Tati Gabrielle

Tatiana Gabrielle Hobson

6,7
4 320 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tati Gabrielle

I że akurat kogoś takiego Druckmann zatrudnił do odegrania głównej roli w nowej grze Naughty Dog. Ja akurat z nią niczego nie oglądałem (a przynajmniej jej sobie nie przypominam), ale jak widzę słabe opinie o niej... No i jej wygląd. Kolejna baba z piercingami, kolczykiem w nosie, wydziarana. Jeszcze mi powiedzcie, że to jest lesba, bi, albo niebinarne 'ono'. No serio nie było nikogo innego, lepszego, normalnego?

belzebub91

XDDD co za debil

_eatmushrooms_

A twoje jedyne "argumenty" to napisanie "XD" i nazwanie kogoś debilem. Trzeba ci chyba współczuć.

belzebub91

Wciąż lepsze argumenty niż twoje. Nie widziałem jej w niczym, więc nie mogę mieć pojęcia czy jest dobrą aktorką filmową czy głosową ale ludzie w komentarzach na Filmwebie mi powiedzieli że ssie więc tak musi być. I dalej narzekanie na piercing czy tatuaż bo żadna szanująca się prawdziwa kobieta nie może miećwięc ta jeśli ma albo w ogóle nie jest kobietą albo nie jest normalna XDD A później Ci sami ludzie którzy piszą takie bzdury jak Ty tutaj są tymi samymi osobami które gdyby dowiedziały się np że ona ma onlyfans byłyby pierwsze w Internecie rzucając subskrybcję albo szukając jej nudesów xD Albo gdybyś zobaczył taką w klubie czy gdzieś to byłbyś tym typem który nie dałby jej spokoju próbując ją "zdobyć" dopóki ochrona by nie zareagowała xD Tak że serdecznie polecam czasem zamknąć mordę ;)

_eatmushrooms_

Tak, ty już widzę wiesz najlepiej co ja - lub ktoś inny - zrobiłby będąc w jakimś klubie i ją widząc.... Ogarnij się człowieku, bo twoje bezczelne odzywki typu "debilu" i "zamknij mordę" świadczą tylko źle o tobie. Aż się nie ma sensu zniżać do twojego poziomu. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, nie trzeba przy tym nikogo wyzywać. Ty najwyraźniej tego nie rozumiesz i nie potrafisz. Cóż, nic na to nie poradzę. Z wyzwiskami możesz sobie startować do swoich kumpli.

belzebub91

Aha, czyli jak ty kogoś wyzywasz i obrażasz to nie ma problemu bo tobie wolno ale ktoś ciebie obrazi to nagle podnosisz piąstki, klasyk

_eatmushrooms_

Człowieku, gdzie ja ciebie obraziłem? Albo tą aktorkę? Powiedziałem tylko co myślę, nie używając przy tym wulgarnych słów. Przyjrzyj się swoim komentarzom i słowom/wyrażeniom, których tam użyłeś : "debilu", "zamknąć mordę". No i klasyk, masz rację - bo ty zacząłeś zbędną dyskusje, dosypując do tego obraźliwe zwroty, a odwracasz kota ogonem i to komuś zarzucasz, że ciebie obraża. Naprawdę szkoda czasu na kogoś tak czepialskiego i szukającego najwyraźniej problemów. Jeśli masz jeszcze coś do dodania, zachowaj to już lepiej dla siebie.

belzebub91

Aha, czyli nazywanie wszystkich "bab z piercingami, kolczykiem w nosie, wydziaranych(...) lesb, bi, albo niebinarnych 'ono'" gorszymi i nienormalnymi nie jest obrażaniem?

_eatmushrooms_

Nie jest, to po prostu moje zdanie jak i wielu innych ludzi. I przestań się już czepiać. Chyba nie masz poważniejszych problemów, tylko czekasz tu żeby pisać i udowadniać za wszelką cenę, że tylko twoja "racja" jest słuszna. Naprawdę musimy się o to spinać? Nie ma sensu.

belzebub91

W takim razie moim zdaniem to tylko twoje zdanie że takie teksty to nie jest obrażanie. Moim zdaniem i wielu innych ludzi to jest obrażanie i przestań się już czepiać. Już widzę jak byś się rzucał gdybg Ciebie ktoś nazwał gorszym i nienormalnym.

_eatmushrooms_

To ty się przyczepiłeś. Sam dolewasz oliwy do ognia. Każdy ma się tu prawo wypowiedzieć, jak coś ci się nie podobało w tym co napisałem, to trzeba było to zachować dla siebie a nie wszczynać agresywną dyskusję. Sam bym po prostu nie reagował na czyjś komentarz, gdyby mi coś tam nie pasowało, bo każdy ma prawo do swojego zdania, ale jak ktoś zaczyna zaczepiać jak ty i robić awanturę to przykro mi bardzo. Nie chce mi się sprawdzać twoich wypowiedzi gdzie indziej, ale przypuszczam że jesteś takim typem, któremu przeszkadza to, że ktoś ma zdanie inne od twojego.

belzebub91

Przeszkadza mi jak ktoś obraża innych tylko dlatego że są. Obraziłeś więc odpowiedziałem, było trzeba nie zaczynać

_eatmushrooms_

To ogólnodostępne forum i każdy ma prawo do swojej opinii. Nie możesz nikomu zabronić pisania tutaj ani rozkazywać żeby myślał tak jak ty i miał takie samo zdanie na każdy temat. Jeszcze raz powtórzę, że jeśli ja bym zobaczył podobny komentarz i mi by coś się nie podobalo, po prostu bym nic nie pisał. Ale ty zacząłeś awanturę, więc nie mogłem przejść obok tego obojętnie. Widzę tu nieraz jak niektórzy lubią siać ferment w komentarzach i ty jesteś właśnie kimś takim. Licz się z tym, że każdy ma prawo do swojego zdania. To takie trudne? Wyluzuj trochę.

belzebub91

Opinia to nie to samo co obrażanie kogoś

_eatmushrooms_

Człowieku, nie potrafisz serio odpuścić? To ty wyzywasz ludzi od debili i mówisz im żeby zamknęli mordę? Gdybym się przyjrzał twoim innym komentarzom na portalu to jestem przekonany, że znalazłbym dużo więcej takich agresywnych "dyskusji", które wszczynasz. Mnie tu nie było dwa dni, natomiast szybkość z jaką ty tu teraz odpowiedziałeś tylko udowadnia, że tu siedzisz, i czekasz żeby ujadać na ludzi, którzy nie myślą tak jak ty. Naprawdę jest z tobą coś nie tak. Skończ już.

belzebub91

Ty zacząłeś obrażać ludzi bez powodu, ja tylko odpowiedziałem twoim językiem

_eatmushrooms_

Jak sobie uważasz człowieku, po tym jak się zachowujesz naprawdę nie obchodzi mnie co myślisz, ani nikogo innego nie powinno.

belzebub91

Sam najlepiej pokazałeś jak się zachowujesz i kim jesteś w pierwszym komentarzu, możesz próbować się bronić ale prawdy nie ukryjesz ;)

_eatmushrooms_

No to ciekawe co można powiedzieć o twoim zachowaniu. Naprawdę szkoda komentować. Dobrze, już wyraziłeś swoje zdanie - uszanuję je (czego ty nie potrafisz) , w przeciwieństwie do ciebie. A teraz możesz siać ferment dalej i szukać zaczepek z innymi.

belzebub91

Ja tylko odpowiedziałem na twoim poziomie na twoje obrażanie ludzi

_eatmushrooms_

To nie był mój poziom. Ja staram się zachować spokój, w przeciwieństwie do ciebie, chociaż też mógłbym napisać tak jak ty do mnie - " zamknij mordę debilu" . Ale tego nie zrobię. Naprawdę, skończmy już... Taką frajdę masz z tego, że tu sobie tak podyskutujesz? Ja serio nie lubię konfliktów, ale ciągle zmuszasz mnie do reakcji. Pogódź się z tym, że ktoś może mieć inne zdanie od ciebie, a to że ty to odbierasz jako obrażanie ludzi to już twoje odczucia - każdy ma do nich prawo. Proponuję zakończyć tą dyskusję w zgodzie, pokaz ten swój poziom i udowodnij, że potrafisz podać sobie rękę i zakończyć niepotrzebny spór ;)

belzebub91

Zacząłeś od obrażania ludzi i nie potrafisz skończyć tylko ciągle próbujesz się tłumaczyć chociaż każdy dobrze widzi jak jest. Przyznaj się, że źle się zachowałeś i po problemie, nie będziesz musiał się więcej tłumaczyć. Nie żebyś w ogóle musiał się tłumaczyć ale albo weź na klatę to, że bez powodu obrażasz ludzi, bo masz do tego prawo albo nie udawaj że to tylko wyrażanie opinii

_eatmushrooms_

Nie udaję, że to wyrażanie opinii. I się nie tłumaczę ani nie usprawiedliwiam, bo nie mam z czego. "Każdy widzi jak jest" - mówisz. No a ciekawe co ten "każdy" powiedziałby o twoim postępowaniu i zachowaniu tutaj. Jak dla mnie to potrafisz tylko na kogoś naskoczyć i ciągnąć to, bo Cię to bawi, jak zwykły internetowy troll. Naprawdę masz problem z zaakceptowaniem tego, że ktoś ma inne zdanie - wszystko uważasz za obrażanie. I jeszcze oczekujesz od kogoś, że się będzie korzył i przepraszał żebyś ty miał satysfakcję z tego, że postawiłeś na swoim. I będziesz tu zapewne odpowiadał i pisał dopóki ja to będę robił. To naprawdę jest tak zwane "karmienie trolla", więc chyba sam przestanę to robić, dyskusję z takimi jak ty trzeba ucinać jak najszybciej. Pisz co chcesz, uważaj sobie co chcesz, chciałem uszanować twoje zdanie, ale skoro ty tego nie potrafisz to nie ma sensu. Jesteś zwykłym trollem internetowym wg mnie. To tyle co mam do powiedzenia. A ty wypisuj dalej swoje w odwecie, spływa to po mnie.

belzebub91

Tak bardzo to po tobie spływa że nie możesz przestać odpisywać