Sean Faris

Sean Haroy Faris

8,0
2 503 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sean Faris

On jest boski!! Nie dość że przystojny, to jeszcze fajnie gra - najbardziej podobał mi się w Po prostu walcz! :D:D:D:D

Malwina_

Niestety, drogie dziewczynki, to nie jest żaden konkurs piękności. Jesteście jeszcze pewnie na etapie pedałków z pierwszych stron ,,Brava". Dajecie mu 10/10 bo jest ,,boski!" ale aktor z niego marny. Jednak nie martwcie się, myślenie przychodzi z wiekiem!

RosaalieHale3

ciasteczko <3333 :D a ten uśmiech mmm :D

RosaalieHale3

najbardziej podobał ci się w filmie po prostu walcz bo tylko ten film pewnie z nim widziałaś

mAster_Z

nie. Oglądałam jeszcze serial Life as we know it, film Sleepover i Forever strong. A jak nie wiesz to nie mow!

RosaalieHale3

Oglądałem z nim 2 filmy pidżama party czy coś takiego i po prostu walcz który w ciągu 2 dni obejrzałem 7 razy ^^ aktor może nie boski w sumie to nie wiem nie potrafię określić urody faceta ;d gra całkiem dobrze jest w doskonałej formie chodź mięśni brzucha mu jeszcze brakuje;p ale tylko w po prostu walcz mi się podoba ponieważ gra z Amber Heard która stała się ostatnio najlepsza z aktorek jakie widziałem a poza tym są świetne sceny walki i film posiada rozbudowana dramaturgie która ostatnimi czasy bardzo mi się podoba w tego rodzaju filmach ;p

Darthalex

Co to coś robi w top 10??
Myslałam, że aktorów nie ocenia się na podstawie wyglądu.

maggie_magda

Przykre zderzenie z rzeczywistością, co nie?

Tink

to niestety nie jest konkurs piękności dziewczynko... zgaduję że masz jakieś... 13 lat więc podniecają cię takie pedałki z okładek Brava. Ale nie martw się myślenie przychodzi z wiekiem.

siarra

siara -> popieram cię teraz jak wchodzę na listę filmweb to aż się roi od takich ciot o których nigdy nikt nie słyszał więc moja ocena 1 dla niego
ps - niektórzy dobrzy aktorzy zajmuja miejsca 200 albo 300 a takie coś 60

pingus_216

pingus_216 - no cóż, twoja ocena jest tak samo bezwartościowa jak 10 dane za wygląd. Zobacz najpierw jak chłopak gra i dopiero oceń. Na razie wywnioskowałam tylko tyle, że jesteś zazdrosny o to, że Sean jest przystojny.
Może Sean nie dorównuje grą wielu aktorom, jednak czas pokaże.

Darthalex

obejrzałam z nim prawie wszystkie filmy i musze stwierdzić, że jest naprawdę świetnym aktorem.!<33 i ma boski usmiech !
(nie wiem czego się go czepiacie) ;/

klaudia1130_360

ja też uważam że jest świetny :P

22madzia221

widziałam go w kilku filmach , jest naprawde bardzo dobrym aktorem , nie chodzi tylko o wygląd .
najbardziej podobał mi się w never back down. film ogólnie też jest świetny . lubie też forever strong ;d
a nawet piżama party da się z nim obejrzeć ;d