Sonali Bendre

7,6
195 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sonali Bendre

Hm... osobiście uwazam, że ona jest najładniejszą aktorką Bollywoodu... oczywiscie szanuję Wasze zdanie, bo możliwe że po przeczytaniu tego liczni "fani" (nie lubię tego słowa) Kajol czy Rani pospieszą z wyrażeniem ewentualnego sprzeciwu, co oczywiscie jest jak najbardziej dopiszczalne ;) Pozdrawiam.

Shadow_27

*w poprzedniej wypowiedzi miało być: dopuszczalne

Shadow_27

Nie porównywałbym Sonali i Kajol. To dwie zupełnie różne kobiety (obie uwielbiam). Sonali kreuje się raczej na wampa, Kajol na przyjazną dziewczynę ze szczerym uśmiechem.
Zarówno Kajol jak i Sonali mają w sobie to coś, co nie pozwala o nich zapomnieć. :)

Shadow_27

Całkowicie się zgadzam...Sonali jest piękna i ma bardzo zgrabna figurę....którą Rani i Kajol nie za bardzo mogą się pochwalić....Niesamowicie grała w Duplicate :)

Edyta713

Jeśli myślę o dobrej Rani, to nie powiedziałabym, że nie może pochwalić się figurą :)

Widziałam niewiele filmów Sonali i nie powaliła mnie na kolana. Ale na pewno jest świetna i chyba muszę zobaczyć po prostu trochę więcej filmów z jej udziałem :D

A czy ktoś wie, dlaczego ona przestała grać? Ostatni film z 2004 roku, to trochę dawno.

Myszula

mr.sandman.fan - na wikipedii napisane jest, że "urodziwszy syna wycofała się z działalności filmowej." :)

Najbardzej pobobał mi się z nią Murari :)

użytkownik usunięty
Fantasmagoria

szkoda... zresztą niewiele jej filmów będzie wydanych w Polsce, jeżeli już nie gra:/

użytkownik usunięty

mi w kal ho naa ho trochę przypomina kareenę kapoor ale (może jestem dziwna) strasznie podoba mi się ten typ urody...jest taki typowo indyjski...ten typ urody posiada także wokalistka aneela...nie znaczy to że inne aktorki są brzydkie...preity i kajol też są ładne tak samo jak rani i aishwarya...

użytkownik usunięty

Ataak xD Wq mnie jest brzydsza od Kajol, Deepiki Padukone, Preity, Aishwarya i Pryianki ,ale na 100 ładniejsza od Kareeny i Rani :P

Wg mnie tez jest brzydsza,najpiękniejsze wg mnie to Aishwarya Rai,Deepika Padukone i Bipasha Basu.Widzi mnie się tez Sneha Ullal ,ze wzg na jej podobieństwo do Rai.Chociaz Bipasha Basu cos tam tez ma z Rai podobnego.