Ty Pennington

Gary Tygert Burton Pennington

8,1
70 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ty Pennington

Uważam, że IMOEN powinna zostać liderką grupy projektantów. Ma ciekawą osobowość i jest bardzo przekonywująca. Mogłaby spokojnie zastąpić TY BRICKA (kto to jest wogóle???). Ta dziewczyna urzekła mnie swoim listem i pomysłami! Widać ma cechy przywódcze i potrafi zarządzać. Twardo stąpa po ziemi i wie czego chce. Przemyślcie to!!! Dziewczyna może być lepszym liderem aniżeli chłopak!!!! IMOEN jest do tego stworzona! Jest odpowiednikiem Ty,a!!! Całuski!!!

dardb

Nie mam pojęcia, skąd się tu wzięłaś i co tu robisz, ale wysilę się i ci coś powiem...
IMOEN NIE MA SZANSY ZOSTAĆ LIDEREM PROJEKTANTEK, A TO DLATEGO, ŻE NASZYM LIDEREM JEST TY BRICK!!!
I NIE MASZ PRAWA OCENIAĆ, KTO BYŁBY LEPSZY, SKORO NIE ZNASZ TEGO CHŁOPAKA! A JA CI COŚ POWIEM! TO WSPANIAŁY CHŁOPAK, KTÓRY DUŻO JUŻ W SWOIM ŻYCIU PRZESZEDŁ I ZMIENIŁ SIĘ TAK JAK TY PENNINGTON, ŻEBY MÓC POMAGAĆ INNYM!
PO ZA TYM ŚWIETNIE NAMI KIERUJE, UMIE PODNIEŚĆ NA DUCHU I WOGÓLE JEST NAJLEPSZY, NAWET JAKBY NAS WSZYSTKIE ZEBRAĆ W JEDNO, NIE BĘDZIEMY CHOĆ W POŁOWIE TAK DOBRE, JAK ON!
A WIESZ DLACZEGO?!
BO ON NAPRAWDĘ MA COŚ W GŁOWIE I CHCE ZROBIĆ WIELE DOBREGO DLA TEGO ŚWIATA!

I J E S T N A S Z Y M L I D E R E M N I E D L A T E G O Ż E J E S T C H Ł O P A K I E M T Y L K O D L A T E G O Ż E N A P R A W D E W I E Ż Y W T O C O R O B I!!!!!!!!!!!!!!

kroliczyna

I NIE MAM POJĘCIA CO CHCIAŁAŚ POWIEDZIEĆ MÓWIĄC PEIGE MAMMES BO TU TAKIEJ NIE MA! JEST TYLKO PAIGE HEMMIS!!!

kroliczyna

PAIGE HEMMIS- dziekuje.
Nie bede pisal nic wiecej bo napisalas wszystko bardzo jasno do zrozumienia

kroliczyna

Jak nie masz pojęcia to już nie będziesz miała!!!! Hehehe!!!!

kroliczyna

Wzięłam się od mamy i taty. To oni wydali mnie na świat Ty kobyło!!! I nie bądż taka do przodu bo ci tyłu zabraknie!!!! Ty z kolei nie masz prawa oceniać mnie!!! I nie musisz się wysilać żeby cokolwiek komentować dziewczynko!!! Na pewno nie będziesz taka dobra nawet w połowie jak krowa która mleko daje!!!! Hehehehe! Papatki!!!

dardb

Nie mam nic do IMOEN, ale naszym liderem jest TY BRICK!!! IMOEn jeszcze mało znamy. Nie po to przekonywałyśmy Ty'a Bricka żeby teraz zmieniać zdanie, każda ci to powie! A kim ty w ogóle jesteś, feminist(k)o????

Fretkaa

Bądźmy cierpliwi ;) Niektóre smarkule mają baaaardzo niską samoocenę i myślą, że jak sie na kimś wyżyją, to już nie będą same :P

kroliczyna

A niektóre smarkule mają za wysoką samoocenę.......Gówno mają a z wysaka srają.

Fretkaa

Napisałam Ci że fretki to śmierdziele? No fretką nie jestem kochanie!

Fretkaa

Napisałam Ci cztery razy że fretki to śmierdziele?
no fretką nie jestem kochanie!