Simon MerrellsI

7,5
1 289 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Simon Merrells

Ten Pan ma niesamowitą mimikę, wyraz jego twarzy zmienia się diametralnie nawet podczas jednej sceny. Mam nadzieję, że rola w Spartacusie pozwoli mu zaprezentować się w innych produkcjach.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
LadyMovie

ja po dwóch odcinkach już jestem pewny, że tak będzie

LadyMovie

Mam identyczne zdanie. Facet jest niesamowity. Nie mogę się doczekać kolejnych części :) btw, szkoda ze tak świetnie grana przez niego postać, tj. Krassus tak źle skończy (złoto piecze w gardło:D) ...ale to już nie w tym serialu :)

zzawitarz

Niesamowite ma oczy. Nie wiem czy nie przerabiają koloru, ale choć to banalnie brzmi można zrozumieć, co oznacza "stalowe spojrzenie" :).

zzawitarz

Mogli by zrobic kontynuacje wątku Marka ,zakończonego zlotym napojem partów. Dla ludów wschodu jego bogactwo miało widac inne znaczenie:D

Marcininho

skoro chcą zrobić serię z Cezarem to może pokażą jego zejście (tj.Krassusa) :)
PS. nawet trochę podobny do historycznego Krassusa...... (pierwsze zdjęcie S.M. i zdjęcie przedstawiające rzeźbe głowy Krassusa)

zzawitarz

Mam nadzieję, że zdecydują się na kontynuację, bo facet jest genialny w tej roli. Tak trzeba grać.

LadyMovie

nie mogli obsadzić w roli Krassusa lepszego aktora, jest znakomity w każdej scenie - prawdziwy strateg- godny Spartakusa.

irlandia28

To prawda,bardzo dobrze zagrał swoją rolę.