Tede to debil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kompletny niszczyciel hip hopu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Popieram założyciela tematu TEDE to beztalencie, pozer i prowokator. Potrafi beczeć głupoty do mikrofonu i bezmyślnie opluwać innych artystów. Krzyczy że to co zrobił Peja na koncercie w Zielonej górze to żenada a potem sam chwali się jakie robi burdy na koncertach. Jest beznadziejny dostał bęcki od Nowatora, Płomienia81, Borixona i Peji. 1/10
Zacząć należy od zagadnienia pozerstwa: Byłbyś łaskaw (bądź czy jesteś zdolny) wyjaśnić mi gdzie Tede pozuje na cokolwiek? :-) Od kiedy ja pamiętam robi to, co go jara, więc chyba nie można mówić o pozerstwie. Chyba, że moje pojęcie tego słowa jest w jakiś sposób wypaczone.
Po drugie: Gdzie prowokator? Peja wyjechał z freestylem, więc Tede go pojechał, proste. A że napisał na facebooku? To dla znajomych, nie jego wina, że jakaś pała przepisała. Może chcesz wprowadzić cenzurę, żeby nikt nie mógł mówić co myśli, chyba, że chce propsować tego łysego menela?
Po trzecie: Tede nigdy nie beknął do majka.
Po czwarte: Nie bezmyślnie. Poza tym nie przesadzaj ze słowem "Artystów".
Po piąte: To, co zrobił Peja to JEST żenada i nawet nie próbuj zaprzeczać.
Po szóste: Jakie burdy? Chwalił się, że jak jemu fej pokazywał faka, to kolesie pod sceną zaczęli pokazywać faki typowi, i spękał. To jest pozytywna sytuacja, na pewno nie tzw. "burda".
Po siódme: Chyba nie chcesz mi mówić, że Nowator z nim wygrał? Przecież nawet myślący fani P81 uważają go za totalnego kmiota i nie dają mu żadnych szans. W Płomieniu Pezet reprezentował jakiś poziom, bo Onar AKA Kserokopia to totalna żenada i brak własnego stylu od zawsze. Borixon został totalnie obśmiany przez wszystkich prócz fanów Peji, a Peja... No cóż, o tym już pisałem :-)
1/10 od kogoś takiego jak Ty to dla niego komplement ;-)
"Gdzie prowokator? Peja wyjechał z freestylem, więc Tede go pojechał, proste. A że napisał na facebooku? To dla znajomych, nie jego wina, że jakaś pała przepisała. Może chcesz wprowadzić cenzurę, żeby nikt nie mógł mówić co myśli, chyba, że chce propsować tego łysego menela?"
A właśnie że to Tede prowokuję większość Beefów i awantur ze swoim udziałem tak było z płomieniem. Tede ubzdurał sobie że jeden z kawałków jest dissem na niego i teraz jest tak samo
"Tede nigdy nie beknął do majka"
Beknął nie beczy cały czas
"Nie bezmyślnie. Poza tym nie przesadzaj ze słowem "Artystów"."
bezmyślnie w tych jego dissach są tylko teksty typu "Beeeee" "jesteś rura i cię nie lubię" "dla mnie nie żyjesz" "jesteś skur***synem po za tym ci po których jeździ są artystami a to czy lepszymi czy słapszymi nie ma znaczenia są artystami i tyle
"To, co zrobił Peja to JEST żenada i nawet nie próbuj zaprzeczać"
Owszem. Ale burdy na koncertach TDFa niczym się nie różnią od tej co zrobił Peja. Z tego co w opowiadają w wywiadach rożni artyści więc Tede nie powinien zabierać w ogóle głosu w tej sprawie skoro sam tak robi
"Jakie burdy? Chwalił się, że jak jemu fej pokazywał faka, to kolesie pod sceną zaczęli pokazywać faki typowi, i spękał. To jest pozytywna sytuacja, na pewno nie tzw. "burda"."
a to jak w szczecinie natłukł kolesia to co nie burda, a to jak kumpel Tedego kopnął gościa w żebra nie burda to co to było?
"Chyba nie chcesz mi mówić, że Nowator z nim wygrał? Przecież nawet myślący fani P81 uważają go za totalnego kmiota i nie dają mu żadnych szans. W Płomieniu Pezet reprezentował jakiś poziom, bo Onar AKA Kserokopia to totalna żenada i brak własnego stylu od zawsze. Borixon został totalnie obśmiany przez wszystkich prócz fanów Peji, a Peja... No cóż, o tym już pisałem :-)"
tak uważam że Nowator nim wygrał
"A właśnie że to Tede prowokuję większość Beefów i awantur ze swoim udziałem tak było z płomieniem. Tede ubzdurał sobie że jeden z kawałków jest dissem na niego i teraz jest tak samo"
Przecież wszyscy wiedzą, że to był diss. Poza tym... Chcesz powiedzieć, że Tede UBZDURAŁ sobie, że Peja na niego najeżdża? No człowieku, takiego czegoś jeszcze nie słyszałem nawet od najdurniejszych fanów Peji :-) Sprowokował tylko beef z Eldo.
"Beknął nie beczy cały czas"
A jak definiujesz słowo "beczy"? :-) Całkiem podejrzane...
"bezmyślnie w tych jego dissach są tylko teksty typu "Beeeee" "jesteś rura i cię nie lubię" "dla mnie nie żyjesz" "jesteś skur***synem po za tym ci po których jeździ są artystami a to czy lepszymi czy słapszymi nie ma znaczenia są artystami i tyle "
Na miano artysty to sobie trzeba zasłużyć. Poza tym... W jego dissach tylko w trzeciej części są ostrzejsze inwektywy, dwie pierwsze to tylko siła argumentu, której Peja nie przeskoczy, bo Jacek w tej sprawie ma rację i nic na to nie poradzisz. A w ogóle... Jak Ty śmiesz mówić o tekstach Tedego słuchając Peji, którego najostrzejszy pancz to "Jesteś tylko głupią krową" ?! Nie ośmieszaj się.
"Owszem. Ale burdy na koncertach TDFa niczym się nie różnią od tej co zrobił Peja. Z tego co w opowiadają w wywiadach rożni artyści więc Tede nie powinien zabierać w ogóle głosu w tej sprawie skoro sam tak robi"
Pokaż filmik w którym Tede każe stu bydlakom pobić gówniarza. Dalej, czekam. A jak nie znajdziesz, to ZAMKNIJ MORDĘ! ;-)
"a to jak w szczecinie natłukł kolesia to co nie burda, a to jak kumpel Tedego kopnął gościa w żebra nie burda to co to było?"
W Szczecinie Tede SAM dał kolesiowi w mordę (jakby Peja tak zrobił, to o sprawie pewnie nikt by się nie dowiedział) a Kiełbasa kopnął typa w samoobronie, więc raczej spalony Twój PRZE-argument. Następny! :-)
"tak uważam że Nowator nim wygrał"
Dzięki. Więc już nic nie muszę pisać - sam pokazałeś się jako wystarczająco żenujący :-)
"Przecież wszyscy wiedzą, że to był diss. Poza tym... Chcesz powiedzieć, że Tede UBZDURAŁ sobie, że Peja na niego najeżdża? No człowieku, takiego czegoś jeszcze nie słyszałem nawet od najdurniejszych fanów Peji :-) Sprowokował tylko beef z Eldo."
Nie prawda to co płomień 81 wydał na płycie nie był diss tylko Tede to se tak ubzdurał. Co do Peji, też Tede jest w całości winny gdyby Tede nie wyzywał Rycha od głupków to nie było by Beefu. Kim to Tede jest żeby mógł go do woli opluwać a o nie mógł nic z tym zrobić. Peja postąpił jak każdy normalny człowiek. Jak mi ktoś mówi że jestem głupkiem to ja mówię żeby wyp***lał bo nie jestem jakimś ugrzecznionym maminsynkiem który się płaszczy przed każdym kto ma mnie w d***pie
"A jak definiujesz słowo "beczy"? :-) Całkiem podejrzane..."
No co nie przeeeeeduuuużaaa wyrazów nie ma w jego piosenkach "beeee" a jego głos nie przypomina beeeeczeeeeniaaaa? to chyba tylko tobie i innym fanom TDF'a
"Na miano artysty to sobie trzeba zasłużyć. Poza tym... W jego dissach tylko w trzeciej części są ostrzejsze inwektywy, dwie pierwsze to tylko siła argumentu, której Peja nie przeskoczy, bo Jacek w tej sprawie ma rację i nic na to nie poradzisz. A w ogóle... Jak Ty śmiesz mówić o tekstach Tedego słuchając Peji, którego najostrzejszy pancz to "Jesteś tylko głupią krową" ?! Nie ośmieszaj się."
Artystą jest KAŻDY!!! kto zajmuje się robieniem muzyki, filmów, obrazów itp. I nie wiem czego ty chcesz od panczy Peji. Moim zdaniem są pardzo dobre a już na pewno lepsze niż TDF'a
"Pokaż filmik w którym Tede każe stu bydlakom pobić gówniarza. Dalej, czekam. A jak nie znajdziesz, to ZAMKNIJ MORDĘ! ;-)W Szczecinie Tede SAM dał kolesiowi w mordę (jakby Peja tak zrobił, to o sprawie pewnie nikt by się nie dowiedział) a Kiełbasa kopnął typa w samoobronie, więc raczej spalony Twój PRZE-argument. Następny! :-)"
A czym to się rożni? Robienie burd to jest robienie burd nie ważne czy robi je się samemu czy z czyjąś pomocą. Po za tym ja bym nie liczył że gdyby Peja sam walnął tego kolesia to by się nic nie stało i nie było by szumu. Pamiętaj że delikwent ma 15 lat. A teraz ludziom tak się miesza w głowach z tym całym bezstresowym wychowywaniem, że tylko lekko zwrócisz takiemu gościowi uwagę to zaraz się przyczepią jego nawiedzeni rodzice "żeś potwór i stresujesz im dziecko" (to jest chore co się w ogóle z tymi dziećmi dzieje) a nie daj bóg rąbnij w łeb ta sprawa była by tak czy siak tylko Peja dostał by inne zarzuty od prokuratury taka jest prawda
"Nie prawda to co płomień 81 wydał na płycie nie był diss tylko Tede to se tak ubzdurał."
Jak to się nazywa? Naiwność? :-)
"Co do Peji, też Tede jest w całości winny gdyby Tede nie wyzywał Rycha od głupków to nie było by Beefu."
Sprawdź co to Facebook. To już nie można znajomym powiedzieć co się myśli?! Co to, cenzura? Może jeszcze niech Rychu podsłuchy pozakłada i dissuje wszystkich którzy ważą się powiedzieć, że jest głupi! /A swoją drogą, że jest/
"Kim to Tede jest żeby mógł go do woli opluwać a o nie mógł nic z tym zrobić. Peja postąpił jak każdy normalny człowiek."
Tede w tej sprawie to Vox Populi. Jak każdy normalny człowiek? Najpierw przyznał rację przez telefon, a potem próbował na niego freestyle'ować? Kpisz.
"Jak mi ktoś mówi że jestem głupkiem to ja mówię żeby wyp***lał bo nie jestem jakimś ugrzecznionym maminsynkiem który się płaszczy przed każdym kto ma mnie w d***pie"
No, to widać tylko, że ci co Ci to mówią mają rację! ;-)
"Artystą jest KAŻDY!!! kto zajmuje się robieniem muzyki, filmów, obrazów itp."
Dziecko w podstawówce też? Albo Lech Roch Pawlak i Waszka G? Albo Peja? Chłopaku, to może jeszcze nazwiesz to "sztuką"? :-)
"I nie wiem czego ty chcesz od panczy Peji. Moim zdaniem są pardzo dobre a już na pewno lepsze niż TDF'a"
Tyle, że Peja sam przyznał (oczywiście jeszcze przed beefem, potem podejrzanie szybko zmienił zdanie) że Jacek to mistrz dissów i beefów. Co chcę od panczów Peji? Bo wyzywanie kogoś od "głupiej krowy" to totalna żenada i buractwo. Nie czujesz tego? Jak można kogoś w ogóle nazwać "głupią krową"?! Przecież to śmieszne. Poza tym - obejrzyj wywiad Eldo dla CGM'u. On to idealnie wyraził :-)
"A czym to się rożni? Robienie burd to jest robienie burd nie ważne czy robi je się samemu czy z czyjąś pomocą."
W Twoim mniemaniu tak, ale to Peja dostanie wyrok, a Tede nie.
"Po za tym ja bym nie liczył że gdyby Peja sam walnął tego kolesia to by się nic nie stało i nie było by szumu."
Na pewno stało by się mniej, w co też wątpię biorąc pod uwagę fakt, że takie rzeczy zdarzają się na koncertach.
"Pamiętaj że delikwent ma 15 lat. A teraz ludziom tak się miesza w głowach z tym całym bezstresowym wychowywaniem, że tylko lekko zwrócisz takiemu gościowi uwagę to zaraz się przyczepią jego nawiedzeni rodzice "żeś potwór i stresujesz im dziecko""
Chyba kpisz. Zwrócisz uwagę?! To Peja mu "zwracał uwagę"? :-) Poza tym ani moi rodzice, ani żadni inni nigdy się do nikogo nie przyczepili za zwracanie mi uwagi.
"Dziecko w podstawówce też? Albo Lech Roch Pawlak i Waszka G? Albo Peja? Chłopaku, to może jeszcze nazwiesz to "sztuką"? :-)"
A co np. Jodelle Ferland, Malin Reitan nie wspomnę o całej reszcie dzieciaków występujących na scenie, to nie są artyści? hm. Ci co wymieniłeś to są artyści a że słabsi lub lepsi nie ma znaczenia. Ich twórczość jest sztuką czy ci się to podoba czy nie
"W Twoim mniemaniu tak, ale to Peja dostanie wyrok, a Tede nie"
A ty myślisz że jak by tamci goście donieśli na TDF'a to ten nie dostał by wyroku? Też by dostał.
"Na pewno stało by się mniej, w co też wątpię biorąc pod uwagę fakt, że takie rzeczy zdarzają się na koncertach."
jak by poszedł z tym na policję to był by szum mogę się o to załorzyć
"Chyba kpisz. Zwrócisz uwagę?! To Peja mu "zwracał uwagę"? :-) Poza tym ani moi rodzice, ani żadni inni nigdy się do nikogo nie przyczepili za zwracanie mi uwagi."
To ja nie wiem z jakiej ty planety albo kraju piszesz bo na pewno nie stąd że nie widzisz jakie dzieciaki są obecnie wyszczekane:-). Teraz coraz mniej jest rodzin które normalnie podchodzą do tego jak ktoś zwróci ich dzieciom uwagę jak te w których nasze pokolenie się wychowywało. Teraz powiesz dzieciakowi żeby przestał się źle zachowywać to potem przyjdą do ciebie nawiedzeni rodzice i powiedzą ch** ci w d*** Serio tak jest i każdy ci to powie
Ale ja pytałem o tych, którzy ewidentnie robią gówno. Dzieci robiące coś pięknego - pewnie, że są artystami. Ale Jasiu z dowcipów który namalował pochwę na plastyce - nie jest. Proste :-)
"A ty myślisz że jak by tamci goście donieśli na TDF'a to ten nie dostał by wyroku? Też by dostał."
Problem tkwi w tym, że
A) To było dawno temu (nie usprawiedliwia go to, ale były wtedy inne czasy)
B) Właśnie nikt na niego nie doniósł! :-) Dlatego sądzę, że gdyby Peja też tak zrobił, to sprawa nie byłaby tak nagłośniona.
"To ja nie wiem z jakiej ty planety albo kraju piszesz bo na pewno nie stąd że nie widzisz jakie dzieciaki są obecnie wyszczekane:-)."
Nie wiem. Ja się uchowałem w normalnym domu, moi znajomi też, nigdy nie spotkałem się z sytuacją w której po "zwróceniu uwagi"(grzecznym!) koleś straszył starymi, bądź też jego starszyzna robiła awanturę. A mam za sobą kupę lat szkoły! :-)
"Teraz powiesz dzieciakowi żeby przestał się źle zachowywać to potem przyjdą do ciebie nawiedzeni rodzice i powiedzą ch** ci w d*** Serio tak jest i każdy ci to powie"
Ty mi o tym mówisz pierwszy. Nieważne. Ważniejsze jest to, że to świadczy źle o danych rodzicach. Jak ja narozrabiałem to dostawałem opierdziel ( w dupsko jakoś nigdy mi się nie dostało, nie wiem czemu, bo nie raz zasłużyłem :-) ) i musiałem przepraszać poszkodowanych. Nie wiem czy jest się czym przejmować, jeśli rodzice to ewidentne młoty :-) Ale zastanów się... Czy na miejscu matki nie wściekłbyś się na łysego kibola, który kazał pobić Twoje dziecko stadu dresów? Bo ja tak. Inna sprawa, że dzieciak miałby awanturę w domu, i pewnie na żaden koncert bym go nie puścił - ale ten wygolony matoł naprawdę przegiął pałę, tak się po prostu nie robi.
"Ale ja pytałem o tych, którzy ewidentnie robią gówno. Dzieci robiące coś pięknego - pewnie, że są artystami. Ale Jasiu z dowcipów który namalował pochwę na plastyce - nie jest. Proste :-)"
Podajesz takie ekstremalne przykłady. Jeżeli ktoś robi (jak już mówiłem) muzykę, filmy, książki itp. jest artystą, nawet jak ta jego twórczość jest maksymalnie beznadziejna. Jest artystami tyle że beznadziejnym i to co robi też jest sztuką tyle że kiepską.
Nie wiem. Ja się uchowałem w normalnym domu, moi znajomi też, nigdy nie spotkałem się z sytuacją w której po "zwróceniu uwagi"(grzecznym!) koleś straszył starymi, bądź też jego starszyzna robiła awanturę. A mam za sobą kupę lat szkoły! :-)
Ja też wychowywałem się w normalnym domu dla tego przeraża mnie to co się dzieje z wychowywaniem dzieci to jest tragedia. sam miałem kiedyś sytuację że zwróciłem jednemu dzieciakowi uwagę (grzecznie) I dostałem ochrzan od jego rodziców o mojego młodszego kuzynka jest też dzieciak co tnie się nożyczkami na lekcji to jak wychowawczyni zwróciła na to uwagę jego rodzicom to jego mamusia z wrzaskiem na nią "ch*** ci do tego" tak teraz jest wiem jak jest bo mam znajomych co pracują w szkołach
"Ty mi o tym mówisz pierwszy. Nieważne. Ważniejsze jest to, że to świadczy źle o danych rodzicach. Jak ja narozrabiałem to dostawałem opierdziel ( w dupsko jakoś nigdy mi się nie dostało, nie wiem czemu, bo nie raz zasłużyłem :-) ) i musiałem przepraszać poszkodowanych. Nie wiem czy jest się czym przejmować, jeśli rodzice to ewidentne młoty :-) Ale zastanów się... Czy na miejscu matki nie wściekłbyś się na łysego kibola, który kazał pobić Twoje dziecko stadu dresów? Bo ja tak. Inna sprawa, że dzieciak miałby awanturę w domu, i pewnie na żaden koncert bym go nie puścił - ale ten wygolony matoł naprawdę przegiął pałę, tak się po prostu nie robi."
Ale w czasach naszego pokolenia były zupełnie inne (zdrowe i normalne) metody wychowawcze teraz już takie zdrowe wychowywanie do coraz większa rzadkość w śród tych dzieci panuje teraz takie debilizm że to jest normalnie tragedia. Jasne że na miejscu rodziców tego dzieciaka był bym wnerwiony i tak jak ty uważam że Peja trochę przegiął ale fakty są takie że wina tego szumu leży po wszystkich stronach Ochrony i w ogóle organizatorów, chłopaka, jego rodziców, i na końcu Peji. I tylko Liroy się według mnie na ten temat mądrze i rzetelnie wypowiedział.
"Podajesz takie ekstremalne przykłady. Jeżeli ktoś robi (jak już mówiłem) muzykę, filmy, książki itp. jest artystą, nawet jak ta jego twórczość jest maksymalnie beznadziejna. Jest artystami tyle że beznadziejnym i to co robi też jest sztuką tyle że kiepską."
Więc Lech Roch Pawlak robi Twoim zdaniem sztukę? :-) Zamilcz! Dla mnie nie robi i robić nigdy nie będzie. Przykłady ekstremalne, ale z życia wzięte. Zygmunt Vogel był artystą, a Jasio nie jest i tyle, nie obejdziesz tego :-)
"Ja też wychowywałem się w normalnym domu dla tego przeraża mnie to co się dzieje z wychowywaniem dzieci to jest tragedia. sam miałem kiedyś sytuację że zwróciłem jednemu dzieciakowi uwagę (grzecznie) I dostałem ochrzan od jego rodziców o mojego młodszego kuzynka jest też dzieciak co tnie się nożyczkami na lekcji to jak wychowawczyni zwróciła na to uwagę jego rodzicom to jego mamusia z wrzaskiem na nią "ch*** ci do tego" tak teraz jest wiem jak jest bo mam znajomych co pracują w szkołach"
To się nie kłócę. Cieszę się tylko, że mnie to nigdy nie spotkało :-)
"Ale w czasach naszego pokolenia były zupełnie inne (zdrowe i normalne) metody wychowawcze teraz już takie zdrowe wychowywanie do coraz większa rzadkość w śród tych dzieci panuje teraz takie debilizm że to jest normalnie tragedia."
Nie wiem jak to jest, ale mój młodszy brat (13 lat) też nie ma takich problemów. Bezstresowe wychowanie z jednej strony OK, bo nie można napie*dalać dziecka, bo nie chce zjeść zupy - ale z drugiej strony czasem rodzą się takie anomalie. Nie przesadzajmy jednak, na pewno nie należy to do porządku dziennego. W każdym razie jeśli chodzi o moje doświadczenia z dzieciakami :-)
"Jasne że na miejscu rodziców tego dzieciaka był bym wnerwiony i tak jak ty uważam że Peja trochę przegiął ale fakty są takie że wina tego szumu leży po wszystkich stronach Ochrony i w ogóle organizatorów, chłopaka, jego rodziców, i na końcu Peji"
Trochę przesadził? :-) Jeśli sam by mu wpieprzył, a dzieciak poskarżyłby się tacie, to pewnie tata wpieprzyłby mu jeszcze bardziej, bo mu się należało. No ale człowieku, nawet Peja mógł przewidzieć jak to się skończy. "Zrobiłeś bydło, zhańbiłeś polski Hip-Hop" - jak bardzo byś nie lubił Tedego, to tym słowom po prostu nie da się zaprzeczyć (zresztą każdemu wersowi w "Erracie". Tede skupił się na jednej sprawie, a co zrobił Peja? Nie miał ABSOLUTNIE żadnego argumentu, więc klasycznie przyczepił się Najów i felg. Dlatego przegrał ten beef: Bo rżnięcie głupa nie jest sposobem na wygraną) bo Tede ma po prostu rację. Gdyby jej nie miał to nie nagrywałby tego kawałka, bo - wbrew temu co napisałeś - Tede NIGDY nie "opluwa bezpodstawnie". Tak samo było z Onarem - kojarzysz fragment
"Oł ty to czujesz, co się plujesz
młokosie, tak to się lansuje.
Co jebiesz znam ciebie
dziewięć osiem /98/,
nie wiem kim z nas chciałeś być w glosie.
Dwa zero, zero, zero /2000/
trwa ksero, przerwa
musisz czerpać z czegoś,
czas wybrać kogo, za kogoś przebrać,
ej cizia kto tak do dzisiaj przetrwał. "
? To jest stuprocentowa prawda, Onar od zawsze nie miał swojego stylu i kopiował innych (Najpierw jak Jacek był trendy to robił bauns klabbing, jak Peja to nagle stał się prostym chłopakiem z osiedla, a teraz robi crunk) Onar nawet na to nie odpowiedział, bo nie miał jak odpowiedzieć. Już wtedy, przy pierwszym dissie Jacek go rozłożył, a Onar nie potrafiąc się przyznać do porażki (jak Peja teraz) rżnął sobie dalej głupa. Co z tego, że miał ostre pancze (do dyskusji) jeśli Tede pogrążył go samą prawdą? Dlatego właśnie Tede jest mistrzem dissów, beefów i konfrontacji, i nikt z nim nigdy beefu nie wygrał. Kojarzysz "Outro" ze "SPORT"? Czego Leszek by potem nie nagrał - był skazany na porażkę, bo Jacek miał po prostu rację. Zniszczył go w Płocku, i żadne pancze teraz na to nie pomogą.
"I tylko Liroy się według mnie na ten temat mądrze i rzetelnie wypowiedział."
Bo propsował Peję? Nie żartuj.