Czy to On czy nie wypowiem sie.Najbardziej utkwiły mi dwie walki Tima z Andrzejem i Frankiem Bruno,a szczegolnie ta droga.Tim przegrywał na punkty z Bruno i wiedział ze musi go znokałtowac i to zrobił cos niesamowitego,a z Andrew ogladałem te walke na zywo na Polsacie wielkie emocje byly przed ta walka pad rekord do dzis nie pobity w ogladalnosci ponad ok.10,11 mln. widzow.
Znalazłem takich bokserow;Max Baer,Benny Leonard,Jersey Joe Walcott,Roberto Duran,Jimmy Bradrock,Sonny Liston,Floyd Patterson,Ken Norton,Leon SpinksTroy Ross,Danny Williams.Jak chcesz to napisz swoja opinie o nich ja chetnie przeczytam.
Ogladałem obie.Co do pierwszej to werdykt chyba sprawiedliwy choć miałem nadzieje że Kat jednak wygra.Druga to już czysta parodia.Wiedziałem że u Sauerlanda są niezłe przekręty ale teraz to już przegieli.Mam nadzieje że to śledztwo które teraz trwa cos da bo szkoda że taki walczak jak lebiediev stracił szanse na mistrza przez przekręty sędziów.Pasa raczej Huckowi nie zabiorą ale niech może zmienią sędziów bo to już nie jest sport.