Tomasz Ciachorowski

6,5
353 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tomasz Ciachorowski

Wczoraj widziałam Tomka w Szymonie Majewskim. I niby wszystko w porządku, bo przystojny, wykształcony i niebiedny ;) Zmartwiła mnie tylko jedna sprawa mianowicie fajki. Nie przypuszczałam nawet, że on pali. Niby można się czepiać, ale nałóg to nałóg;( Słyszałam także o tym, że nie potrafi być asertywny. Może gdy spotka odpowiednią kobietę zmieni w nim tą jedną wadę :)

http://majka.plejada.pl/153,16895,1,tomek_ciachorowski_wkrecony,1,wideo_detal.ht ml

Lizzy_27

co z tego,że pali?
to jego sprawa.
a poza tym do twarzy mu z papierosem ;)

Astrid_

wcale nie XP

Lizzy_27

A po za tym wygląda na grzecznego chłopca, więc nie do twarzy mu z papierosem ;D

Lizzy_27

ile Ty masz lat, że zakładasz takie głupkowate tematy? Nie masz co robić?

Binula

A ty ile masz lat, że wchodzisz na profil aktora z bardzo głupkowatego i nierealnego serialu ?

Lizzy_27

Tu nie chodzi o wiek, ja jestem starsza od Tomka i strasznie mnie zraziło to, że on pali. Jak można tak sobie zatruwać organizm i niszczyć taką nieprzeciętną urodę. Pewnie gdyby nie solarium i puder to na twarzy byłoby widać czarne zaskórniki do tego ma nieco przebarwione jedynki od palenia. Gdy będziesz starsza i przepalisz ze 20 lat to zrozumiesz o czym mówię. Ja po 17 latach palenia przez rok regenerowałam organizm nie wspominając już o wyglądzie cery, na kosmetyczkę wydałam fortunę ale to była kasa, którą pewnie wydałabym na fajki gdybym paliła. Dziś już mam to za sobą i namawiam każdego aby rzucił to świństwo pełne szkodliwych związków powoli nas zabijających.

lalala

Cieszę się , że wyszłaś z tego obrzydliwego nałogu ;)

Lizzy_27

fajki mało ważne ale ten jego straszny strach gdy myślał że będzie musiał zapłacić rachunek za dziennikarkę przeprowadzającą z nim wywiad!Szymon pokazał jego małostkowość i sknerstwo ogólnie powaga i brak polotu-żal
przeciwieństwo wkręcanej Ocydy która 5 razy odgrywała poród była zmęczona ale nie marudziła i nie wkurzyła się

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem