Stało się! Temat Witeczek został usunięty!! Przypominam że temat założył niejaki Xristo,
który dzięki temu tematowi stał się popularny tak samo jak ongiś Witeczek. W temacie
była ogromna ilość EPICKICH bitw, które wstrząsnęły wszystkimi. Ostatecznie wszyscy po
za Xristo zmądrzeli i zaprzestali bitew ze mną i z witeczkiem wiedząc że czeka ich
nieunikniona klęska. Mam nadzieje że jeszcze będę miał okazję stoczyć kilka bitew z
Xristo i jemu podobnymi. A teraz uczcijmy minutą ciszy zmarły temat. I niech tematowi
Witeczek ziemia lekką będzie! Amen
To taka przenośnia była Order. Xristo widzę że czeka mnie kolejna batalia z tobą. Ja mam jednak broń zagłady, która zwie się ARGUMENTY.
Nie bełkocz świniaku.
Ordzerze dzielny pozerze dam ci order za marne życie w kłamstwie..
Pede marne życie,kasa od tatusia,świński bełkot,kurestwo do potęgi odznacza się skłonnościami do dissowania swoich kumpli po to aby zarobic na kapuśniak na świńskim ryju.. ani to to ładne ani mądre..
jego ojcem jest sławny maciek z klanu Maciej G jak gówno skończył.. ochlał się piwskiem i zamknął się w łazience po tym jak wyszła płyta "Czarny Wrzesień"."rapuje" o niczym zero przesłania ach bym zapomniał przecież ma 3 wiernych fanatyków.. ACH szkoda czasu mi na was ścierwa.
Ja się boję! Przecież nasze stare to lady dziwki, wychowały nas słońca, jesteśmy ścierwami, i bełkoczemy niczym świniaki! Gdzie nam, nędznym prawiczkom do Xristo, który wyrywa laski na szkolnych balikach, zapuszczając na swej komórce piosenki rycha peji.
Twoja stara to lady dziwka? spoko.A wogóle podziwiam was za to że się tego nie wstydzicie.
Biedni niewolnicy fikcji..
Biedny idiota, pisałem twoje własne słowa Xristo. Długo mnie nie było no ale więziła mnie fikcja! Jednakowoż zdołałem się uwolnić.
Xristo, daj na luz
Wiemy ze peja jest lepszy od tedego... I nie trzeba z nimi o ty dyskutowac