Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 391 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

Tom Hardy zagral wiele ciekawych rol ale za jedna bezapelacyjnie zasluzyj na OSCARA... Za role
w filmie 'BRONSON' powinien dostac oscara i globa bo zagral fenomenalnie!!! Kto widzial film wie
o czym mowie...

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

Uwielbiam ten film! Byl fenomenalny...ale jak dla mnie nie tylko w Bronsonie! Jako Stuart w filmie Stuart: A Lifebakwards byl mistrzowski to samo moge powiedziec, jako Freddie w The Take i jako Bane :)

Jako BANE za malo go pokazywali i za bardzo mu glos zmienili przez to gowno na twarzy ale dla mnie on zawsze bedzie BRONSONEM. Widzialem wiele filmow z nim ale w BRONSONIE byl poprostu fenomenalny i smutno ze taki CH.WALTZ zgarnia sobie 2 oscary za role 2 planowe gdzie wcale nie gral tak swietnie szczegolnie w DJANGO a tutaj mamy fenomen kompletnie niedoceniony... W pale sie nie miesci!

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

Prosze nie obrazac mi Bane! Bo Cie znajde! :P Walic Oskary juz dawno stracilam szacunek do tej nagrody! Widziales go jako Stuarta? Byl fenomenalny!

NIESADZILEM ZE JESTES KOBIETA MYSLALEM ZE FACET... Stuarta nie widzialem ale zakochalem sie w filmie BRONSON i wracam do niego czesto. Uwielbiam ten film za kreacje aktorskie za swietne zdjecia muze chumor i kurcze kto by pomyslal ze ktos taki jak BRONSON naprawde zyl i odwalal podobne ekscesy... SLONKO NIE OBRAZ SIE ALE NIENAWIDZE 'BATMANA 3' ALE NIE ZA BANE'A ALE ZA SCENARIUSZ ZA NAPRAWDE SLABA TYM RAZEM GRE CH.BALE I TRAGICZNA NOWA KOBIETE KOT. DLA MNIE TRYLOGIA BATMANA NOLANA ZAKONCZYLA SIE NA 'MROCZNYM RYCERZU' KTORY BIJE 'BATMANA 3' NA LEB...

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

No to polecam Stuarta! Moze bic moze srac ostatnia czesc ale ja i tak lubie, wrecz kocham Bane'a i bede go bronic :D

A jak Tobie na imie???

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

Gotham's Reckoning XD

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

Obczaj to: http://www.youtube.com/watch?v=uenNdYimTm0