ten czlowiek jest tak slabym i dretwym aktorem ze nie sposob tego opisac. juz wole chyba delektowac sie 'kunsztem aktorskim' Mroczkow. PORAZKA.
Wprawdzie, jak głosi maksyma 'de gustibus non est disputandum' niemniej - gdzie ty człowieku masz gust i smak, a co najważniejsze oczy.
Tomasz Stockinger to jeden z lepszych polskich aktorów, jacy obecnie istnieją, a ty mówisz, że on jest słabym i drętwym aktorem. Pooglądaj Go w teatrze, więcej w TV, a wtedy (może) pogadamy - może, bo zdaje się, że z Tobą to gadanie to, jak, nie przymierzając - jak z szafą. Do Mroczków nic nie mam, nie interesują mnie, ale nie porównuj tych dwóch poziomów aktorstwa - niskiego, lub też braku poziomu Mroczkowego z kunsztem aktorskim Stockingera, bo to obraza dla tego drugiego.
zobacz sobie komentarze ponizej .
zreszta faktycznie moze przesadzilem ale napewno nie posadzilbym go o nadmiar technik aktorskich. nara.
Co to w ogóle za porównanie z Mroczkami?! Mroczki to beztalencia, a Stockinger to świetny aktor filmowy i teatralny! Przed klanem zagral w wielu ciekawych filmach. Niestety serial ma swoje prawa. Pan Tomek gra w klanie postać pierwszoplanową i nie może przyjmować innych ról. Zresztą, jak sam mówi, nie wypadaloby mu, bo byloby to nie w porządku wobec producentów klanu. Skończy się klan, będą inne role. Jestem tego pewna!
Mam podobne zdanie, więc staram się nie oglądać "Klanu":)Ale potrzebuję pewnych informacji do magisterki: co reklamował (jakiś lek, preparat witamonowy, maść)Stockinger jakiś czas temu w telewizji? Był w białym kitlu, oczywiście, sugerując, że jest doktorem. Błagam o pomoc! bardzo potrzebuję tej informacji: jaki lek i jak mniej więcej przebiegała ta reklama.