Tede

Jacek Maciej Graniecki

5,0
127 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tede

Jacy odbiorcy taki raper, oglądałem go kiedyś w programie mtv takiej wersji "pomponika" to krytykuje każdego i każdą, widać że jak ktoś zrobił większą karierę to żal mu d... ściska strasznie, pomijając ubogie słownictwo bo akurat chyba atut dla odbiorców jego "twórczości" tak czy siak młodzież z bloków ma sie na kim wzorować ...

maximus_

Oceniając rapera na podstawie wypowiedzi w mtv (gdzie każdy się kontrowersyjnie wypowiada, żeby przyciągać matołów, którzy będą to hejtować i nabijać wyświetlenia) pokazujesz swój ubogi umysł i brak pojęcia. Albo po prostu jesteś fanem Ryśka.. Ale ja skąd mam wiedzieć...
Widziałem dużo wywiadów z Tede (oczywiście pomijam wywiady dla takich kanałów jak viva albo mtv. I tak dla tych stacji już nie udziela żadnych wywiadów) i z reguły pokazuje się z dobrej strony. Na podstawie tych właśnie samych wywiadów, mogę stwierdzić że jest inteligentnym, elokwentnym, czasami zabawnym gościem. Widać, że ma pojęcie o tematach, na które się wypowiada, bardzo dobrze zna polską cebulę i chętnie bym poszedł z nim na piwo.
A jeśli o muzykę chodzi (która jest wykładnikiem umiejętności rapera, a nie wywiady) to Tede jest jednym z najlepszych polskich raperów i to bez zbędnego pierdzielenia o ulicy, je*aniu policji, narkotykach itp.
Polecam Ci ten kawałek: https://www.youtube.com/watch?v=poI92cvcK7E

mejbirdus

ale skoro wypowiada się kontrowersyjnie aby nabić wyświetlenia to po kiego krytykuje innych jak robi to samo ?

maximus_

Jak już to nie robi tylko robił. Nie wiem czemu to robił. Musiałbyś mi dać link do konkretnego wywiadu, albo wypisać konkretne osoby, które skrytykował.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Klonazepam

w fajnych on występuje :P

maximus_

Roznica taka, ze tobie za ogladanie tego nie placa.

Klonazepam

z drugiej strony oglądałem tylko fragment więc o co spina ? oglądam co oglądam gówno co komu do tego

maximus_

Odpal sobie mtv na uspokojenie.

Klonazepam

a ty poczytaj bravo girl

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
maximus_

To była taka wypowiedz pamiętam o jego fanach że on robi tylko taki rap bo do jego fanów ciężko nawet trafia zdanie wielokrotnie złożone .Albo cos było bo oni nie zrozumieja i nie pojma tego jak im zacznie glosic madrosci ze swojego życia. Tak więc dla niego jego słuchacze to banda baranów co nie kminia nic .Taka jest opinia tedego .Zaczepic go w sklepie żeby zrobic z nim sobie zdjecie też nie za bardzo może raczej na koncercie ale też nie wiadomo .Może i da autograf komus jak ktoś wyjmie z torby oryginalny album i pokaze że ma tak mam pana plytke xd to wtedy pan Tede może podpisze ja jak mu będzie się chcialo. Ale tak to jak widze jak tedego widzicie w galerii chandlowej albo w metrze to nie podpisze wam bo jednak to nie dzien jego koncertu ani nie dzien że akurat wydał album xd