Tede

Jacek Maciej Graniecki

5,0
130 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tede

Kompletnie nie słucham rapu, moje zainteresowania oscylują raczej wokół Black Sabbath
czy Iron Maiden, ale uważam, że Tede jest sponio. Ma poczucie humoru, podchodzi do
swojego fachu z dystansem, udziela się poza muzyką (vide Saints Row 2). Umówmy się,
nikomu nie jest potrzebny kolejny kawałek o życiu i śmierci. No i do "Glokk" i "Bezele,
kochana" mam niemały sentyment :)

Ciastecki

To nie słuchaj jego nowych kawałków, bo stracisz całkowicie sentyment, kupa lansu forsą, jaka to jego nowa fura nie jest etc. Szkoda gadać...

brk91

No fakt Note 3D jest słabe, ale Note 2 czy fu** tede\glam rap są fajne. Note 2 to przyjemna można nawet powiedzieć wesoła płyta. Glam Rap to kawałki typowo imprezowe, fu** tede raczej spokojniejsze i bardziej hmmmmm. raperskie. A Note 3D? No sam zresztą zobacz.

bonecrusher22

Nie mam zamiaru zagłębiać się w Note 3D, mam ważniejsze płyty do przesłuchania, ale Tede lubię z jednego powodu. Dzisiejszy rynek muzyczny jest skazany na wielkiego kija w dupie, a ja jako człowiek z poczuciem humoru lubię takie odchyły od poważnej normy jak Acid Drinkers czy Tede :P