Tomasz Stockinger

6,4
5 158 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tomasz Stockinger

ten czlowiek jest tak slabym i dretwym aktorem ze nie sposob tego opisac. juz wole chyba delektowac sie 'kunsztem aktorskim' Mroczkow. PORAZKA.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
predat0r

Wprawdzie, jak głosi maksyma 'de gustibus non est disputandum' niemniej - gdzie ty człowieku masz gust i smak, a co najważniejsze oczy.
Tomasz Stockinger to jeden z lepszych polskich aktorów, jacy obecnie istnieją, a ty mówisz, że on jest słabym i drętwym aktorem. Pooglądaj Go w teatrze, więcej w TV, a wtedy (może) pogadamy - może, bo zdaje się, że z Tobą to gadanie to, jak, nie przymierzając - jak z szafą. Do Mroczków nic nie mam, nie interesują mnie, ale nie porównuj tych dwóch poziomów aktorstwa - niskiego, lub też braku poziomu Mroczkowego z kunsztem aktorskim Stockingera, bo to obraza dla tego drugiego.

cOOba

zobacz sobie komentarze ponizej .
zreszta faktycznie moze przesadzilem ale napewno nie posadzilbym go o nadmiar technik aktorskich. nara.

predat0r

Co to w ogóle za porównanie z Mroczkami?! Mroczki to beztalencia, a Stockinger to świetny aktor filmowy i teatralny! Przed klanem zagral w wielu ciekawych filmach. Niestety serial ma swoje prawa. Pan Tomek gra w klanie postać pierwszoplanową i nie może przyjmować innych ról. Zresztą, jak sam mówi, nie wypadaloby mu, bo byloby to nie w porządku wobec producentów klanu. Skończy się klan, będą inne role. Jestem tego pewna!

magda_95

jak 'skonczy sie klan...' hahaha
to zes z grubej rury dojebal teraz

predat0r

Mam podobne zdanie, więc staram się nie oglądać "Klanu":)Ale potrzebuję pewnych informacji do magisterki: co reklamował (jakiś lek, preparat witamonowy, maść)Stockinger jakiś czas temu w telewizji? Był w białym kitlu, oczywiście, sugerując, że jest doktorem. Błagam o pomoc! bardzo potrzebuję tej informacji: jaki lek i jak mniej więcej przebiegała ta reklama.