Tede

Jacek Maciej Graniecki

5,0
127 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tede

Tede ty idioto, jesteś już po prostu na dnie. Jak śmiałeś obrazić polski naród ? Nie jesteś godzien nazywać się ani polakiem ani patriotą. Sam jesteś baranem z bazaru.

http://www.youtube.com/watch?v=aDD3lQtzLRM&feature=player_embedded - Tede Obraża Polaków

Tede jesteś już naprawdę skończony. Peja Cię zniszczył, tak samo jak Płomień81, Dezinte, Borixon, Gandzior i Nowator. Schowaj się Tede, najlepiej do lodówki.

użytkownik usunięty
MrPanDamian95

Tede dobrze wam powiedział polaczki, większość polaków to matoły, drechy, prostaki. Forum np. Tedego pokazuje to idealnie.

Mi się wydaję że wy nie do końca zrozumieliście tą wypowiedź. On się wypowiedział na temat naszej mentalności, która jest taka jaka jest i ma rację. Bo nasz naród jest jest zakłamany i tyle. Jak się wydarzy jakaś straszna tragedia to wszyscy sobie współczują, jest pięknie cacy, wszyscy rozmyślają o tym jak to zmieni nasz naród, a gdy czas żałoby minie to wtedy od nowa się kłócą i skaczą sobie do oczów o byle co. Tede ma rację w tej kwestii i mimo iż nie lubię go jako artysty to zgadzam się z nim w tej sprawie. On na tym filmiku nie obraża polaków tylko potępia ich mentalność, a to jest duża różnica.

użytkownik usunięty
frycek49

Wydaje mi się ,że Tedemu chodziło o hejterów na forum(banda kretynów, którzy umieją napisać "Tede to ku*wa). Mnie nie obraził ,bo wiem, że nie mówił o mnie.

MrPanDamian95

Owszem, Polacy to naród baranów z bazaru, ale sam Tede się do nich zalicza :)

MrPanDamian95

jak słysze pede to mnie wykręca