On jest niesamowity... jego wygląd + zachowanie + ten niesamowity głos dają wynik idealny... Kocham SOAD =) =D =D
chesterka jak mogłaś napisać że poza wyglądem jest suuper przecież on jest boski i bardzo przystojny:P Popełniłaś grzech tak okropny że nie wiem czy ktoś Ci kiedykolwiek go wybaczy:P
Ale idiotki... Właśnie tego nie lubię w dziewczynach, że zamiast na muzyce koncentrują się na wykonawcach i szukają swoich niespełnionych miłości. Oceniają po wyglądzie. Wkurza mnie to, iż tak dużo osób słucha czegoś dla wykonawcy (i dla "mody"). Szkoda, że tak mało osób nie wsłucha się w słowa tego zespołu. Ludzie, którzy je piszą niosą przesłanie. I choć ono wcale nie zrodziło się z "normalniego" myślenia (gitarzysta sam przyznał w jednym z wywiadów, że każdą piosenkę napisał pod wpływem narkotyków) to niosą w sumie dobre treści i wiele bólu z powodu tego jaki jest świat. W nich jest tyle historycznych nawiązań i anegdot do beznadzieji świata jaki sobie sam człowiek stworzył. Taka "Hypnotize" opowiada o masakrze na placu Tiananmen i o tym jak telewizja ogłupia społeczeństwo. Te durne Emotikonki, które dziewczyny ciągle wstawiają do tego chyba nie pasują, nie? Lepiej skupić się na tym co ten człowiek (Serj) niesie ze sobą, niż na to jak wygląda.
Chyba źle mnie zrozumiałeś , tu nie chodzi o to że on mi sie podoba i tylko dla tego ich słucham... Gdy poznałam SOAD byłam jeszcze w podstawówce więc wtedy nie pociągali mnie faceci a jednak ten zespół i sama osoba Serja mnie zafascynowała ( teraz to jest mój nałóg)... Z wiekiem Serj jako idol stał się też godnym pożądania mężczyzną i tyle moja wypowiedz była raczej w formie żartu... nie chciała bym być uważana za głupia laskę która słucha systemu tylko dla Serja bo tak nie jest!! Słucham ich nie tylko dla niego i nie można tez zapominać o reszcie zespołu która bardzo szanuję ( bo bez nich SOADu by nie było a jeżeli by był to nie taki jaki jest)....
Mnie denerwuja ludzie, ktorzy uwazaja, ze tylko oni potrafia byc prawdziwymi fanami, wsluchiwac sie w kazde solo na gitarze i anaizowac slowa. Dziewczyna zazartowala, a Ty od razu na nia naskoczyles i w dodatku uogolniles wypowiedz. Ja tez moglabym Ci zaczac wymieniac ile odniesien do historii i polityki znajduje sie w "Empty Walls" i bardzo bym sie tym dowartosciowala.
Zamiast sie zrec o byle co lepiej dac sobie spokoj i wyczekiwac az to "chwilowe zawieszenie dzialalnosci zespolu" sie skonczy, bo oni osobno sa swietni, ale razem sa ZAJEBISCI. Przykro mi innego slowa nie znalazlam.