl Streep do S.B to jednak wychodzi na to, że SB ten oscarek się nie należał. :) A to jaka ona jest prywatnie - uczynna czy nie - guzik mnie obchodzi: oceniam aktorkę, nie człowieka.

Picard

A i zapomniałem oczywiście o genialnej Jodie Foster.:) Mój błąd...

Picard

Przepraszam, ale źle mnie zrozumiałeś... Według mnie oscar jej sie należał - nie stwierdziłam , że nie.... Chodziło mi o to , że z Meryl Streep nie powinno się jej prównywać gdyż Streep ma większe doświadczenie i jest poprostu lepsza... JEDNAK obejrzałam Julie&Julia i The Blind Side i jeżeli mam być szczera to J&J mnie nie zachwycił, nie powiem Meryl znakomicie wcieliła się w rolę, ale ten film nie zachwycał był ... nudny. Wielki Mike natomiast był inny, Bullock bardzo dobrze tam zagrała więc statuetka jej sie należała na ten temat juz nie bd rozmawiała. Hmm Nicole Kidman, Streep, Keaton, Fonda to są jedne z moich faworytek ;]
Czy Kidman jest lepsza od Bullock naprawde nie wiem.. nie widziałam zbyt dużo filmów z nią, ale wiem jedno w Totalnej Magii Kidman zagrała dzięki Bullock, która nie znając jej poleciła ją reżyserowi...

TheWhyski

Ale my tu nie oceniamy filmy - i Akademia też ich nie oceniała! - oceniamy, aktorki! Nawet po wycinkach z obu tych produkcji, zaprezentowanych na oscarowej gali było widać, że Meryl Streep jest lepsza - sorry, ale tak przedstawia się prawa. Streep: grała z pasją, mimika, gest, intonacja głosu - jakbym miał do czynienia z całkiem inną osobą... i to się nazywa wielkie aktorstwo. Natomiast Bullock - znowu była sobą: ta sama mina - czyli mina nr 2, smutna Sandra -, ten sam gest co zwykle, to głosu tak bezbarwny, jakby czytała z prognozę pogody z kartki. Sorry, ale to, że zagrasz w dramacie, nie czyni Cię jeszcze dobrą aktorką... Swoją drogą zastanawiałaś się czemu tak późno, ta ,,genialna" aktorka dostała swoją statuetkę? No, a to że Kiedman dostała rolę w ,,Magii..." dzięki Bullock, to wiem, ale jak to się ma do tego, która z nich jest lepszą aktorką, to nie mam pojęcia...